تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 827 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان
    من دنبال هارد اکسترنالیم که پورت thunderbolt داشته باشه؟
    شنیده بودم یه مدل هارد تو بازار هست که این پورتو داره اما نمیدونم چیه و از کجا میشه تهیه کرد
    به تازگي وارد شده ولي با قيمت خيلي خيلي بالا

قيمت : 600.000 تومان

ظرفيت : 2 ترابايت

2. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

.......

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خواهش میکنم

خب اگر فقط usb2 میخواهید و usb3 برای شما هیچ اهمیتی نداره و همچنین اگر شما mybook قدیمی ویندوزی دارای اینترفیس usb2 در بازار پیدا کردید میتونین همون وسترن رو بخرید .
    فقط یه نکته : از خرید هاردهایی که لیبل دارن مثل مدل elite که اتفاقا usb2 هست اجتناب کنید که احتمالاً ps3 اونو نمیشناسه .

مدل گوفلکس خیلی قشنگتر از مدل Expansion هست که هیچ به خاطر انعطاف پذیری بالا جایزه CES سال 2011 رو برده !!!

من نگفتم دقیقا سه سال ، بلکه گفتم که در شرایط خوب نگهداری عمری بیش از سه سال خواهد داشت حالا ممکنه 4 سال بشه یا 10 سال البته راجع به عمر مفید هارد نبایستی میگفتم چند سال ، عمر مفید هارد رو بر اساس ساعت کارکرد یا MTBF اعلام میکنن . مثلا عمر مفید هاردهای سری باراکودا حدوداً 700 هزارساعت هست حالا حساب کنین در روز چند ساعت از هارد کار میکشید و چندسال میشه !!! البته این برای شرایط خیلی ایده آل هست مثلا پاور عالی و بدون نقص و دمای کاملا متناسب و ..... که عمراً هارد دقیقا به 700 هزارساعت برسه !!!

البته دوست من ، اینکه گفتم بیش از سه سال ، بیشتر منظورم این بود که پس از چندسال دیگه usb2 حرف چندانی برای گفتن نخواهد داشت و مطمئنا منقرض خواهد شد و خرید هارد usb2 به صلاح نیست و حتی تفاوت قیمتی بین usb2 و usb3 چندان هم زیاد نیست . به همین خاطر روی مدل گوفلکس تاکید داشتم !!!
    ممنون پس وسترن بیخیال میشم میترسم بگیرم نشناسه میمونه سیگت
    نمیدونم تو عکس های اینترنتی که Expansion قشنگتر از گوفلکس هستش -گوفلکس یکم بزرگه انگاری
    قیمت 2ترا سیگت Expansion یهم گفت 115 فکر کنم با سازگار اما قیمت گوفلکس ندارم
    شما کدل گلوفلکس بخاطر عو شدن کارتریج پیشنهاد میدید ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون پس وسترن بیخیال میشم میترسم بگیرم نشناسه میمونه سیگت
    نمیدونم تو عکس های اینترنتی که Expansion قشنگتر از گوفلکس هستش -گوفلکس یکم بزرگه انگاری
    قیمت 2ترا سیگت Expansion یهم گفت 115 فکر کنم با سازگار اما قیمت گوفلکس ندارم
    شما کدل گلوفلکس بخاطر عو شدن کارتریج پیشنهاد میدید ؟
    خواهش میکنم
    من خودم از نزدیک هر دو هارد رو دیدم . مدل Expansion مشکی براقه راحت خط و خش میافته شرکتمون از همین هاردها داره برای بکآپ

شما مدل آداپتوردار میخواستید دیگه ، یه مدل بیشتر نداره (لینک زیر) فقط دقت کنین که روی جعبه اش نوشته باشه usb2 با مدلهای مکینتاش هم اشتباه نکنین مدلهای مکینتاش سفیده !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا اونجایی که میدونم این هاردها یه پارتیشن به فرمت ntfs دارن برای اینکه بتونین بازی هارو از هارد اکسترنال اجرا کنین باید فرمتش fat32 بشه !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 14-08-2011 at 19:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

دوستان خرید 2 هارد 3 ترا بهتره یا 3 هارد دو ترابایت؟
    Last edited by hamedchtsz; 15-08-2011 at 07:29.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خواهش میکنم
    من خودم از نزدیک هر دو هارد رو دیدم . مدل Expansion مشکی براقه راحت خط و خش میافته شرکتمون از همین هاردها داره برای بکآپ

شما مدل آداپتوردار میخواستید دیگه ، یه مدل بیشتر نداره (لینک زیر) فقط دقت کنین که روی جعبه اش نوشته باشه usb2 با مدلهای مکینتاش هم اشتباه نکنین مدلهای مکینتاش سفیده !!!

کد:
    تا اونجایی که میدونم این هاردها یه پارتیشن به فرمت ntfs دارن برای اینکه بتونین بازی هارو از هارد اکسترنال اجرا کنین باید فرمتش fat32 بشه !!!
    ممنون
    سیگیت 2 مدل اداپتوری داره دیگه؟منظورم اینه دو مدل که تو بازار زیاده
    الان اینکه شما لینک دادی گلوفلوکسه
    بلخره چیکار کنم Expansion بگیرم یا گلوفلوکس؟از نظر کارایی جز عوض شدن کارتیج فرقی دارن؟

-------------------------------------------------------------------------------
    خوب جمله اخرتون مگه چیه با علامت ! زدید ؟مگه نمیشه فرمتشونو عوض کرد؟راستی قیمتشم نمیدونی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    سیگیت 2 مدل اداپتوری داره دیگه؟منظورم اینه دو مدل که تو بازار زیاده
    الان اینکه شما لینک دادی گلوفلوکسه
    بلخره چیکار کنم Expansion بگیرم یا گلوفلوکس؟از نظر کارایی جز عوض شدن کارتیج فرقی دارن؟

-------------------------------------------------------------------------------
    خوب جمله اخرتون مگه چیه با علامت ! زدید ؟مگه نمیشه فرمتشونو عوض کرد؟راستی قیمتشم نمیدونی؟
    به نظر من همون گوفلكس رو بخر .
    تفاوت بين Expansion و گوفلكس علاوه بر شكل ظاهري و كارتريج در نرم افزارش هست . مدلهاي Expansion نرم افزار بكآپ گيري ندارن گرچه نرم افزارش همچين بدرد بخور هم نيست .

چرا دوست من ميشه فرمتشو عوض كرد ولي با توجه حجم بالا پيشنهادم اين هست كه هارد رو دو پارتيشن كنيد يه اولين پارتيشن به حجم مثلا 500 گيگ براي اجراي بازي از روي هارد اكسترنال كه فرمتش fat32 باشه و الباقي كه پارتيشن كه دوم ميشه به فرمت NTFS براي آرشيو بازيها

البته يه كار ديگه ميشه كرد ، اگر برنامه مولتيمن NTFS رو بشناسه كه ديگه لازم نيست به fat32 تغيير بدين ولي ديگه نميتونين از روي هارد اكسترنال بازي كنيد بلكه فقط ميتونين با استفاده از مولتيمن بازي رو روي هارد اينترنال ps3 كپي كنيد.

چون مطمئن نيستم آيا ساختن يه پارتيشن به حجم 2 ترابايت با فرمت fat32 امكان پذير و بدون خطر هست يا خير !!!

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان خرید 2 هارد 3 ترا بهتره یا 3 هارد دو ترابایت؟
    سلام
    بستگي داره ، اگر جا و مكان براي نگهداري هارد اكسترنال به اندازه كافي داريد هارد بيشتر با ظرفيت كمتر بهتره يعني سه تا هارد دوترا چون اگر خداي ناكرده يكي از هاردتون خراب بشه حداكثر دوترا رو از دست ميديد.

ولي اگر جاي كافي نداريد (مثل كمد هاردم) مجبور هستيد كه بالاترين حجم رو بخريد .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

سلام
    بستگي داره ، اگر جا و مكان براي نگهداري هارد اكسترنال به اندازه كافي داريد هارد بيشتر با ظرفيت كمتر بهتره يعني سه تا هارد دوترا چون اگر خداي ناكرده يكي از هاردتون خراب بشه حداكثر دوترا رو از دست ميديد.

ولي اگر جاي كافي نداريد (مثل كمد هاردم) مجبور هستيد كه بالاترين حجم رو بخريد .
    خب حالا به نظرتون 3 ترا چه مدلی بگیرم؟ 3TB EXT 3.5` XL3000 HITACHI HARD چطوره؟
    یا این به عنوان اینترنال:3TB SATA 64MB CAVIAR GREEN WD HARD؟
    می خوام ارزون و خوب باشه وبیشتر دوامش مد نظرم هست

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب حالا به نظرتون 3 ترا چه مدلی بگیرم؟ 3TB EXT 3.5` XL3000 HITACHI HARD چطوره؟
    یا این به عنوان اینترنال:3TB SATA 64MB CAVIAR GREEN WD HARD؟
    می خوام ارزون و خوب باشه وبیشتر دوامش مد نظرم هست
    من هارد اكسترنال وسترن مدل My Book Essential رو توصيه ميكنم كه كيفيت خوبي دارن و از برندهاي شناخته شده هست و از هارد اينترنال سري گرين استفاده شده . من خودم سه ترابايتشو خريدم 248 هزارتومن usb3 هم هست . نرم افزار قفل گذاري قدرتمندي هم داره
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •