تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 4105 اولاول ... 1612112512572582592602612622632642652713113617611261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اصلا کلا بیشتر لیسانس و فوق لیسانس برای چهارراه بر میدارن چون باید فقط افسر باشی که بتونی جریمه بنیوسی
    خلاصه اینکه بیشترین تعداد را میبرن سر چهارراه

شما سعی کن نمره اموزشیت پایین باشه که درجت بشه استوار یکم که احتمال سرچهارراه افتادنت کمتر بشه

البته این رو هم در نظر داشته باش نیروی انتظامی جای خوب نداره کلا همه قسمتاش سخته
    الان اگه شمارو نندازن سر چهارراه میندازن پلیس پیشگیری و تو کلانتری بهت یه متهم میدن باید ببری و تحویل بدی
    شما فکر کن حالا این جناب متهم از دستت فرار کنه چقدر دردسرها داره...

کلا نیروی انتظامی سخت هست خدمتش هرکاری کنی و هرجایی بیوفتی بدون سختیهای خاص خودش رو داری
    (عید نداری- جشن و تولد نداری- ماه رمضان نداری- محرم و صفر و ...... هیچکدوم را نداری و همش باید آماده باش باشی)

سلام مهدي جان كه تو آبي دلان هم بودي.
    ديگه از اون كليپاي مجيك نميزاري؟
    داداش چرا بچه ي مردم رو ميترسوني؟
    ليسانس خيلي بايد بيچاره باشه كه بيفته تو كلانتري و پاسگاه!
    ليسانسه ها يا ميفتن ستاد استان يا فرماندهي شهرستان ها و معاونت هاي زير نظرشون كه تا دلتون بخواد نيرو ميخواد.
    نهايتاً اگه بخوان جاي سخت بيفتن ميفتن راهور كه اونجا هم بستگي به شهر و تعداد نيرو داره كه خدمتشون چجوري باشه.
    بعضيا افسر نگهبان ميشن و 12 به 24 ميشه خدمتشون. بعضيا 24 - 48 و بعضيا هم 6 روز از 7 روز هفته رو ميان سر چهار راه ها.
    در ضمن وظيفه چه صفر باشه چه درجه دار به هيچ وجه حق نداره جريمه بنويسه و از نظر حفاظت مشكل داره.
    ولي خوب بعضي از درجه داراي كادر خودشون ميرن تو كار ِ جيم زدن و اين قبض جريمه رو ميدن به سرباز ِ بدبخت كه پر كنند.

كلانتري هم بيشتر سرباز ديپلم و زير ديپلم يعني همون سرباز صفر ميگيره. خيلي غير محتمله كه ليسانسه بيفته كلانتري.
    اگه هم بيفته كلانتري معمولاً ميره قسمت اداري و دفتريش كار ميكنه و شيفتي ميشه كارش.

ولي خوب با اين موافقم كه نيروي انتظامي خدمتش افتضاح هستش. به خصوص زماني كه آماده باش ميخوره.
    فردا بچه خدمتيام اعزام ميشن خدمت! چقدر زود گذشت 12 ماه!!

2. این کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ليسانسه ها يا ميفتن ستاد استان يا فرماندهي شهرستان ها و معاونت هاي زير نظرشون كه تا دلتون بخواد نيرو ميخواد.
    نهايتاً اگه بخوان جاي سخت بيفتن ميفتن راهور كه اونجا هم بستگي به شهر و تعداد نيرو داره كه خدمتشون چجوري باشه.
    بعضيا افسر نگهبان ميشن و 12 به 24 ميشه خدمتشون. بعضيا 24 - 48 و بعضيا هم 6 روز از 7 روز هفته رو ميان سر چهار راه ها.
    در ضمن وظيفه چه صفر باشه چه درجه دار به هيچ وجه حق نداره جريمه بنويسه و از نظر حفاظت مشكل داره.
    ولي خوب بعضي از درجه داراي كادر خودشون ميرن تو كار ِ جيم زدن و اين قبض جريمه رو ميدن به سرباز ِ بدبخت كه پر كنند.

كلانتري هم بيشتر سرباز ديپلم و زير ديپلم يعني همون سرباز صفر ميگيره. خيلي غير محتمله كه ليسانسه بيفته كلانتري.
    اگه هم بيفته كلانتري معمولاً ميره قسمت اداري و دفتريش كار ميكنه و شيفتي ميشه كارش.

ولي خوب با اين موافقم كه نيروي انتظامي خدمتش افتضاح هستش. به خصوص زماني كه آماده باش ميخوره.
    سلام یوزرت چی چی بید تو ابیدلان؟

پاشو بیا بریم تهران هر کلانتری که خودت دوست داری نشون کن بریم داخل و سوال کنیم که چنتا لیسانسه اونجا دارن پاس پیاده میرن یا متهم جابجا میکنن؟؟

برو سر یه چهارراه ببین چقدر لیسانسه وظیفه دفترچه به دست دارن جریمه مینویسن!!! بهشون میگن روزی باید دو تا دفترچه 25 برگه حداقل جریمه بنویسن وگرنه اذیتشون میکنن

حالا نمیدونم اون کدوم شهر یا جاییه که لیسانسه هارو تو سرچهارراه نمیزارن یا دفترچه نمیدن بهشون ولی اینجا اجباریه و حتما باید دفترچه بگیری وگرنه خلاصه اذیت و اضافه خدمت و ....

ما هم داریم یواش یواش 14 ماه را پر میکنیم و اماده میشیم برای ماه 15

4. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من یه کم گیج شدم هر انجمنی یک چیز میگه
    من برگه سفیدم امده دم خونه وافتادم 01 و 1.4.90 اعزامم ایا هنوز می تونم برم بندازم 2 ماه عقب یا نه
    بعضی ها می گن دیر شده بعضی می گویند برو ؟! کسی نمی دونه می شه یا نه

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من برگه سفیدم امده دم خونه وافتادم 01 و 1.4.90 اعزامم ایا هنوز می تونم برم بندازم 2 ماه عقب یا نه
    خوب چرا نمیری دفاتر پلیس+10 سوال کنی که خیالت راحت بشه؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اصلا کلا بیشتر لیسانس و فوق لیسانس برای چهارراه بر میدارن چون باید فقط افسر باشی که بتونی جریمه بنیوسی
    خلاصه اینکه بیشترین تعداد را میبرن سر چهارراه

شما سعی کن نمره اموزشیت پایین باشه که درجت بشه استوار یکم که احتمال سرچهارراه افتادنت کمتر بشه

البته این رو هم در نظر داشته باش نیروی انتظامی جای خوب نداره کلا همه قسمتاش سخته
    الان اگه شمارو نندازن سر چهارراه میندازن پلیس پیشگیری و تو کلانتری بهت یه متهم میدن باید ببری و تحویل بدی
    شما فکر کن حالا این جناب متهم از دستت فرار کنه چقدر دردسرها داره...

کلا نیروی انتظامی سخت هست خدمتش هرکاری کنی و هرجایی بیوفتی بدون سختیهای خاص خودش رو داری
    (عید نداری- جشن و تولد نداری- ماه رمضان نداری- محرم و صفر و ...... هیچکدوم را نداری و همش باید آماده باش باشی)
    داداش البته باید بگم تو همین تهران من دیدم که سرباز استواریکم هم سر چهاراه وایسه
    راست میگه تو نیرو انتظامی از یه سرباز جای دو تا کادر کار میکشند تنها چیز خوبی که نیرو انتظامی داره اینه که داخل شهر هست

داداش من تو هرکلانتری رفتم پر از سرباز لیسانس و فوق دیپلم بوده
    خدمت 24 - 48 تو نیرو انتظامی محاله
    Last edited by hts1369; 07-06-2011 at 14:13.

8. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب شما اگه قصدشو داری یه دفه برو نظام وظیفه دیگه با حرف مردم چیکار داری. منم میخواستم بندازم اردیبهشت اما یکی گفت دیره یکی گفت نمیشه.نرفتم دنبالش. بعدا فهمیدم همون روزا بعضیا رفتن و شده!!!

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما انگار زیاد وارد به قوانین راهور نیستین
    کلا هیچ درجه داری اجازه نوشتن اخطاریه رو نداره، چه کادر باشه چه وظیفه
    اما افسرهای وظیفه مثل کادری ها از اجرائیات بنامشون کد اخطاریه صادر میشه و ملزم به نوشتن قبض میشن.
    تنها در یک صورته که به افسر وظیفه راهور کد اخطاریه تعلق نمیگیره، و اون هم وقتیه که طرف گواهینامه نداشته باشه
    من خودم 17 ماه تو راهور خدمت کردم. تمام سختی ها و مشقت هاش یه طرف، پرستیژ و احترامی که به شما میشه هم یه طرف

11. 2 کاربر از reza_3722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مهدي اونجا بارسا بودم يوزرم. ولي خوب ديگه نميرم.

والله اينجايي كه من هستم سرباز ليسانسه رو همين طوري كه گفتم ازشون استفاده ميكنند.
    تهران پره از سرباز سر چهار راه كه ليسانس باشه. اينو خودمم گفتم ولي اين كه ليسانسه بره كلانتري و متهم ببره واقعاً ظلمه و نميدونستم. البته احتمالاً به خاطر بزرگي تهران و كمبود نيرو اينجوري ميشه. ولي خوب شهرستانها فرق ميكنه شرايطشون.

من رفيقم تو راهور بود و گفت اگه وظيفه قبض تو دستش ببينن حفاظت براش اضاف ميزنن و بدبختش ميكنن.

داره خودمونی میشه abbas_apolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام بچه ها من نمیدونم چرا اینقدر بدبختم . . . . . با قد 165 افتادم نیروی انتظامی اونم پادگان بیگلری مشکین شهر اردبیل . .رفیقام همه تهرانن ولی من . . . . . . لیسانسم و در تاریخ 1 /4/90 اعزامم . . . . کسی اونورا نیست؟؟ الانم نمیدونم گریه کنم یا به بختم بخندم . . . . راستی شما ها هم مارو کمتر بترسونید. . . . . راستی یه چیزی کسی مثل من که افتاده نیروی انتظامی (اموزشی) توی تقسیم (برای یگان) احتمال داره سر از ارتش یا اسپاه در بیاره ؟؟
    Last edited by abbas_apolo; 07-06-2011 at 14:27.

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شما انگار زیاد وارد به قوانین راهور نیستین
    کلا هیچ درجه داری اجازه نوشتن اخطاریه رو نداره، چه کادر باشه چه وظیفه
    اما افسرهای وظیفه مثل کادری ها از اجرائیات بنامشون کد اخطاریه صادر میشه و ملزم به نوشتن قبض میشن.
    تنها در یک صورته که به افسر وظیفه راهور کد اخطاریه تعلق نمیگیره، و اون هم وقتیه که طرف گواهینامه نداشته باشه
    من خودم 17 ماه تو راهور خدمت کردم. تمام سختی ها و مشقت هاش یه طرف، پرستیژ و احترامی که به شما میشه هم یه طرف

آقا پس ما اگه رفتیم اونجا بگیم گواهینامه نداریم بهتره دیگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •