کوتینیو هم بازیکنه جوان و سریعی هست اون نمبخواد تو ترکیب بزاری؟نیازی نیست؟منظورم ذخیره هاست
کوتینیو هم بازیکنه جوان و سریعی هست اون نمبخواد تو ترکیب بزاری؟نیازی نیست؟منظورم ذخیره هاست
والا این ترکیبم بر اساس اسکواد آپدیت نشده هست فکر کنم ندارمش... فعلا دارم یه بار دیگه رو اکامپلیشمنت ها کار می کنم متاسفانه سیو های قبلیم به پروفایل جدید انتقال پیدا نکرد نمی دونم راهی هست یا نه ولی من نتونستم سیو های بازی یک گیمر تگ رو به گیمر تگ دیگه منتقل کنم... اگه تموم بشه اسکواد رو آپ می کنم احتمالا تا یکی دو هفته دیگه اسکواد جدیدتر و اعمال شده پنجره ترانسفر زمستانی بیاد
من اصلا با سیستم های دو مهاجمه اصلا حال نمیکنم...سیستم : 2-4-4 عادی (1)
یک مهاجم با دوتا هافبک تهاجمی خیلی بهتره به نظر من... اینطوری هم تو حمله میشه سه تا مهاجم داشت و دو دفاع 5 تا هافبک که وسط زمین کلی شلوغا میشه و حریف نمیتونه نفس بکشه... مخصوصا اگه دو هافبک وسط قوی هم داشته باشی که دیگه حرف نداره.
کلا من خودم با سیستم هایی بازی میکنم که هافبک زیاد دارن... اینطوری میشه بازی رو کنترل کرد.
در واقع يه چيز تو مايه هاي تركيب ليورپول.5 تا هافبک
منتها من اصلا نميتونم اينجوري بازي كنم.چون تو حمله تعداد خيلي كم هست.مهاجم كه تنها باشه فرصت يك-دو و پاسكاري خيلي كم پيش مياد.
مسعود جان براي اين حالتي كه شما گفتي من طرح بهتري بلدم.شيوه اي كه هم به قول شما مركز زمين كنترل ميشه و هم تو حمله كم تعداد نيستي.
2-4-4 به اين صورت كه 2 تا هافبك دفاعي داشته باشي و 2 تا هافبك كنار نفوذي.اينطوري وسط زمين رو تصاحب شدي در حالي كه هم از كنار حمله مي كني و هم از عمق(با 2 مهاجم).
اون سیستمی که میگی رو حمید جان امتحان کردم... ولی نبود هافبک وسط یکم آزار دهنده هست.در واقع يه چيز تو مايه هاي تركيب ليورپول.
منتها من اصلا نميتونم اينجوري بازي كنم.چون تو حمله تعداد خيلي كم هست.مهاجم كه تنها باشه فرصت يك-دو و پاسكاري خيلي كم پيش مياد.
مسعود جان براي اين حالتي كه شما گفتي من طرح بهتري بلدم.شيوه اي كه هم به قول شما مركز زمين كنترل ميشه و هم تو حمله كم تعداد نيستي.
2-4-4 به اين صورت كه 2 تا هافبك دفاعي داشته باشي و 2 تا هافبك كنار نفوذي.اينطوري وسط زمين رو تصاحب شدي در حالي كه هم از كنار حمله مي كني و هم از عمق(با 2 مهاجم).
تو سیستم 5 هافبکه که تو AM هستن شما میتونی باز زدن دکمه LB ( تو نسخه کنسولی) به بازیکن جلویی دستور بدی که فرار کنه. مثلا وقتی این کار رو که توپ دست هافبک وسطت یا دفاعی هست انجام بدی میبینی که حداقل سه تا مهاجم داری یه جورایی میشه 4-3-3 و تو دفاع هم میشه 4-5-1
اون تک مهاجم خیلی مهمه که قدرتی باشه... چون با حفظ توپش میتونه باعث بشه دو بازیکن دیگه فضای خوبی بدست بیارند. این سیستم یکم احتیاج به حوصله داره ولی تو ضده حمله ها خیلی خوبه... میتونی با انتقال سریع توپ و پاس های بلند خیلی خطرناک کار کنی. کلا اگه بتونی توانایی هات رو تو دادن پاس های قطری و بلند افزایش بدی خیلی میتونی موفق تر باشی تو بازی و همچنین بلد بشی با این دکمه LB کار کنی دیگه عالی میشه.
موافقم مسعود یعنی این سیستم خیلی خوبه..
من خودم به هیچ وجه هجومی کار نمی کنم و حتی دوستام هم از ترکیب های من اعتراض دارن
این ترکیبی که گفتی میشه گفت تو همچین مایه های خواهد بود که خب من اکثرا اگر لیوپول رو بردارم با این ترکیب هستم.
![]()
توی این ترکیب باید مهاجم خیلی آس باشه یه چیزی تو مایه های تورس - اتوئو - زلاتان قدرت بدنی بالایی لازمه که بخوای تک مهاجم وسط بازی کنی به این شکل
آره همچی چیزی حامد فقط با این تفاوت که من با یک هفابک دفاعی بازی میکنم و دو تا CM و دو AM . و اون دوتای کناری هم زیاد نقش بال گوش رو بازی نمیکنن.موافقم مسعود یعنی این سیستم خیلی خوبه..
من خودم به هیچ وجه هجومی کار نمی کنم و حتی دوستام هم از ترکیب های من اعتراض دارن
این ترکیبی که گفتی میشه گفت تو همچین مایه های خواهد بود که خب من اکثرا اگر لیوپول رو بردارم با این ترکیب هستم.
یه چیزی تو این مایه ها:
خیلی هم تراز اول نباشه مهم نیست.توی این ترکیب باید مهاجم خیلی آس باشه یه چیزی تو مایه های تورس - اتوئو - زلاتان قدرت بدنی بالایی لازمه که بخوای تک مهاجم وسط بازی کنی به این شکل
من چون بایرن رو بر می دارم ماریو گومز با فیزیک و قدرت بدنی ای که داره خیلی خوب می تونه اونجا بازی کنه. پشت سرش هم ریبری و روبن و دوتا هفابک وسط هم تونی کروس و شواینی . اون هافبک دفاعی هم فن بومل هست.
اما وقتی آلمان رو بر می دارم همون ترکیب حامد رو بازی میکنم... بالاک و خدیرا تو هافبک دفاعی خیلی عالی بازی میکنن کنار هم
ولي جدا نميدونم مسعود چطور با اين شيوه بازي ميكنه:دي
من كه با سيستم تك مهاجم اگه مهاجمي مثل Patrick Mboma هم با اون قدرت بدني(تو فوتبال 99:دي) داشته باشم اصلا شوت هم نميتونم بزنم.البته تو لجندري اينطوريه.اصلا امان نميدن به اون تك مهاجم.تا توپ رو ميگيري 2 دور دور خودت ميزنيو مدافع حريف...بله.
حالا مسعود جان شما بيا راجب تاكتيك هات و طرفندات براي گل زدن و حمله كردن تو اين سيستم صحبت كن.
چجوري كار ميكني؟ از عمق... با سنتر از جناحين ... با يك-دو ...با پاسهاي پي در پي ...
ممنون![]()
این 1-3-2-4 حال نمیده خیلی دفاعیه
من که 3-3-4 رو بیشتر دوس دارم اونم به صورتی که بارسا بازی می کنه
الان یه نفر بارسا رو برداره و با بایرن با اون سیستم مسعود بازی کنه شک نکنید که بارسا می بره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)