تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 318 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3177

نام تاپيک: بازی آنلاین اکشن و کم حجم TeeWorlds با سرور قدرتمند ایرانی !

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

جهت اطلاعتون میگم که کسی که معین رو بن کرد من بودم و خودشم میدونه چرا . vote دادم مپ عوض شه بعد اومد به فحش رکیک دادن که ما وسط مپ بودیم و ... از سرور رفت (اگه میومد با ادبیات درست میگفت چرا vote دادی ممکن بود ازش عذرخواهی هم کنم) کسایی هم که اون لحظه بودن دیدن که به هیچ عنوان جوابشو ندادم فقط گفتم بنش میکنم و ۶۰ دقیقه ناقابل بنش کردم .(کاریم به خودم نداشتم به هر کی این حرفو میزد بنش میکردم). از این به بعد ام میگم هرکی فحش بده ۶۰ دقیقه بنش میکنم هر کیم می خواهد باشه چه دوست چه ...

2 نفرم از این افرادی که ظاهرا هم مسلک معین هستند و از اون طرفداری میکنن , اومده بودن تو مپ سرعتی (رکوردی) داشتن block میکردن که بعد از اخطار فقط mute کردم اونارو. حالا یه چیزم طلبکارن. تازه بعدم فحش داد و در رفت که ScreenShot ش موجوده.

در اینجا یه پیشنهادم میدم به admin های عزیز و در راس آنها narotu که سخت گیریشون رو بیش از پیش کنن که دیگه شاهد فحش و ddrace blocking و اسپم و ... نباشیم .

مرسی
    دیروز اینترنتم قطع بود

انصافا میگم توی این بازی توی این یکی دو ماهه از هیچکی به اندازه معین عکس که فش داده دستم نرسیده

گوب رو هم یه کاری میکنم مجبور بشم عوض میکنم مدیریت گوب رو با یکی دیگه

2. 2 کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yuri 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اتاق بغلی

پيش فرض

پس نتیجه میگیرم از جای دیگه ناراحتی و ظاهرا مشکل اصلیت معین نیست که بن شده چرا که تو ۳ پست قبل جوابتو دادم پس لطفا وقتی در مورد ۱ چیز اطلاع کامل نداری کاسه داغ تر از آش نشو ثانیا الکی نیا دروغ بگو که وای مارو هم میخواست mute کنه. ثالثا این همه هم منت رو سرور نزار چون خودتم میدونی که بهترین سرور تو ایران همینه.
    اولاً لطفاً چشماتو باز کن ببین که نویسندشgoldeagle نه من ثانیاً هم من میدونم هم علی که مارو تهدید کردی که بن می کنی خودتم گفتی که mute کردی مارو ثالثا سرور هم مال تو نیست که بخوایم منت بزاریم مال ناروتو که ما میگیم دستشم درد نکنه پس هر چی در مورد سرور می گیم به شما مربوط نیست
    __________________________________________________ __________________________________________________

الکس دیگه خیلی اسپم دادی پستت و گزارش می کنم

4. 2 کاربر از yuri 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MaxLag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

13

اولاً لطفاً چشماتو باز کن ببین که نویسندشgoldeagle نه من ثانیاً هم من میدونم هم علی که مارو تهدید کردی که بن می کنی خودتم گفتی که mute کردی مارو ثالثا سرور هم مال تو نیست که بخوایم منت بزاریم مال ناروتو که ما میگیم دستشم درد نکنه پس هر چی در مورد سرور می گیم به شما مربوط نیست
    میگم کاسه داغ تر از آشی همینه . من دارم جواب goldeagle رو میدم که باز پریدی وسط . فک کنم وکیل همه هستی اینجا. در ضمن تنها کسی که نمیدونه سرور ماله narotu هست , خواجه حافظ هست. از دید یک player بهش گفتم این همه غر نزن به سرور که طبق معمول به خودت گرفتی و کلن به جای دوستات زیاد جواب میدی.

راستی بچا من چند روز هست لینوکس اوبونتو نصب کردم و وقتی وسط بازیم نمودونم چه جوری از حالت Full Screen در بیام کسی هس بلد باشه؟

6. این کاربر از MaxLag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اتاق بغلی

پيش فرض

ببخشید این چه وضعشه رفتم تو سرور ddrace بعد اقا معین با اون gf ... تو سرور بودن یه 2 دقیقه بودم که این خانوم ووت کیک داد منو کیک کردن این چه وضعشه سرور مگه خصوصیه ؟ ؟ اسکرین هم دارم اه اه

8. 3 کاربر از yuri 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اتاق بغلی

پيش فرض

میگم کاسه داغ تر از آشی همینه . من دارم جواب goldeagle رو میدم که باز پریدی وسط . فک کنم وکیل همه هستی اینجا. در ضمن تنها کسی که نمیدونه سرور ماله narotu هست , خواجه حافظ هست. از دید یک player بهش گفتم این همه غر نزن به سرور که طبق معمول به خودت گرفتی و کلن به جای دوستات زیاد جواب میدی.

راستی بچا من چند روز هست لینوکس اوبونتو نصب کردم و وقتی وسط بازیم نمودونم چه جوری از حالت Full Screen در بیام کسی هس بلد باشه؟
    فک کنم واقعا باید پیش یه چشم پزشک بری چون تو اون پستی که دادی نوشتی نقل قول از yuri 2010 ولی اون پست ماله من نیست واسه goldeagle
    پس اول پست میدم خوب بخون بعد بیا جوابشو بده
    چون اون بالای پستت اسم من بود پس فکر کردم که خطاب به منه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام به بچه های گل TeeWorlds واستون 1 مسابقه با حال گذاشتم که حال بیاید حضور در مسابقه برای عموم آزاد است دوست و دشمن همه هستن
    مسابقات Teeworlds Block Leage2
    نام مسابقه : Teeworlds Block Leage2
    محل برگزاری مسابقه : Persian Block
    مپ : xyz blocker
    زمان برگزاری : 1شنبه مورخ 1390/6/20
    محلت ثبت نام : جمعه مورخ 1390/6/18

مکان ها ی block :
    5 تایی

5تایی

10تایی

نحوه ی انتخاب بازیکنان : از طریق قرعه کشی و بدون انتخاب از پیش تعیین شده میباشد.
    برنده ی هر دست = برنده ی 2 مکان میباشد .
    افراد ثبت نام کرده تا حالا :
    Evil Chiken

Shahab (اگه پرو ها بیان)

Michel

EdiSon

(Pro)Ali

x.saied00

maxlag

akillera

Moh.ss

narotu (age goob biad)

Sajad Tnt

KILLER

O_o

Moh.ss

Blizzard

I Love U

Amirreza

SajaD TnT

مسابقات 2 روز دیگه شروع میشود

Alexander gb V Babri

EdiSon V AVA&SARA

MooL V O_o

X.saeid00 V i Love u

SajaD TnT V Amirrreza

PaT V Akillera

Killer V Ali

Evil Chiken V Moh.ss

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

افراد ثبت نام کرده تا حالا :
    Evil Chiken

Shahab (اگه پرو ها بیان)

Michel

EdiSon

(Pro)Ali

x.saied00

maxlag

akillera

Moh.ss

narotu (age goob biad)

Sajad Tnt

KILLER

O_o

Moh.ss

Blizzard

I Love U

Amirreza

SajaD TnT
    sajad tnt و moh.ss رو 2 بار نوشتی!
    من به شخصه این مسابقات رو تحریم میکنم: دی

12. 6 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

naruto حان بی زحمت یه فکری به حال این سرور fng بکن

14. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

naruto حان بی زحمت یه فکری به حال این سرور fng بکن
    والا این سرور fng مشکل زیاد داره راه میندازمش سه ساعت بعدش crash میشه
    نسخه جدیدش رو اگه اومده لطفا بدید ببینم شاید مشکلش حل شده باشه

16. 2 کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه
    من نمیدونم واقعا به این ملت ایرانی که تی ورد بازی میکنن چی بگم
    من 2 سال هست که تی ورد بازی میکنم تو سرور های خارجی و تازه چند روزه به درخواست یکی از دوستام وارد سرور های ایرانی شدم
    از اون اولی که اومدم واقعا کاملا متوجه فرق های زیادی که بین ایرانیا و خارجیا وجود داره شدم
    1-اقای معین و سی وی ال که مثل این که سرور شخصی گیر اوردن با هم حرف میزنن و کسی هم اگه بیاد کیکش میکنن
    2-اقای ببری که فک کنم بد دهن ترین فرد توی تی باشه فحش هاییی رو که این جا نمیشه گفت به زبون میاره
    سوم این که شما هنوز مفهوم ddrace رو فک کنم بلد نیستید 90 % noob ها که بازی بلد نیستن فقط بلاک میکنن در حالی که یه سرور دیگه هم هست (بلاک) که اون جا میتونین خودتون رو تخلیه کنین اما متاسفانه......
    4-من نمیدونم همه ادمین هستن تو این سرور؟!!! یا همه رمز ادمین رو بلدن ؟؟!!! یا این که واقعا همه ادمین هستن من خودم چند بار توسط 5 نفر بن شدم بدونه call vote !!!!!!!!
    5-در اخر من چند تا نصیحت دارم برای اونایی که دارن این بازی رو میکنن بجز چند نفر که میشه گفت یه چیزی تا حدودی بارشون هست
    اول این که خیلی بهتر که این بازی رو کنار بزارین چون واقعا تقصیره خودتون نیست حالا شاید .......
    دوم این که اگه هم خواستین بازی کنین برید تو چند تا سرور خارجی کار گروهی رو یاد بگیرین بعد بیاین بازی کنین !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •