تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 261 از 515 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ببینید برای یه درس مثل ادبیات من دوست ندارم کتاب گاج رو بخونم
    ترجیح می دم مبحثی بخونم یعنی برای یه مبحث مثل قرابت من ترجیح می دم قرابت سبطی رو بخونم و بعد تست قرابت گاج رو بزنم و ...

خب این روشی که می خوایی برای ادبیات انجام بدی خیلی مفیدتره ، ولی این طوری باید در نظر بگیری که از وقتی قرابت معنایی رو خوندی دیگه تو هر آزمونی با هر بودجه بندی ئی باید بتونی تستای قرابتشو خوب جواب بدی یا بعد خوندن املا باید بتونی همه تستای املا رو خوب بزنی ، حالا اگه می خوایی درست ارزیابی کنی خودتو، می تونی تو هر آزمون سوالای مباحثی رو که خوندی جداگانه درنظربگیری و ببینی چند درصد از اون مباحث رو درست جواب دادی و اینجاست که مشخص می شه تا الان چقد به هدفت نزدیک شدی مثلا اگه 80 درصد سوالای مباحثی رو که خوندی درست جواب دادی تقریبا می شه گفت برنامه ت موفق بوده هر چند درصد کل ادبیاتت باشه 60-50 و...با این روش ارزیابی می تونی هم خیلی راحت برنامه ی خودتو دنبال کنی و هم از آزمونا عقب نیفتی!

قبلا هرچی برنامه می ریختم به طور کامل اجرا می شد،ولی الان هم می خوام برنامه ی خودم رو اجرا کنم و هم آزمون رو که خیلی سخت می شه
    واسه آزمون هم خیلی سخت می شه به آزمون رسید،فکر کن مثلا یه کتابی 5 فصل داره الان قلم چی می خواد امتحان بگیره از وسطای فصل 3 ، خب تا من 2 فصل اول رو نخونم که نمی تونم بیام از وسط فصل 3 شروع کنم

بستگی داره چه درسی باشه...تو عمومیا درسته مبحثی خوندن مفیدتر از درس به درس حفظ کردنه (که اونم گفتم مشکلشو چه طوری می شه تا حد زیادی حل کرد) ولی توی دروس اختصاصی دیگه موضوع مبحثی خوندن مطرح نیست و فکر نکنم برنامه ی ازمونا رو دنبال کردن مشکلی داشته باشه مگر اینکه عقب مونده باشین از برنامه ی آزمونا که اونم معمولا با یه کم وقت گذاشتن قابل حله : مثلا اگه قراره فصل 3 رو آزمون بدی و 2 فصل اول رو یاد نگرفتی می تونی 2 فصل اول رو سریع در حد درک مفاهیم پایه (و نه در حد تسلط برای زدن تستای پیچیده) یاد بگیری و مطمئن باش همیچین چیزی خیلی وقتگیر نیست بعدش فصل 3 رو شروع کنی کامل یاد بگیری و بعد فصلای بعدیشو مرتب با همون برنامه ی آزمونا پیش بری مشکلی پیش نمیاد...بعدا تو آزمونای مروری هم می تونی 2 فصل اولو که زیاد سطح بالا نخوندی بیشتر تمرین کنی روش تا مسلط شی! نکته ی مهم این جریان اینه که درسته تو دروس تخصصی یادگیری هر موضوعی لازمه ی یادگیری موضوع بعدیه ولی نه به این معنی که تا نتونی تستای سخت از یه موضوع رو حل کنی نمی تونی خوندن موضوع بعدی رو شروع کنی درک مفاهیم اولیه معمولا کافیه ! مشکل بچه هایی که از برنامه ی آزمونا عقب می مونن اینه که می خوان از اول تا اون جایی که تو آزمون مطرح می شه همه رو در حد خیلی بالا یاد بگیرن در حالی که اصلا ضرورتی نداره و این کار فقط باعث می شه همون جریان بازی دومینو (که تو مجلات آزمون کانون خیلی بهش اشاره شده) براشون پیش بیاد و مدام عقب باشن از برنامه

من می خواستم تا قبل از عید 2-3 بار هر درسی رو بخونم ،اولاش خوب داشتم پیش می رفتم ولی با برنامه ی آزمون برنامم خراب شد،اما می دونم الان اگه با برنامه ریزی به سبک خودم پیش برم بازم می تونم تا آخر اردیبهشت درس ها رو با 2-3 بار دوره تموم کنم

؟؟؟؟
    رتبه های تک و دو رقمی کنکور زیاد بودن تو مدرسه ی ما و اکثرا همه شونم تا کنکور 2-3 بار مرور کرده بودن همه ی درسا رو ولی هیچ کدوم تا عید حتی 1 دور کامل هم تموم نکرده بودن درساشونو!!! واقعیت اینه که شما اگه تا وسط اردیبهشت یک دور با آرامش درسا رو تموم کنی طوری که واقعا یه چیزایی تو این مدت یاد گرفته باشی تا آخر اردیبهشت راحت تر می تونی یه دور دیگه مرور کنی همه رو ولی اگه این ذهنیتو داشته باشی که سریع تا عید یه دور همه رو بخونم تا اخر فروردین 2 دور تا آخر اردیبهشت 3 دور فقط و فقط سردرگم می شی کنکور رو با دوره ی راهنمایی نمی شه مقایسه کرد اون وقتا یکی از رایج ترین عادتای ما این بود که قبل از امتحان از همدیگه می پرسیدیم چند دور خوندی ولی کنکور به دور نیست کنکور به عمقه...1 دور با آرامش و عمیق بخون تا همه چیزو یاد بگیری و یکی دو دورم مرور کن تا چیزایی که یاد گرفتی تثبیت شن تو ذهنت

بازم نظرتون رو بگید،استفاده می کنیم

---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

به نظر من از 2 راه می شه موفق شد
    یا از اول طبق برنامه پیش بری و اون رو برنامه ی خودت بدونی،و هر چی که می گه انجام بدی
    یا خودت یه برنامه ی خوب بریزی و طبق اون عمل کنی
    من با این برنامه به اهدافی که دارم نمی رسم
    مثلا من می خوام حداقل دو ماه آژمون جامع کار کنم
    درسام رو هم تو سال های قبل که برا کنکور می خوندم،خوندم و خلاصه نویسی هم داره

مثلا برا فیزیک ،من پیش رو + اول +دوم رو پارسال خوندم ، نکات تست ها رو استخراج کردم ،منظم وارد درس نامه کردم،و چیزی حدود 4000 تست زدم
    امسال می خواستم اول سال سوم رو بخونم و تست بزنم و بعد بیام اول و دوم و پیش رو دوره کنم با زدن تست های سرعتی،که با آزمون به این برنامم نرسیدم
    می دونی همین که می خوایی دو ماه وقت بذاری واسه آزمونای جامع و جمع بندی نشون می ده که زیاد به یادگیریت قبل دوران جمع بندی اطمینان نداری و حس می کنی اون موقع هم یه چیزایی هست که باید برای یاد گرفتن شون خیلی وقت بذاری؟؟؟!!!
    اصلش می شه همون چیزی که بالا گفتم اگه یه دور خوب یاد بگیری درسا رو دیگه مرور کردن و جمع بندی خیلی برات وقتگیر به نظر نمیاد که بخوایی این همه براش برنامه ریزی کنی و حرص بخوری!

2. 4 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من بار سوممه می خوام کنکور بدم
    موقع تست حل کردن هم پدر تست رو در میارم،سریع ازش رد نمی شم

4. این کاربر از Benyamin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mannan sen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سلام دوستان
    امتحان نهايي هم تموم شد- پيش 2 هم شروع شده.
    ميگن گستته وجبر نهايي ميشه درسته-كسي خبر داره.
    اگه بشه بدبخت شديم با چندصد تا اثبات قضيه.

6. این کاربر از mannan sen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

توروخدا یکی بگه هنوز می شه کنکور ثبت نام کرد ؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    امتحان نهايي هم تموم شد- پيش 2 هم شروع شده.
    ميگن گستته وجبر نهايي ميشه درسته-كسي خبر داره.
    اگه بشه بدبخت شديم با چندصد تا اثبات قضيه.
    مگه جبر مال سوم نیست؟!!
    مهم نیست نهایی باشه تو کنکور که تاثیر نداره مهم اینه که قبول بشین نمره 10 با 12 یا 19 و 20 هیچ فزقی نداره
    تازه بذار به امتحانات آخر سال برسین اون موقع اونقدر تو حال هوای کنکور هستین که دیگه امتحان نهایی زیاد براتون مهم نیست!!

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

توروخدا یکی بگه هنوز می شه کنکور ثبت نام کرد ؟
    اگه تا حالا ثبت نام نکردین فکر نکنم دیگه بشه اون مهلتی که قراره بدن برای ویرایش یا یک همچین چیزیه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کسی می دونه این کتابای گاج چرا اینقدر پر فروشن؟ به نظر من هیچ کدوم از کتاباش به درد کنکور نمی خورن ( البته کتابهای سبزش برای عمومی های پایه خوبن) ولی هر جا میری کتاب گاج ریخته و ملت هم تند تند میخرن!
    Last edited by Reza31001; 25-01-2011 at 18:26. دليل: کتاب های گاج

9. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

دوستان واسه موفقیت تو آزمون های قلمچی و کنکور کدوم یک از ناشر های کتاب تست رو پیشنهاد میکنید؟ من از اکثرا سوال کردم گاج سفید و سبز استفاده میکردند ولی یه سری هم میگفتن کتاب های خیلی سبز خیلی عالیه؟!

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بچه ها كسي دفترچه انتخاب رشته سال 89 رشته تجربي رو نداره ؟
    تو سایت گزینه 2 هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام. یه سوال فوری! ببینید من تو آزمون 24 دی کاظم، دیف رو 81 زدم. رتبه ی کشوری دیف شد 980 . تازه یکی از دوستام هم فیزیکش رو 89 زده بود رتبه کشوریش 200 شد. به نظر شما ممکنه؟؟؟؟ منظورم اینه که نسبت به سال قبل، سوالا خیلی بیشتر لو میره. اینطور نیست؟؟؟؟؟؟

13. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مطمئنین مشکلتون فقط تسته؟! درسته که تو تست سرعت عمل و نکته های تستی مهمه ولی به جرئتم می شه گفت که تست (مخصوصا تستای چند سال اخیر کنکور) عمق سواد رو نشون می ده
    اگه بیشتر در مورد وضعیت تون (رشته ، پیش/فارغ التحصیل، آزمونی که می دین ، رتبه ها و درصدای هر درس ، حدود رتبه ی موردنظرتون ، ) توضیح بدین بهتر می شه کمک کرد

چرا نگه می داری برای آخر و اینکه وقت کافی براشون می مونه یا در حد 5-10 دقیقه؟! اگه تسلط کافی روشون داری که بهتره همون وقت خودش بزنی چون آخروقت با عجله و اینا اصلا نمی شه تمرکز کنی شاید به جای یه سوالی که آخر وقت می زنی بتونی 2 تا سوال تو وقت خودش بزنی اصلا یکی از مزیتای تکنیک ضربدر و دایره اینه که فقط سوالایی رو نگه می داری برا آخر که زیادم امیدی به حل کردن شون نداری
    اگرم تسلط کافی نداری که بهتره به جای تمرین تست سرعت، رو خود مباحث کار کنی تا بهتر یاد بگیری؛ اینکه موقع حل سوالا دودل می شی توی زدن یا رد شدن نشون می ده بیشتر باید مسلط شی رو سوالا تا راحت تر بتونی تشخیص بدی سوالای وقتگیرو سختو از آسونا که این مهارتم با تمرین زیاد و آشنایی بیشتر با انواع سوالا به دست میاد (و در این موردم بگم که منظورم این نیست که هر چی تست پراکنده اومد دستت بزن 100 تا تست خوبو از یه کتاب معتبر 3 بار بزنی مفید تر از اینکه 300 تا تستو 1 بار به طور پراکنده حل کنی) و اینکه باید تمرین کنی وقتی یه سوالو می بینی سعی کنی کل مراحل حلشو قبل از شروع محاسبات سریع تو ذهنت مرور کنی تا بتونی به کجا ختم می شه سریعه یا نه؟...
    با توجه به توضیحاتی که دادی به نظرم تکنیک تست زنی با دو خودکار باید خیلی برات مفید باشه (اینکه یه دور سوالارو در وقت معین با یه خودکار بزنی و بعد بدون محدودیت زمانی بررسی کنی همون سوالا رو) بار اول سعی کن یه سری از سوالا رو حتما به عنوان سوال وقت گیر تعیین کنی و بعد بررسی کن ببین درست تصمیم گرفت یا نه! اگه جدی تمرین کنی کم کم می تونی سرجلسه تصمیم بگیری کدوما رو بزنی و کدوما رو نگه داری! سرعت تو تست خیلی مهمه ولی توانایی تعیین اولویت تستا هم به همون اندازه(و گاهی بیشتر از اون) می تونه موثر باشه
    دلیل اینکه اخر می مونن این هست که من از این 2 درس خوشم نمیاد از عربی که متنفرم ولی دارم کلاس خصوصی میرم ودر حد 40-50 درصد زدن بلدم فیزیک رو هم از اونجایی که من رشته ریاضی بودم امدم تجربی بیشتر وقتش رو گذاشته میشه برای زدن تستهای زیست و ریاضی چون همیشه بالاترین درصد من ریاضی هست(بالای 80) و تسلط کامل روی تست های ریاضی دارم توی هر آزمون تقریبا همه تست های ریاضی رو میزنم البته 2-3 تاش از روی بی دقتی غلط میشه

پس شما می گی برم روی شیوه ضبدر دایره ؟ من آزمون گزینه 2 و سنجش میدم و فرصت کافی برای امتحانش توی آزمونها دارم

اینکه می گم دودل هستم مثلا برای زدن تست ریاضی همرو بلدم ولی ممکنه تستی که باید از روش رد بشم چون وقت گیره رو شروع می کنم حل کردن و اینجوری چند سوال رو بزنم وقت چند تست فیزیک گرفته میشه
    یا مثلا سوال رو مشابهشو حل کردم ولی مثلا سوالی که توی آزمون هست یک فوت کوزه گری تهش هست که ممکنه گیر کنم

همین حالت برای سوالات مثلا شیمی هم هست و وقت برای فیزیک حدود 5 دقیقه میاد

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان واسه موفقیت تو آزمون های قلمچی و کنکور کدوم یک از ناشر های کتاب تست رو پیشنهاد میکنید؟ من از اکثرا سوال کردم گاج سفید و سبز استفاده میکردند ولی یه سری هم میگفتن کتاب های خیلی سبز خیلی عالیه؟!
    یه چیزو با قاطعیت تمام می گم !!

غیر از انتشارات فار بقیه نشرها رو نمیشه گفت تمام کتاباشون خوبه !!

هر کدومشون یه جا می لنگن !!!

16. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •