من از نمایندگی پرسیدم ، مثل اینکه تحویل مهر هنوز دعوتنامه هاشون نیومده ، ولی شهریور رو به قیمت 17.540 دادن
من از نمایندگی پرسیدم ، مثل اینکه تحویل مهر هنوز دعوتنامه هاشون نیومده ، ولی شهریور رو به قیمت 17.540 دادن
دوستان ترمز ماشین شما هم تو عکس العمل های خیلی سریع که فاصله با مانع کمه سرعت عملش کنده؟ بحث ABS رو میدونم کلی دارم صحبت میکنم.
چند وقت پیش هم توی رادیو یه برنامه ای داشت پیام های مردم رو در این باره و مشکلات و تصادف هایی که براشون به خاطر این فضیه پیش اومده بود رو میگفت و ماشینای زیر 20 میلیون همشونو نام برد که این مشکل و دارن و اون برنامه هم از تولید کننده ها جواب خواسته بود که جوابیه داده بودند که: ((ترمز ناگهانی نکنید و در هوای بارانی ترمز نگیرید!!!!!))
من خودمم این تجربه رو داشتم. روز اولی که ماشین و گرفتیم بر حسب عادت ماشین قبلی وقتی پشت چراغ قرمز رسیدم ترمز گرفتم و نزدیک بود بخورم به ماشین جلویی. دیروز اول صبح هم تو خیابون بودم و با سرعت حدودا 30 داشتم میرفتم که یکدفعه ماشین سمت راستم که رانندش هم خواب آلود بود بدون اینکه بغلو نیگا کنه یه دفه پیچید به چپ که بریدگی رو دور بزنه من هم سریع ترمز کردم ولی ماشین خوب نایستاد و خوردم بهش و سپرم به مقدار خیلی کمی رنگش رفت(یک پنجم اندازه یک سکه). مقصر هم اون بود افسر اومد. ما قبلا یه پیکان داشتیم بر حسب تجربه 5 سال رانندگی با اون به نظرم اگه با پیکان بودم به اون ماشین برخورد نمیکردم.ببخشید زیاد حرف زدم. حالا نظر و تجربه شما در مورد این ترمز ها چیه؟شاید من اشتباه فکر میکنم
Last edited by AmirF3; 29-09-2012 at 23:42.
نباید اینجوری باشه .الان من هم پراید دارم هم النود .پرایده ترمز معمولی هم هست .از لحاظ کیفیت و قدرت ترمز گیری اصلا قابل قیاس نیستند
منم موافقم تا حالا با ترمزش مشکل نداشتم
خداییش ترمز ال نود نسبت به ماشین های هم سطحش خیلی خوبه
حتی تو بارونم واقعا abs خوب کار میکنه
جز اینکه جدیدا دوباره یه چیزی ازش کش رفته باشن!
دوستان امروز تلوزیون اعلام کرد تولید تندر نود اتوماتیک توسط ایران خودرو به زودی شروع می شه و تولید آزمایشیش انجام شده. کسی اطلاعات تکمیلی در مورد این خودرو داره؟
خبر و اطلاعات در مورد ال90 اتوماتیک در صفحه زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبز باشید
حق با شماست
منم کلی با این ترمز به اصطلاح ABS تندر مشکل دارم.البته اگر ABS فعال نباشه قدرت ترمز کردنش محشره.ولی ABS واقعا در بعضی مواقع رنگ از رخسار آدم میپرونه.حس ترمز بریدن به آدم دست میده.
ایراد دیگر تندر که خیلی اذیتم میکنه سر خورردن و عدم تعادل بسیار شدید در روزهای برفی میباشد.توصیه من به شما ،روزهای برفی حدالامکان تندر سوار نشوید واقعا افتضاحه.کنترل ماشین دست سرنوشته نه شما
من همچین مشکلی رو تا بحال باهاش نداشتم.شاید ترمز ماشینتون ایراد داره وگرنه النود ماشینی نیست که ترمزش خالی کنه.
من تا حالا 22000 کیلومتر رفتم و میخوام شمعها رو عوض کنم
1- شمعهای فعلی که روی ماشین هست چه مارکیه ؟ ( چون هنوز بازش نکردم ببینم چی روش گذاشته بودن)
2- بهترین شمع چه مارکیه بخرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)