دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
کاری که شما در بعضی از پست هاتون انجام میدید تبلیغ انجمن و سایت خاصی هست (مثل عکسی که از پست قبلی شما حذف کردم)
لطفا یه مقداری بیشتر دقت کنید
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
کاری که شما در بعضی از پست هاتون انجام میدید تبلیغ انجمن و سایت خاصی هست (مثل عکسی که از پست قبلی شما حذف کردم)
لطفا یه مقداری بیشتر دقت کنید
حرف شما صحیح هست. اما به نوعی اجتناب ناپذیره، از طرفی، خیلی از این مطالب بوسیله ی همون انجمن ترجمه میشه و نذاشتن نامشون مثل نگفتن منبع میمونه. دقیقا مثل اینکه از خبرگزاری های دیگه خبر بذارید. سعی میکنم تا جای ممکن، از تصاویر دیگه ای استفاده کنم.
ببینید منبع گذاشتن فرق داره
در این موارد تفاوت هاش رو میشه متوجه شد
مخصوصا که پای انجمن دیگه ای در میون باشه
لاليگاي اسپانيابرنامه بازیهای هفته 27 لالیگا- رئال در انتظار گاف بارسا
تيم بازيها برد مساوی باخت گل زده گل خورده تفاضل گل امتياز
1 بارسلونا 26 23 2 1 77 13 64 71
2 رئال مادريد 26 20 4 2 62 19 43 64
3 والنسيا 26 15 6 5 40 27 13 51
4 ويارئال 26 15 5 6 45 26 19 50
5 اسپانيول 26 13 1 12 35 38 3- 40
6 بيلبائو 26 12 2 12 40 38 2 38
7 سويا 26 11 5 10 41 40 1 38
8 آتلتيكومادريد 26 10 5 11 36 34 2 35
9 رئال سوسيداد 26 11 2 13 37 42 5- 35
10 مايوركا 26 10 4 12 27 35 8- 34
11 ختافه 26 9 6 11 36 39 3- 33
12 ريسينگ 26 7 9 10 24 36 12- 30
13 لوانته 26 8 4 14 27 38 11- 28
14 لاكرونيا 26 6 10 10 21 35 14- 28
15 ساراگوسا 26 6 9 11 24 38 14- 27
16 اوساسونا 26 6 8 12 26 32 6- 26
17 هرکولس 26 7 5 14 24 39 15- 26
18 گيخون 26 5 10 11 23 34 11- 25
19 مالاگا 26 6 5 15 34 58 24- 23
20 آلمريا 26 4 10 12 26 44 18- 22
March 04, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هفته بیست و هفتم رقابتهای لالیگا شنبه شب آغاز می شود
سایت گل- هفته بیست و هفتم رقابتهای لالیگا شنبه شب آغاز می شود و در روزهای یکشنبه و دوشنبه نیز دنبال خواهد شد. این در حالی است که در پایان هفته بیست و ششم این رقابتها بارسلونا با 71 امتیاز در صدر جدول قرار دارد و رئال با 64 امتیاز رده دوم را به خود اختصاص داده. تیمهای والنسیا و ویارئال هم با 51 و 50 امتیاز در رده های بعدی هستند.
برنامه دیدارهای این هفته رقابتهای لالیگا بدین ترتیب است:
شنبه 14 اسفند (5 مارس)
مایورکا – والنسیا (ساعت 20.30)
بارسلونا – ساراگوسا (ساعت 22.30)
اتلتیکومادرید – ویارئال (ساعت 0.30)
یکشنبه 15 اسفند (6 مارس)
مالاگا – اوساسونا (ساعت 19.30)
خیخون – ختافه (ساعت 19.30)
لوانته – اسپانیول (ساعت 19.30)
ارکولس – آلمریا (ساعت 19.30)
اتلتیک بیلبائو – سویا (ساعت 21.30)
راسینگ سانتاندر – رئال مادرید (ساعت 23.30)
دوشنبه 16 اسفند (7 مارس)
دپورتیوو لاکرونیا – سوسیداد (ساعت 23.30)
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/4
بازگشت پویول به تمرینات بارسا
این مدافع 32 ساله در نیمه اول دیدار تیمش مقابل راسینگ سانتاندر دچار پارگی تاندون زانو شد و شش دیدار تیمش در لالیگا و همچنین دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال را از دست داد
سایت گل- به گزارش رسانه های اسپانیایی، کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا، که از ماه ژانویه به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو دور از میادین بود، به تمرینات تیمش بازگشت.
این مدافع 32 ساله در نیمه اول دیدار تیمش مقابل راسینگ سانتاندر دچار پارگی تاندون زانو شد و شش دیدار تیمش در لالیگا و همچنین دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آرسنال را از دست داد.
بارسا بدون او در لالیگا 5 پیروزی و یک تساوی به دست آورد اما در مقابل آرسنال 2-1 شکست خورد.
بارسا که چهارشنبه شب در دیداری حساس 1-0 والنسیا را شکست داد، روز گذشته تمرین کرد و پویول بدون مشکل همراه با سایر هم تیمی هایش تمرین کرد.
کاتالان ها امیدوارند پویول خیلی سریع شرایط بازی را پیدا کند و بتواند در دیدار برگشت مقابل آرسنال در چمپیونز لیگ به میدان برود.
By Behnam Jafarzadehکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/4
رونالدو و مصدومیتی 10 تا 15 روزه/غیبت کریس مقابل لیون
سایت گل- روز جمعه خبر ناراحت کننده ای در رختکن رئال مادرید منتشر شد. پس از نمایش خیره کننده کهکشانی ها مقابل مالاگا و پیروزی 0-7 شاگردان مورینیو مقابل تیم میهمان، کریس رونالدو در دقیقه 77 از ناحیه عضله همسترینگ مصدوم شد.
البته این ستاره پرتغالی در جریان این بازی هت تریکی تماشایی انجام داد ولی بعد از به ثمر رساندن گل سوم بازی مصدوم شد و به نیمکت ذخیره ها اشاره کرد تا او را تعویض کنند ولی از آنجا که هر سه تعویض رئال انجام شده بود، کریس مجبور شد تا در زمین بماند.
در پایان مسابقه کریس رونالدو به مارکا گفت:« زمانی که گل سوم را به ثمر رساندم، خودم، خودم را مصدوم کردم.نمی خواستم در آستانه بازیهای به این مهمی مصدوم شوم.البته این طور به نظر نمی رسد که مصدومیتم خیلی جدی باشد.»
رونالدو ادامه داد:« ما در مسیر برد بودیم و نیازی نبود که من ریسک کنم، به همین خاطر بود که تصمیم گرفتم زمین را ترک کنم. البته فکر نمی کنم که بتوانم روز یکشنبه مقابل راسینگ به میدان بروم.»
صبح روز شنبه تستهای بیشتری برروی پای رونالدو انجام شد و مشخص گردید که او برای مدت 10 تا15 روز از میادین ورزشی به دور خواهد بود و به احتمال قریب به یقین در دیدار مقابل لیون در دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا که روز شانزدهم مارس برگزار می شود نیز غایب خواهد بود.
ستاره پرتغالی رئال در حال حاضر در 26 دیدار برگزار شده از رقابتهای لالیگا 27 گل به ثمر رسانده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسری جان، فیلم صحنه های حساس بازی رو گیر نیووردی نه؟؟رئال مادرید 7-0 مالاگا
![]()
English | 704x512 | Aljazeera Sport | AVI | 1300 Kbps
یعنی همشون تویه یه فیلم باشن...
ای خدا از دست این گل!البته این ستاره پرتغالی در جریان این بازی هت تریکی تماشایی انجام داد ولی بعد از به ثمر رساندن گل سوم بازی مصدوم شد و به نیمکت ذخیره ها اشاره کرد تا او را تعویض کنند ولی از آنجا که هر سه تعویض رئال انجام شده بود، کریس مجبور شد تا در زمین بماند.
وقتی خواست تعویضش کنن و مشخص شد 3 تعویض انجام شده، با تصمیم خوزه، کریس از زمین بیرون اومد و رئال 10 نفره بازی کرد..
The Front: Sport
04.03.2011
SURGERY MIGHT BE NEEDED
He suffers form a slipped disk and he is undergoing intensive medical treatment.
He probably will not be able to lead the team against Zaragoza.
He may be sent back home today and the doctors will decide whether if surgery is needed or not.
Laporta will have to pay 24 million euros along 7 more former directive staff members.
Halcón viajes, new Barça’s travel agency
Hat trick by Cristiano, who was injured. Madrid 7 – 0 Málaga.
March 4, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Front: El Mundo Deportivo
04.03.2011
PEP: “I WANT TO BE IN THE BENCH DURING THE GAME AGAINST ARSENAL”
Room with good sight. Pep can see Camp Nou from his room, where he dreams to be able to be on Tuesday
Pep suffers from a slipped disk and he probably will not be tomorrow against Zaragoza
Compliments by Piqué
Puyol is back
March 4, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دي استفانو : " مورينيو از رئال دفاع ميكند و رونالدو فوق العاده است"
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
آلفردو دي استفانو مدير افتخاري رئال مادريد به ستايش از مورينيو و رونالدو پرداخت
مورينيو شنبه گذشته مقابل لاكرونيا به تساوي بدون گل دست يافت و كمي با صدر جدول فاصله افتاد و در ليگ قهرمانان نيز مقابل لـیون 1-1 متوقف شد با اين حال دي استفانو گفته است كه مورينيو براي بهترين باشگاه هميشه سخت تلاش ميكند و ميجنگد.
دي استفانو در خصوص مورينيو به marca گفت:
"مورينيو هميشه به دنبال موفقيت است .او از رئال مادريد دفاع ميكند و ما نيز بايد از او حمايت كنيم .او به بازيكنان اعتماد به نفس ميدهد و اطمينان دارم با رئال به موفقيتهاي بسياري دست خواهد يافت"
دي استفانو از رونالدو نيز به تعريف و تمجيد پرداخت بازيكني كه ممكن است بازي با لیـون را از دست دهد .ستاره پرتغالي در برد 7-0 مقابل مالاگا توانست هتريك كند و همچنين بعد از گل سوم به دليل مصدوميت از ناحيه همسترينگ زمين مسابقه را ترك كند
مدير افتخاري باشگاه رئال در خصوص رونالدو نيز گفت:
"كريستيانو رونالدو يك بازيكن فوق العاده است و شخصيت بزرگي دارد .او كارهاي بزرگي انجام ميدهد و مردم نيز به او حسادت ميكنند .رونالدو گلهاي مهمي در اين فصل به ثمر رسانده است و بسيار خلاق و بي نظير است"
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگزراش مصدوميت كريستيانو رونالدو
پس از گرفتن MRI در بيمارستان سانيتاس لا مرالجا بر روي رونالدو مشخص شد كه اين مهاجم پرتغالي از ناحيه ماهيچه پاي چپ دچار مصدوميت شده است و پيش بيني ميشود 10 الي 15 روز دور از ميادين باشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگزارش مصدومیت فرناندو گاگو
پس از آزمایش MRI در بيمارستان سانيتاس لا مرالجا از فرناندو گاگو بعد از اینکه او مجبور شد عصر امروز جلسه تمرین را ترک کند گرفته شد مشخص شد که این بازیکن دچار مصدومیت درجه دو شده است و عضله پایش دچار کشیدگی شده است. پیشی بینی میشود این بازیکن حدود 3 هفته از میادین دور باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتعريف و تمجيد مورينيو از كريم بنزما
مورينيو از عملكرد بنزما در بازي پنج شنبه شب مقابل مالاگا بسيار خوشحال و راضي بود
پس از برد 7-0 رئال مقابل مالاگا بنزما نقش مهمي در اين پيروزي داشت و مورينيو نيز به ستايش وي پرداخت .
مورينيو در خصوص بنزما به سايت رسمي باشگاه گفت:
"بنزما بازي بهتري نسبت به هفته هاي اخير انجام داده است و زماني كه من به باشگاه آمدم فوتبال كاملا متفاوتي را انجام ميدهد "
"بنزما محكم تر و منسجم تر شده است و از لحاظ جسمي و روحي در وضعيت خوبي قرار دارد .او بازي بسيار خوبي مقابل مالاگا انجام داد و بسيار تحرك داشت .من او را خيلي دوست دارم"
" آدبايور هم آدبايور است و ويژگي هايش و تعهدش به تيم را مي شناسم . با اين دو فوروارد آماده تصميم گرفتن براي اين كه در چه موقعي به يكي از آنها لازم است و چه موقعي به ديگري ،راحت است "
رئال مادريد با پيروزي ديشب مقابل مالاگا به فاصله 7 امتيازي بارسا قرار گرفته است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسری جان! گل ها و کلیپ ها و... تو این تاپیک قرار میگیرن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاعلی![]()
پیش نمایه مارکا:
پیشخوانِ برجسته:
عذرخواهی،احیا،پیچیچی
(عجب تیتر جالبی! )
دیگر پیشخوانها:
رئال مادرید 7-0 مالاگا
مورینیو و پلگرینی با یک سلام بسیار خشک و سرد جنگ خود را ادامه دادند
CR7 با یک هتریک 28 گلِ شد و از مسی جلو زد
و با یک مصدومیت از زمین خارج شد
اظهاراتِ باورنکردنی پلگرینی بعد از بازی:به هیچ وجه با انگیزه گرفتن 3 امتیاز به مادرید نیامده بودیم
پیش نمایه آاس:
پیشخوانِ برجسته:
مادرید دست نمیکشد
دیگر پیشخوانها:
رئال مادرید 7-0 مالاگا
کریستیانو هتریک کرد،27 گل شد و به مسی رسید
مورینیو از صحبتش عذرخواهی نکرد:من آدم متملقی نیستم
پلگرینی بازی را بی اهمیت جلوه داد:با انگیزه پیروزی وارد شدن به این میدان یک بی مسئولیتی بود
//با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
سایت گل که فاجعه هست! من که دیگه عادت کردم. مثل خبرگزاری فارس.
درباره هایلایت، اگه چیزی پیدا کنم میذارم، اما نیست این بازی 90 دقیقه یک طرفه بود و این همه گل، فکر کنم هایلایتش خودش 50-60 دقیقه باشه!
من زیاد تو کار گذاشتن صحنه ی گل ها نیستم، این یکی هم یه جورایی سفارشی بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)