به تازگي وارد شده ولي با قيمت خيلي خيلي بالا
قيمت : 600.000 تومان
ظرفيت : 2 ترابايت
به تازگي وارد شده ولي با قيمت خيلي خيلي بالا
قيمت : 600.000 تومان
ظرفيت : 2 ترابايت
![]()
.......
ممنون پس وسترن بیخیال میشم میترسم بگیرم نشناسه میمونه سیگت
نمیدونم تو عکس های اینترنتی که Expansion قشنگتر از گوفلکس هستش -گوفلکس یکم بزرگه انگاری
قیمت 2ترا سیگت Expansion یهم گفت 115 فکر کنم با سازگار اما قیمت گوفلکس ندارم
شما کدل گلوفلکس بخاطر عو شدن کارتریج پیشنهاد میدید ؟
خواهش میکنم
من خودم از نزدیک هر دو هارد رو دیدم . مدل Expansion مشکی براقه راحت خط و خش میافته شرکتمون از همین هاردها داره برای بکآپ
شما مدل آداپتوردار میخواستید دیگه ، یه مدل بیشتر نداره (لینک زیر) فقط دقت کنین که روی جعبه اش نوشته باشه usb2 با مدلهای مکینتاش هم اشتباه نکنین مدلهای مکینتاش سفیده !!!
تا اونجایی که میدونم این هاردها یه پارتیشن به فرمت ntfs دارن برای اینکه بتونین بازی هارو از هارد اکسترنال اجرا کنین باید فرمتش fat32 بشه !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 14-08-2011 at 19:07.
دوستان خرید 2 هارد 3 ترا بهتره یا 3 هارد دو ترابایت؟
Last edited by hamedchtsz; 15-08-2011 at 07:29.
ممنون
سیگیت 2 مدل اداپتوری داره دیگه؟منظورم اینه دو مدل که تو بازار زیاده
الان اینکه شما لینک دادی گلوفلوکسه
بلخره چیکار کنم Expansion بگیرم یا گلوفلوکس؟از نظر کارایی جز عوض شدن کارتیج فرقی دارن؟
-------------------------------------------------------------------------------
خوب جمله اخرتون مگه چیه با علامت ! زدید ؟مگه نمیشه فرمتشونو عوض کرد؟راستی قیمتشم نمیدونی؟
به نظر من همون گوفلكس رو بخر .
تفاوت بين Expansion و گوفلكس علاوه بر شكل ظاهري و كارتريج در نرم افزارش هست . مدلهاي Expansion نرم افزار بكآپ گيري ندارن گرچه نرم افزارش همچين بدرد بخور هم نيست .
چرا دوست من ميشه فرمتشو عوض كرد ولي با توجه حجم بالا پيشنهادم اين هست كه هارد رو دو پارتيشن كنيد يه اولين پارتيشن به حجم مثلا 500 گيگ براي اجراي بازي از روي هارد اكسترنال كه فرمتش fat32 باشه و الباقي كه پارتيشن كه دوم ميشه به فرمت NTFS براي آرشيو بازيها
البته يه كار ديگه ميشه كرد ، اگر برنامه مولتيمن NTFS رو بشناسه كه ديگه لازم نيست به fat32 تغيير بدين ولي ديگه نميتونين از روي هارد اكسترنال بازي كنيد بلكه فقط ميتونين با استفاده از مولتيمن بازي رو روي هارد اينترنال ps3 كپي كنيد.
چون مطمئن نيستم آيا ساختن يه پارتيشن به حجم 2 ترابايت با فرمت fat32 امكان پذير و بدون خطر هست يا خير !!!
سلام
بستگي داره ، اگر جا و مكان براي نگهداري هارد اكسترنال به اندازه كافي داريد هارد بيشتر با ظرفيت كمتر بهتره يعني سه تا هارد دوترا چون اگر خداي ناكرده يكي از هاردتون خراب بشه حداكثر دوترا رو از دست ميديد.
ولي اگر جاي كافي نداريد (مثل كمد هاردم) مجبور هستيد كه بالاترين حجم رو بخريد .
خب حالا به نظرتون 3 ترا چه مدلی بگیرم؟ 3TB EXT 3.5` XL3000 HITACHI HARD چطوره؟
یا این به عنوان اینترنال:3TB SATA 64MB CAVIAR GREEN WD HARD؟
می خوام ارزون و خوب باشه وبیشتر دوامش مد نظرم هست
من هارد اكسترنال وسترن مدل My Book Essential رو توصيه ميكنم كه كيفيت خوبي دارن و از برندهاي شناخته شده هست و از هارد اينترنال سري گرين استفاده شده . من خودم سه ترابايتشو خريدم 248 هزارتومن usb3 هم هست . نرم افزار قفل گذاري قدرتمندي هم داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)