چطوری میشه انلاین بازی کرد
دوستان یه سوال مبتدیانه
این تکنیک های ویژه که اون پایین یه خط باید پر بشه تا بتونی اون تکنیک رو بزنی باید چجوری زد؟ تو قسمت آموزشی گفته بود دکمه 7 و 8 رو بزن اونجا انجام میشه ولی خارج از آموزش هر کاری کردم نشد
مگه نباید دکمه 7 و 8 رو با هم گرفت؟
اره اون خط پایین باید تا ته کامل پر بشه تا ضربه رو بزنی و هر دو دکمه رو باید همزمان بزنی
ولی برای هر شخصیتی عملکرد متفاوتی داره که باید در موقع خودش بزنی تا هدر نره.
شما یک بار اسکورپین رو بردار و خط رو کامل پر کن امتحان کن یاد میگیری
ممنون عزیزاره اون خط پایین باید تا ته کامل پر بشه تا ضربه رو بزنی و هر دو دکمه رو باید همزمان بزنی
ولی برای هر شخصیتی عملکرد متفاوتی داره که باید در موقع خودش بزنی تا هدر نره.
شما یک بار اسکورپین رو بردار و خط رو کامل پر کن امتحان کن یاد میگیری
فهمیدم مشکل کجاست
وقتی ما ضربه میزنیم خط طرف مقابل پر میشه و من فک میکردم الان میتونم اون تکنیک رو اجرا کنم
![]()
سلام آقا من یه مشکل بدی با این بازی دارم از وقتی این بازیرو نصب کردم، سه تا آیکون تبلیغاتی مزاحم اومدن رو سیستممهروقت دلیتشون هم میکنم و سیستمم رو خاموش و روشن میکنم دوباره میان تو دسکتاپم و به طور اتومات هم هر سه تا باز میشن مستقیم میرن به سایت فروشگاه بازی های تبلیغاتی ...
یجورایی مث ویروس و تروجان میمونن
حتی بازی رو دلیت کردم باز هم اینا بر طرف نشدن
دوستان برای حذف این تبلیغات مزاحم چکار کنم؟؟؟؟؟؟
دوستان اولا چرا فیتالیتی هایی که خود دستگاه بهمون میزنه با اونایی که آموزش میده فرق داره ؟ بستگی به زمین داره ؟
مثلا اسکورپیون رو توی اون زمینی که شبیه جهنمه ، وقتی بهم زد سرم رو کرد توی مواد مذاب درحالیکه باید با شمشیرش سه شقم میکرد .
یا مثلا اسکارلت بجای اینکه گردنمو بزنه هاراگیری کرد بعد از تو زمین چهارتا رگ بیرون اومد شکمم رو برید .
-----
و اینکه چطوری میتونم از امکانات زمین ها استفاده کنم ؟
مثلا تو زمین جنگلی درختا یی که دهن دارن ، وقتی با دستگاه بازی میکنم منو پرت میکنن تو دهن درختا .
اینا چجورین ؟
هر هیردو دو مدل Fatality داره که تو لیست حرکاتش نوشته. (بعضی هیرو ها اگه از لباس دومشون استفاده کنی یه Fatality سوم هم دارن)
اونی که از امکانات زمین استفاده میکنه اسمش Stage Fatality هست که فقط برای یه سری از زمین های خاصه.
یک Babality هم داریم که اگه طرف رو بدون استفاده از دفاع و X Meter شکست بدی میتونی بزنی.
اطلاعات بیشتر رو اینجا نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قیافه : فقط اسکارلت خوشم میاد .
از کمبوهای : فقط سیندل و ملینا خوشم میاد .
از فیتالیتی : فقط استرایکر خوشم میاد .
برای لباس دوم باید موقع انتخاب هیرو بجای Start از Select استفاده کنی. بعضی از لباس ها فک کنم باید از تو Nekro آزاد بشن.
تو همونلینک برای هر شخصیت نوشته که Stage Fatality به چه صورت هست.
فرقی بین کمبو های PS3 و PC نیست. از همین ها استفاده کنید.
کمبو فقط Rain![]()
یکی از چیزهایی که من خیلی دوست داشتم و حسابی درش خبره بودم Brutality ها بود که چند وقتیه حذف شده :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)