سلام. یادمه یه تفاوتی کرده بود پنجره alert.
یبار دیگه نصبش می کنم مطمئن شم.
حالا چیزی نیستا اصلا خودتو درگیر نکن(بابا اتی)![]()
سلام. یادمه یه تفاوتی کرده بود پنجره alert.
یبار دیگه نصبش می کنم مطمئن شم.
حالا چیزی نیستا اصلا خودتو درگیر نکن(بابا اتی)![]()
اونقدر زبان بلدم که فرق بین وصل نشدن و راهنمایی کردن رو بلد باشم.... منظورشون این بوده که ما نمیتونیم به سیستم شما وصل بشیم و برات حذفش نمیکنیم؛ وگرنه شما با نرم افزار کمودو راحت میتونستید حذفش کنید.
الان آنتی ویروسهای دیگه وقتی ویروس پیدا میکنند چیکار میکنند؟؟ به شما پیغام میدن و شما دکمه دیلیت را میزنید و پاکش میکنید، کمودو هم مثل اونها ... ؛ شما میتونستید با کمودو حذفش کنید و نیازی به MBAM نبود.
دکمه دلیت رو هم زدم ولی گفت واسه حذفش ریستارت کنید.ریستارتش که کردم و دوباره لاگین شدم پیغام داد که متخصصینمون راهنماییتون بکنن؟!
منم گفتم بله و با یه نفر به اسم Michael وارد چت شدم و اونم CIS Complete رو تنها راه حل دونست!
سلام مجدد
خب شما مگه نپرسیده بودید که :
منم دیدم کسی چیزی نگفته، گفتم نظرم را بنویسم ؛ توی پستم هم میبینید که شکل فکر کردن گذاشتم که ببینم چیزی یادم میاد، شاید بشه درستش کرد. . . هرچند مهم هم نیست، حالا چرا ناراحت شدید نمیدونم.....
سوال: کجای پستم مشکل داشت، طعنه ای حرف بدی چیزی توش بود. میخوام بدونم؟؟
========
سلام جناب Kurdistan 2008
کاملاً حق با شماست:
ولله ما قبلاً گفته بودیم الان هم میگیم> ما چون داریم از نسخه رایگان استفاده میکنیم اگر سیستم الوده بشه، همون مستر مایکل که شما باهاش حرف زدید کاری واسمون نمیکنه(هر چند نیازی هم به کمکش نداریم)بنابراین وقتی آنتی ویروس پیغام داد میتونید ویروس را حذف کنید یا بفرستینش توی بخش قرنطینه . . . .![]()
ممنون ولی بعد از انجام این کار آیا از پورتهای 445 و امثال این خیالم راحت باشه؟بابت -- و این جور چیزا آخه قبلا بعضی سایتها ip منو مسدود می کردن و تازه فهمیدم بخاطر بعضی پورتهاست که هکرها روی اونا اسکن و یا کارای دیگه میکنن!
من نگفتم قطعی اینترنت مربوط به کومودو میشه!بنظر خودم ip و کلا کامپیوترم مورد حمله هکرهاست شاید بخاطر باز بود همون پورتهای بی در و پیکر!
ممنونم از شما استاد عزیز امیدوارم یه بخش فقط مخصوص تنظیمات کومودو با توضیحات کامل ایجاد کنین,واقعا داشتن فایروال کومودو از یه آنتی ویروس خیلی مهمتره
Last edited by charandestan; 18-07-2011 at 23:39.
با سلام و تشکر
در این مسیر فقط یک فایل به این اسم هست ایا کپی همین فایل به تنهایی کافیه ؟
برای ابدیت هم قاعدتا باید مثل تایپیک اشاره شده قبلی عمل کنم و از طریق safemode وارد و فایلها رو کپی کنم درسته ؟
با تشکر
دوستان سلام
من میخواستم نسخه 64 بیتی رو واسه سون 64 بیتی دانلود کنم ولی پیدا نکردم
همش نسخه های 32 بیتی بود دوستان میشه راهنمایی کنند.
بله همون فایل bases.cav رو کپی کنین کافیه
لازم هم نیست از طریف Safe Mode وارد بشین.میتونین فایل bases.cav خودش رو که حدود 10مگابایته به bases1.cav تغییر نام بدین،بعد فایل آپدیت رو که حدودای 100-110 مگابایت باید باشه رو توی این پوشه کپی کنین.بعد از ریستارت سیستم،خودش درست میشه و میتونین bases1.cav رو حذف کنین
من همیشه این کارو میکنم
با سلام و تشکر
منظورتون فیال bases.cav سیستم بدون ابدیت من است ؟ یعنی در سیستمی که کومود نصب هست و ابدیت نیست این فایل رو تغییر نام بدم و فایل bases.cav سیستم ابدیت رو توی همون مسیر کپی کنم ؟ در واقع این تغییر نام برای پاک نشدن اون فایل اولی است ؟
این تغییر نام برای همیشه باید به همین صورت بمونه ؟
با تشکر
در قسمت اکتیو کانکشن برنامه های زیر وجود دارن میخواستم بدونم مورد خاص و غیر عادی وجود داره یا نه؟
ccsvchst و lsass و svchost
خواهش میکنم
بله دقیقا!
اگه تغییر نام ندیدن و بخواین جایگزین bases.cav سیستم آپدیت نشده بکنین ارور میده و جایگزین نمیکنه.به همین خاطر گفتم تغییر نام بدین(فایل آپدیت نشده رو)
بعد که فایل آپدیت رو کپی کردین میتونین bases1.cav رو حذف کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)