دیروز اینترنتم قطع بود
انصافا میگم توی این بازی توی این یکی دو ماهه از هیچکی به اندازه معین عکس که فش داده دستم نرسیده
گوب رو هم یه کاری میکنم مجبور بشم عوض میکنم مدیریت گوب رو با یکی دیگه
دیروز اینترنتم قطع بود
انصافا میگم توی این بازی توی این یکی دو ماهه از هیچکی به اندازه معین عکس که فش داده دستم نرسیده
گوب رو هم یه کاری میکنم مجبور بشم عوض میکنم مدیریت گوب رو با یکی دیگه
اولاً لطفاً چشماتو باز کن ببین که نویسندشgoldeagle نه من ثانیاً هم من میدونم هم علی که مارو تهدید کردی که بن می کنی خودتم گفتی که mute کردی مارو ثالثا سرور هم مال تو نیست که بخوایم منت بزاریم مال ناروتو که ما میگیم دستشم درد نکنه پس هر چی در مورد سرور می گیم به شما مربوط نیستپس نتیجه میگیرم از جای دیگه ناراحتی و ظاهرا مشکل اصلیت معین نیست که بن شده چرا که تو ۳ پست قبل جوابتو دادم پس لطفا وقتی در مورد ۱ چیز اطلاع کامل نداری کاسه داغ تر از آش نشو ثانیا الکی نیا دروغ بگو که وای مارو هم میخواست mute کنه. ثالثا این همه هم منت رو سرور نزار چون خودتم میدونی که بهترین سرور تو ایران همینه.
__________________________________________________ __________________________________________________
الکس دیگه خیلی اسپم دادی پستت و گزارش می کنم
میگم کاسه داغ تر از آشی همینه . من دارم جواب goldeagle رو میدم که باز پریدی وسط . فک کنم وکیل همه هستی اینجا. در ضمن تنها کسی که نمیدونه سرور ماله narotu هست , خواجه حافظ هست. از دید یک player بهش گفتم این همه غر نزن به سرور که طبق معمول به خودت گرفتی و کلن به جای دوستات زیاد جواب میدی.
راستی بچا من چند روز هست لینوکس اوبونتو نصب کردم و وقتی وسط بازیم نمودونم چه جوری از حالت Full Screen در بیام کسی هس بلد باشه؟
ببخشید این چه وضعشه رفتم تو سرور ddrace بعد اقا معین با اون gf ... تو سرور بودن یه 2 دقیقه بودم که این خانوم ووت کیک داد منو کیک کردن این چه وضعشه سرور مگه خصوصیه ؟ ؟ اسکرین هم دارم اه اه
فک کنم واقعا باید پیش یه چشم پزشک بری چون تو اون پستی که دادی نوشتی نقل قول از yuri 2010 ولی اون پست ماله من نیست واسه goldeagle
پس اول پست میدم خوب بخون بعد بیا جوابشو بده
چون اون بالای پستت اسم من بود پس فکر کردم که خطاب به منه
سلام به بچه های گل TeeWorlds واستون 1 مسابقه با حال گذاشتم که حال بیاید حضور در مسابقه برای عموم آزاد است دوست و دشمن همه هستن![]()
مسابقات Teeworlds Block Leage2نام مسابقه : Teeworlds Block Leage2
محل برگزاری مسابقه : Persian Block
مپ : xyz blocker
زمان برگزاری : 1شنبه مورخ 1390/6/20
محلت ثبت نام : جمعه مورخ 1390/6/18
مکان ها ی block :
5 تایی
5تایی
10تایی
نحوه ی انتخاب بازیکنان : از طریق قرعه کشی و بدون انتخاب از پیش تعیین شده میباشد.
برنده ی هر دست = برنده ی 2 مکان میباشد .
افراد ثبت نام کرده تا حالا :
Evil Chiken
Shahab (اگه پرو ها بیان)
Michel
EdiSon
(Pro)Ali
x.saied00
maxlag
akillera
Moh.ss
narotu (age goob biad)
Sajad Tnt
KILLER
O_o
Moh.ss
Blizzard
I Love U
Amirreza
SajaD TnT
مسابقات 2 روز دیگه شروع میشود
Alexander gb V Babri
EdiSon V AVA&SARA
MooL V O_o
X.saeid00 V i Love u
SajaD TnT V Amirrreza
PaT V Akillera
Killer V Ali
Evil Chiken V Moh.ss
sajad tnt و moh.ss رو 2 بار نوشتی!افراد ثبت نام کرده تا حالا :
Evil Chiken
Shahab (اگه پرو ها بیان)
Michel
EdiSon
(Pro)Ali
x.saied00
maxlag
akillera
Moh.ss
narotu (age goob biad)
Sajad Tnt
KILLER
O_o
Moh.ss
Blizzard
I Love U
Amirreza
SajaD TnT
من به شخصه این مسابقات رو تحریم میکنم: دی
والا این سرور fng مشکل زیاد داره راه میندازمش سه ساعت بعدش crash میشه
نسخه جدیدش رو اگه اومده لطفا بدید ببینم شاید مشکلش حل شده باشه
سلام به همه
من نمیدونم واقعا به این ملت ایرانی که تی ورد بازی میکنن چی بگم
من 2 سال هست که تی ورد بازی میکنم تو سرور های خارجی و تازه چند روزه به درخواست یکی از دوستام وارد سرور های ایرانی شدم
از اون اولی که اومدم واقعا کاملا متوجه فرق های زیادی که بین ایرانیا و خارجیا وجود داره شدم
1-اقای معین و سی وی ال که مثل این که سرور شخصی گیر اوردن با هم حرف میزنن و کسی هم اگه بیاد کیکش میکنن
2-اقای ببری که فک کنم بد دهن ترین فرد توی تی باشه فحش هاییی رو که این جا نمیشه گفت به زبون میاره
سوم این که شما هنوز مفهوم ddrace رو فک کنم بلد نیستید 90 % noob ها که بازی بلد نیستن فقط بلاک میکنن در حالی که یه سرور دیگه هم هست (بلاک) که اون جا میتونین خودتون رو تخلیه کنین اما متاسفانه......
4-من نمیدونم همه ادمین هستن تو این سرور؟!!! یا همه رمز ادمین رو بلدن ؟؟!!! یا این که واقعا همه ادمین هستن من خودم چند بار توسط 5 نفر بن شدم بدونه call vote !!!!!!!!
5-در اخر من چند تا نصیحت دارم برای اونایی که دارن این بازی رو میکنن بجز چند نفر که میشه گفت یه چیزی تا حدودی بارشون هست
اول این که خیلی بهتر که این بازی رو کنار بزارین چون واقعا تقصیره خودتون نیست حالا شاید .......
دوم این که اگه هم خواستین بازی کنین برید تو چند تا سرور خارجی کار گروهی رو یاد بگیرین بعد بیاین بازی کنین !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)