تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 261 از 386 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان

دوستانیکه این خودرو رو پیش خرید براشون دعوتنامه اومده ؟الان قیمت جند در میاد ؟
    من از نمایندگی پرسیدم ، مثل اینکه تحویل مهر هنوز دعوتنامه هاشون نیومده ، ولی شهریور رو به قیمت 17.540 دادن

2. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان ترمز ماشین شما هم تو عکس العمل های خیلی سریع که فاصله با مانع کمه سرعت عملش کنده؟ بحث ABS رو میدونم کلی دارم صحبت میکنم.
    چند وقت پیش هم توی رادیو یه برنامه ای داشت پیام های مردم رو در این باره و مشکلات و تصادف هایی که براشون به خاطر این فضیه پیش اومده بود رو میگفت و ماشینای زیر 20 میلیون همشونو نام برد که این مشکل و دارن و اون برنامه هم از تولید کننده ها جواب خواسته بود که جوابیه داده بودند که: ((ترمز ناگهانی نکنید و در هوای بارانی ترمز نگیرید!!!!!))
    من خودمم این تجربه رو داشتم. روز اولی که ماشین و گرفتیم بر حسب عادت ماشین قبلی وقتی پشت چراغ قرمز رسیدم ترمز گرفتم و نزدیک بود بخورم به ماشین جلویی. دیروز اول صبح هم تو خیابون بودم و با سرعت حدودا 30 داشتم میرفتم که یکدفعه ماشین سمت راستم که رانندش هم خواب آلود بود بدون اینکه بغلو نیگا کنه یه دفه پیچید به چپ که بریدگی رو دور بزنه من هم سریع ترمز کردم ولی ماشین خوب نایستاد و خوردم بهش و سپرم به مقدار خیلی کمی رنگش رفت(یک پنجم اندازه یک سکه). مقصر هم اون بود افسر اومد. ما قبلا یه پیکان داشتیم بر حسب تجربه 5 سال رانندگی با اون به نظرم اگه با پیکان بودم به اون ماشین برخورد نمیکردم.ببخشید زیاد حرف زدم. حالا نظر و تجربه شما در مورد این ترمز ها چیه؟شاید من اشتباه فکر میکنم
    Last edited by AmirF3; 29-09-2012 at 23:42.

4. این کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوستان ترمز ماشین شما هم تو عکس العمل های خیلی سریع که فاصله با مانع کمه سرعت عملش کنده؟ بحث ABS رو میدونم کلی دارم صحبت میکنم.
    چند وقت پیش هم توی رادیو یه برنامه ای داشت پیام های مردم رو در این باره و مشکلات و تصادف هایی که براشون به خاطر این فضیه پیش اومده بود رو میگفت و ماشینای زیر 20 میلیون همشونو نام برد که این مشکل و دارن و اون برنامه هم از تولید کننده ها جواب خواسته بود که جوابیه داده بودند که: ((ترمز ناگهانی نکنید و در هوای بارانی ترمز نگیرید!!!!!))
    من خودمم این تجربه رو داشتم. روز اولی که ماشین و گرفتیم بر حسب عادت ماشین قبلی وقتی پشت چراغ قرمز رسیدم ترمز گرفتم و نزدیک بود بخورم به ماشین جلویی. دیروز اول صبح هم تو خیابون بودم و با سرعت حدودا 30 داشتم میرفتم که یکدفعه ماشین سمت راستم که رانندش هم خواب آلود بود بدون اینکه بغلو نیگا کنه یه دفه پیچید به چپ که بریدگی رو دور بزنه من هم سریع ترمز کردم ولی ماشین خوب نایستاد و خوردم بهش و سپرم به مقدار خیلی کمی رنگش رفت(یک پنجم اندازه یک سکه). مقصر هم اون بود افسر اومد. ما قبلا یه پیکان داشتیم بر حسب تجربه 5 سال رانندگی با اون به نظرم اگه با پیکان بودم به اون ماشین برخورد نمیکردم.ببخشید زیاد حرف زدم. حالا نظر و تجربه شما در مورد این ترمز ها چیه؟شاید من اشتباه فکر میکنم
    نباید اینجوری باشه .الان من هم پراید دارم هم النود .پرایده ترمز معمولی هم هست .از لحاظ کیفیت و قدرت ترمز گیری اصلا قابل قیاس نیستند

6. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نباید اینجوری باشه .الان من هم پراید دارم هم النود .پرایده ترمز معمولی هم هست .از لحاظ کیفیت و قدرت ترمز گیری اصلا قابل قیاس نیستند
    منم موافقم تا حالا با ترمزش مشکل نداشتم

8. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خداییش ترمز ال نود نسبت به ماشین های هم سطحش خیلی خوبه
    حتی تو بارونم واقعا abs خوب کار میکنه
    جز اینکه جدیدا دوباره یه چیزی ازش کش رفته باشن!

10. این کاربر از mrsh560 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان امروز تلوزیون اعلام کرد تولید تندر نود اتوماتیک توسط ایران خودرو به زودی شروع می شه و تولید آزمایشیش انجام شده. کسی اطلاعات تکمیلی در مورد این خودرو داره؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان امروز تلوزیون اعلام کرد تولید تندر نود اتوماتیک توسط ایران خودرو به زودی شروع می شه و تولید آزمایشیش انجام شده. کسی اطلاعات تکمیلی در مورد این خودرو داره؟
    خبر و اطلاعات در مورد ال90 اتوماتیک در صفحه زیر هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سبز باشید

13. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

حق با شماست
    منم کلی با این ترمز به اصطلاح ABS تندر مشکل دارم.البته اگر ABS فعال نباشه قدرت ترمز کردنش محشره.ولی ABS واقعا در بعضی مواقع رنگ از رخسار آدم میپرونه.حس ترمز بریدن به آدم دست میده.
    ایراد دیگر تندر که خیلی اذیتم میکنه سر خورردن و عدم تعادل بسیار شدید در روزهای برفی میباشد.توصیه من به شما ،روزهای برفی حدالامکان تندر سوار نشوید واقعا افتضاحه.کنترل ماشین دست سرنوشته نه شما

15. این کاربر از aria442 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

حق با شماست
    منم کلی با این ترمز به اصطلاح ABS تندر مشکل دارم.البته اگر ABS فعال نباشه قدرت ترمز کردنش محشره.ولی ABS واقعا در بعضی مواقع رنگ از رخسار آدم میپرونه.حس ترمز بریدن به آدم دست میده.
    ایراد دیگر تندر که خیلی اذیتم میکنه سر خورردن و عدم تعادل بسیار شدید در روزهای برفی میباشد.توصیه من به شما ،روزهای برفی حدالامکان تندر سوار نشوید واقعا افتضاحه.کنترل ماشین دست سرنوشته نه شما
    من همچین مشکلی رو تا بحال باهاش نداشتم.شاید ترمز ماشینتون ایراد داره وگرنه النود ماشینی نیست که ترمزش خالی کنه.

17. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من تا حالا 22000 کیلومتر رفتم و میخوام شمعها رو عوض کنم

1- شمعهای فعلی که روی ماشین هست چه مارکیه ؟ ( چون هنوز بازش نکردم ببینم چی روش گذاشته بودن)

2- بهترین شمع چه مارکیه بخرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •