مودمم Asus am602 هستش.داخل مودم این تنظیمات ppoe رو ساختم ولی بازم باید کانکشن بسازم.میخوام بدون ساختن کانکشن مستقیم وصل بشه به اینترنت.
ممنون.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
مودمم Asus am602 هستش.داخل مودم این تنظیمات ppoe رو ساختم ولی بازم باید کانکشن بسازم.میخوام بدون ساختن کانکشن مستقیم وصل بشه به اینترنت.
ممنون.
برای من همین مارک ومدله .
1-ابتدا ای پی 192.168.1.1
2-پسور و یوزر نیم admin(هردو)
3- تیک زدن گزینه dsl auto connect
4- دکمه next بعد تیک زدن گزینه های ( ساپورت adsl+2 و...)
5- دکمه next بعد وارد کردن پسورد ویوزرنیم adsl خود و در اخر سیو کردن.
اینم اموزش pdf
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه کاره معمولی که هر چند وقت یه بار این کار رو میکنند، چیزه خاصی نیست
نه ما از این شانسا نداریم
من دارم داداش . نمیدونم الان اوضاع پورت دادنشون چطوری اون موقع که من گرفتم تازه شروع کرده بود بده . خوب بدک نیست نسبت به قیمت. سرعت دانلود 18 ایناست .
سلام دوستان مخابرات زاهدان که نامحدود تو این صفحه نزدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داره یا نداره؟
قیمت هاش با بقیه شهر ها فرق می کنه یا نه؟
128به بالا نمیدن؟
128نا محدود بخرم سرعت دانلود در ثانیه چنده؟
شبانه رایگان داره یا نه؟
لطفا جواب بدید اخه اینطوری حیفه پولامو بدم به پارس و مخابرات ترافیک و قیمتش کمتره و بصرفه تر
QUOTE=mehrdad38;5141859]به نام خدا
با سلام به تمام دوستان و کاربران P30World
همانطور که مستحضر هستید چندی وقتیه که مخابرات اقدام به ارائه مستقیم سرویس ADSL در پهنای باند های 64 کیلوبیت بر ثانیه تا 2 مگابیت بر ثانیه کرده.
از مزایای این سرویس می توان به قیمت مناسب ( 128 کیلوبیت معادل 9920 تومان در ماه) و نامحدود بودن آنها اشاره کرد.
در جدول زیر تعرفه سرویس ADSL مخابرات به تفکیک پهنای باند با ضریب اشتراک حداکثر 10 را مشاهده می کنید:
ویدئویی از تست سرعت اینترنت مخابرات تهران با پهنای 128 کیلوبیت بر ثانیه ، مرکز مخابرات بهشتی ( گرفته شده در تاریخ 6 ام مي 2011):
ویدئویی از تست سرعت اینترنت مخابرات تهران با پهنای 256 کیلوبیت بر ثانیه ، مرکز مخابرات نبوت ( گرفته شده در تاریخ 8 ام مي 2011):
از معایب این سرویس می توان به عدم ارائه سرویس ADSL با پهنای باند بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه و همینطور عدم پشتیبانی خوب و منسجم اشاره کرد.
اما گویا اخیرا بحث هایی در ارتباط با برداشته شدن محدودیت های استفاده کاربران از اینترنت با پهنای باند بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه شنیده می شه.
بنابر این از تمام دوستانی که جدیدا سرویس های ADSL مخابرات رو ثبت نام کردن خواهش می کنم با ذکر نام مرکز مخابرات خودشون بگن که چه سرویسی رو ثبت نام کردن.
دیگه حرف رو کوتاه می کنم؛ امید من رسیدن روزی که تمام کاربران داخل کشور به اینترنت پر سرعت به معنای واقعی و همینطور ارزان دسترسی پیدا کنند.[/QUOTE]
سلام دوستان من ساکن ارومیه هستم.باید بگم adsl مخابرات حرف نداره.من -30( gig ( 256- خریدم سالانه 106000 تومان باید بگم سرعتش که حرف نداره به 512 خصوصی میرسه.ضمنا به راحتی با سرعت 50 kb داونلود میکنم.فقط احساس میکنم مال مخابرات یه کم زیادتر حجم میندازه نمیدونم چرا
سلام دوستان الان که اینو مینویسم 10 خرداد 90 است .مخابرات الان براحتی 512 هم میده بدون کارت دانشجویی و اینا.....مطمین باشید isp خصوصی ها هیچ موقع نمیتونن با غولی مثه مخابرات رقابت کنند.من خودم قبلا از خصوصی میگرفتم افتزاح بود واقعا مال مخابرات محشره......خیلی هم مفتتتتتتتتتتت من با 256 به راحتی با 50 داونلود میکنم....
سلام
الان 3 روزه که من مشکل دارم و 99% مواقع ارور 651 میگیرم
میخواستم بدونم کس دیگه ای هم با این مشکل روبرو هست؟
با مخابرات منطقه هم که تماس میگیرم جواب درست حسابی نمیدن
سلام
من هم از مخابرات اروميه 256 دارم. راستش خيلي وقت بود دنبال كسي ميگشتم كه از مخابرات اروميه256 داشته باشه
ميشه خواهش كنم از وضعيت سرعت دانلود و پينگ هم در روز و هم در شب بگيد
در صورت امكان در تاپيك اروميه مطرح كنيد
با تشكر
تاپيك اروميه
امروزم از ساعت 1 تا 4.15 adsl من قطع بود...
نمی دونم چطوریه...فقط چراغ act خاموش میشه ولی بقیه چیزای مودمم مثل همیشه هستش.ممکنه ایراد از مودمم باشه؟؟ مودمم tenda هستش...این جوری که نمیشه آخه...دیروز و پریروزم کلا قطع بود !
اگر کس دیگه ای هم مشکل منو داشته بگه که حداقل آروم شم ! ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)