تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 451 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

درایور 10.9 کارت گرافیک هم اومد.

اینجا گفته تا 12 درصد تو سرعت سری 5700 اثر داره !!!! تو بازی stalker با گرافیک 5770 مشاهده شده 12 درصد سرعت بالا میره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی دقیق تست کردن به نظر کمتره تفاوتش ها !!!

کد:
    برای دانلود همون لینک اول میشه. میدونم مال دستاپه ولی درایورش مهمه دیگه. صبر کنین یکی دو روز دیگه mobility میرسه. داغ داغ خبر میدم.

اینم یه سایت دیگه واسه دانلود:
    کد:
    این هم نوشته ویستا 64 منظور سون و ویستای 64 هست.

2. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام!!!
    بنده هم به نوبه خودم از اینکه در مورد انتی ویروس پرسیدم و نقشی(هر چند) ناچیز در این دعوا داشتم از همگی بچه های n61jq(منظورم فرومشه!!!)عذرخواهم.باید ببخشید مارو!!!!!!!!!!!!
    یه سوال دارم.اگه مربوط هست جواب بدید.ممنون:
    تا اونجا که خوندم خیلی از نرم افزار های نصب شده به صورت پیش فرض روی لپ تاپ اضافی هستند و همین باعث میشه سرعت واقعیه ویندوز رو نبینیم.باز هم خوندم که باید این ها رو که به دردمون نمی خوره پاک کرد.اما مشکل اینجاست که من نمیدونم کدوم به درد می خوره و کدوم اضافیه.به عنوان مثال وقتی add/remove(اسمه سونیشو نمی دونم)رو باز می کنم لیست بلند بالایی هست از video magicکه به درد من نمیخوره تا usb3.0یا physx و خیلی نرم افزار ها که اسمشون asusهست.و من دقیقا نمیدونم چی هستند.مثلا fast bootیا ...اگر لطف کنید و توضیح بدید حیاتی ها کدومند و کدوم رو می شود پاک کرد کمک شایانی به من کردید.با تشکر قبلی

4. 2 کاربر از lllhamedlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    امروز صبح لپتاپ رو بردم همون جایی که ازشون خریدم.
    قضیه رو برای مهندسشون تعریف کردم و گفت که بایوسش پریده و باید بره گارانتی، هیچی دیگه، گفت تا یه ماه شاید طول بکشه که بره تهران و از گارانتی برگرده، حالا بازم باید با این سیستم قدیمی سر کنم.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    قضیه رو برای مهندسشون تعریف کردم و گفت که بایوسش پریده و باید بره گارانتی، هیچی دیگه، گفت تا یه ماه شاید طول بکشه که بره تهران و از گارانتی برگرده، حالا بازم باید با این سیستم قدیمی سر کنم.
    یه توضیح میدی که چی شد اینجوری شد؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یه توضیح میدی که چی شد اینجوری شد؟
    پست های قبلیم توی یک یا دو صفحه پیش رو ببین.

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    امیدوارم که من رو یادتون بیاد
    یک هفته ای تهران بودم و پیگیر مشکل بایوس لپ تاپم . و فعلا که لپ تاپ دست گارانتی سازگاره که بنای ناسازگاری گذاشته ظاهرا گفتن مورد بایوس جزو گارانتی نیست و 30 تا 50 هزار تومن هم هزینشه که باید بنده بسلفم
    حالا باید دید زور اونا بیشتره یا من
    اما میگم در کل بنا بر نتایجی که دوستان اینجا گفتن باید عرض کنم حتما مشکلی در چیپ بایوس این مدل هست چون این مورد زیاد تکرار شده و ما می تونیم از این مساله استفاده کنیم و با امضای طومار ادعادی خسارت کنیم از اسوس
    و مورد دیگر اینکه اگر سازگار لپ تاپ من رو طبق گفته ی مسوول فنی شون تا اواسط یا اواخر این هفته بده شاهکار زده چون دوست دیگرمون علیرضا خان هم الان فکر کنم سه چهار هفته ای هست که لپ تاپش دست ویستاست!
    حالا باید ببینم چی میشه و ماجرای کاملش رو برای دوستان بعدا تعریف خواهم کرد!

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    افشین جان ، وضع من از شما بدتره چون من دو هفته طول کشید تا لپ تاپم رو بردم گارانتی و تو گارانتی هم بر فرض (که چشمم اب نمی خوره) اگر دو هفته بمونه میشه یک ماه و من با دسکتاپ گازوییلی که مانیتورش هم همون روز که لپ تاپم مشکل پیدا کرد سوخت =)) دارم سر می کنم و از یک تلویزیون چارده اینچ خوش تیپ هم به عنوان مانیتور استفاده می کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پست های قبلیم توی یک یا دو صفحه پیش رو ببین.
    خب داداش فکر نمیکنم اصلا مشکل از بایاس باشه . اگه پریده بود که اصلا وین رذو بالا نمیاورد تا بخواد ارور بده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اول اینکه اگه با لپ تاپ میخوای بازی کنی خب N61jq ، اما اگه اهل بازی نیستی دومدل سونی که نام بردی مناسبتر هستند و پرفورمنس بهتری دارند.در مورد کارت گرافیک در لپ تاپها این رو باید عرض کنم که قابل ارتقا نیستند و میزان های ذکر شده هم مقدار شیر آنها از رم است.ماکزیمم حافظه اصلی کارت گرافیک که تاکنون روی لپ تاپ ها نصب شده 1G است و مابقی شیر شده از رم است که تقریبآ جز در موارد خیلی خاص هیچ استفاده ای نداره.
    ممنون از پاسخگویی شما.آیا گرافیک 5730 n61jq هم مثل اون دو مدل وایو توسط رم قابل شیر هست؟اگه هست تا چند گیگ قابل شیر هست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون از پاسخگویی شما.آیا گرافیک 5730 n61jq هم مثل اون دو مدل وایو توسط رم قابل شیر هست؟اگه هست تا چند گیگ قابل شیر هست؟
    1.5 گیگ قابل شر هست داداش

13. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •