تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 311 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب ترکیب پیشنهادی من اینه:

سیستم : 2-4-4 عادی (1)

خولیو سزار (GK)

مایکون (RB)
    لوسیو (RCB)
    ساموئل (LCB)
    چیوو (LB)

اسنیدر (RM)
    استانکوویچ (RCM)
    زانه تی (LCM)
    کمبیاسو (LM)

اتوئو (RS)
    میلیتو (LS)

توی ذخیره ها حتما این بازیکنان رو داشته باش اگه توی لیست ذخیره ها هستند بیارشون رو نیمکت تعویض ها

پاندو
    ثیاگو موتا
    مونتاری
    سانتون
    بیابیانی
    کوردوبا
    ماتراتزی

ممکنه مجبور باشی تعویض کنی که می تونی از بین اینها انتخاب کنی حتی اگه حریفت در ادامه در جناحین کم سرعت نشون داد می تونی به جای کامبیاسو از بیابیانی و یا سانتون بهره ببری امتحان کن نتیجه رو بهم بگو
    کوتینیو هم بازیکنه جوان و سریعی هست اون نمبخواد تو ترکیب بزاری؟نیازی نیست؟منظورم ذخیره هاست

2. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا این ترکیبم بر اساس اسکواد آپدیت نشده هست فکر کنم ندارمش... فعلا دارم یه بار دیگه رو اکامپلیشمنت ها کار می کنم متاسفانه سیو های قبلیم به پروفایل جدید انتقال پیدا نکرد نمی دونم راهی هست یا نه ولی من نتونستم سیو های بازی یک گیمر تگ رو به گیمر تگ دیگه منتقل کنم... اگه تموم بشه اسکواد رو آپ می کنم احتمالا تا یکی دو هفته دیگه اسکواد جدیدتر و اعمال شده پنجره ترانسفر زمستانی بیاد

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سیستم : 2-4-4 عادی (1)
    من اصلا با سیستم های دو مهاجمه اصلا حال نمیکنم...
    یک مهاجم با دوتا هافبک تهاجمی خیلی بهتره به نظر من... اینطوری هم تو حمله میشه سه تا مهاجم داشت و دو دفاع 5 تا هافبک که وسط زمین کلی شلوغا میشه و حریف نمیتونه نفس بکشه... مخصوصا اگه دو هافبک وسط قوی هم داشته باشی که دیگه حرف نداره.
    کلا من خودم با سیستم هایی بازی میکنم که هافبک زیاد دارن... اینطوری میشه بازی رو کنترل کرد.

6. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

5 تا هافبک
    در واقع يه چيز تو مايه هاي تركيب ليورپول.
    منتها من اصلا نميتونم اينجوري بازي كنم.چون تو حمله تعداد خيلي كم هست.مهاجم كه تنها باشه فرصت يك-دو و پاسكاري خيلي كم پيش مياد.
    مسعود جان براي اين حالتي كه شما گفتي من طرح بهتري بلدم.شيوه اي كه هم به قول شما مركز زمين كنترل ميشه و هم تو حمله كم تعداد نيستي.
    2-4-4 به اين صورت كه 2 تا هافبك دفاعي داشته باشي و 2 تا هافبك كنار نفوذي.اينطوري وسط زمين رو تصاحب شدي در حالي كه هم از كنار حمله مي كني و هم از عمق(با 2 مهاجم).

8. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

در واقع يه چيز تو مايه هاي تركيب ليورپول.
    منتها من اصلا نميتونم اينجوري بازي كنم.چون تو حمله تعداد خيلي كم هست.مهاجم كه تنها باشه فرصت يك-دو و پاسكاري خيلي كم پيش مياد.
    مسعود جان براي اين حالتي كه شما گفتي من طرح بهتري بلدم.شيوه اي كه هم به قول شما مركز زمين كنترل ميشه و هم تو حمله كم تعداد نيستي.
    2-4-4 به اين صورت كه 2 تا هافبك دفاعي داشته باشي و 2 تا هافبك كنار نفوذي.اينطوري وسط زمين رو تصاحب شدي در حالي كه هم از كنار حمله مي كني و هم از عمق(با 2 مهاجم).
    اون سیستمی که میگی رو حمید جان امتحان کردم... ولی نبود هافبک وسط یکم آزار دهنده هست.
    تو سیستم 5 هافبکه که تو AM هستن شما میتونی باز زدن دکمه LB ( تو نسخه کنسولی) به بازیکن جلویی دستور بدی که فرار کنه. مثلا وقتی این کار رو که توپ دست هافبک وسطت یا دفاعی هست انجام بدی میبینی که حداقل سه تا مهاجم داری یه جورایی میشه 4-3-3 و تو دفاع هم میشه 4-5-1
    اون تک مهاجم خیلی مهمه که قدرتی باشه... چون با حفظ توپش میتونه باعث بشه دو بازیکن دیگه فضای خوبی بدست بیارند. این سیستم یکم احتیاج به حوصله داره ولی تو ضده حمله ها خیلی خوبه... میتونی با انتقال سریع توپ و پاس های بلند خیلی خطرناک کار کنی. کلا اگه بتونی توانایی هات رو تو دادن پاس های قطری و بلند افزایش بدی خیلی میتونی موفق تر باشی تو بازی و همچنین بلد بشی با این دکمه LB کار کنی دیگه عالی میشه.

10. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

موافقم مسعود یعنی این سیستم خیلی خوبه..
    من خودم به هیچ وجه هجومی کار نمی کنم و حتی دوستام هم از ترکیب های من اعتراض دارن
    این ترکیبی که گفتی میشه گفت تو همچین مایه های خواهد بود که خب من اکثرا اگر لیوپول رو بردارم با این ترکیب هستم.

12. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

توی این ترکیب باید مهاجم خیلی آس باشه یه چیزی تو مایه های تورس - اتوئو - زلاتان قدرت بدنی بالایی لازمه که بخوای تک مهاجم وسط بازی کنی به این شکل

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

موافقم مسعود یعنی این سیستم خیلی خوبه..
    من خودم به هیچ وجه هجومی کار نمی کنم و حتی دوستام هم از ترکیب های من اعتراض دارن
    این ترکیبی که گفتی میشه گفت تو همچین مایه های خواهد بود که خب من اکثرا اگر لیوپول رو بردارم با این ترکیب هستم.
    آره همچی چیزی حامد فقط با این تفاوت که من با یک هفابک دفاعی بازی میکنم و دو تا CM و دو AM . و اون دوتای کناری هم زیاد نقش بال گوش رو بازی نمیکنن.
    یه چیزی تو این مایه ها:

توی این ترکیب باید مهاجم خیلی آس باشه یه چیزی تو مایه های تورس - اتوئو - زلاتان قدرت بدنی بالایی لازمه که بخوای تک مهاجم وسط بازی کنی به این شکل
    خیلی هم تراز اول نباشه مهم نیست.
    من چون بایرن رو بر می دارم ماریو گومز با فیزیک و قدرت بدنی ای که داره خیلی خوب می تونه اونجا بازی کنه. پشت سرش هم ریبری و روبن و دوتا هفابک وسط هم تونی کروس و شواینی . اون هافبک دفاعی هم فن بومل هست.

اما وقتی آلمان رو بر می دارم همون ترکیب حامد رو بازی میکنم... بالاک و خدیرا تو هافبک دفاعی خیلی عالی بازی میکنن کنار هم

16. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

ولي جدا نميدونم مسعود چطور با اين شيوه بازي ميكنه:دي
    من كه با سيستم تك مهاجم اگه مهاجمي مثل Patrick Mboma هم با اون قدرت بدني(تو فوتبال 99:دي) داشته باشم اصلا شوت هم نميتونم بزنم.البته تو لجندري اينطوريه.اصلا امان نميدن به اون تك مهاجم.تا توپ رو ميگيري 2 دور دور خودت ميزنيو مدافع حريف...بله.
    حالا مسعود جان شما بيا راجب تاكتيك هات و طرفندات براي گل زدن و حمله كردن تو اين سيستم صحبت كن.
    چجوري كار ميكني؟ از عمق... با سنتر از جناحين ... با يك-دو ...با پاسهاي پي در پي ...
    ممنون

18. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این 1-3-2-4 حال نمیده خیلی دفاعیه
    من که 3-3-4 رو بیشتر دوس دارم اونم به صورتی که بارسا بازی می کنه
    الان یه نفر بارسا رو برداره و با بایرن با اون سیستم مسعود بازی کنه شک نکنید که بارسا می بره

20. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •