World at War پنجمین بازیه که 2008 منتشر شد.
World at War پنجمین بازیه که 2008 منتشر شد.
خب بعد از اين چن تا ديگه بازي اومده الان چندومي هستش آخرين بازي پس من خودمو كشتم بازي رو تموم كردم قديمي بود اين جديده كه ميگي چه سيستمي ميخواد؟
دوستان. روی سیستم من که ویندوز7 x64 باشه چندین نسخه ی مختلف از CoD نصبه از جمله MW1 و MW2 و CoD1 که همگی رو هم قبلاً تموم کردم. امروز هم بالای 7 گیگ دانلود black ops بصورت فایل یکپارچه ی iso تموم شد و خلاصه از روی cd مجازی نصبش کردم در هیچ مرحله ای چه ساخت مجازی سازی با daemon tools که خدا خیرش بده کارم رو راه انداخت و چه نصب بازی اروری نبود و توی درایو ویندوز نزدیک 8 گیگ پوشه اش و شورتکاتهاشم در دسکتاپ ساخته شده ولی چند تا مشکل اساسی دارم:
1-ضمن نصب بازی رم بسیار بالایی میخورد طوریکه از 6 گیگ رم 96 درصد رو پر میکرد و حالام که نصب تمومه در پس زمینه هم فعال نیست بازم 85 درصد از رم پره!
2-بازی اصلاً اجرا نمیشه!! یعنی هیج اتفاقی نیمفته نه پنجره ای نه اروری هیچی!
یه بار نصب کردم و ریستارت کردم تا رم خالی شه و اجرا کردم اینجوری بود پاک کردم و دوباره نصب کردم فرقی نکرده.
خواهشاً اونایی که با این نسخه واردن راهنمایی اساسی کنن کارم لنگه.
![]()
Last edited by farhadd; 02-09-2011 at 14:37.
کسی میدونه که چه جوری میشه بخش زامبی رو آفلاین بازی کرد؟
زامبیش برنامه خاصی نمی خواهد .
همین طوری میتونی بری بازی کنی
وقتی زامبی رو میزنم نمیاد و میگه باید به اینترنت وصل شی.
کسی نمیدونه بابا؟
لطفا آموزش آفلاین بایزی کردن مولتی پلیر رو بزارید هرکی داره .
به صورت تک نفره روی یک سیستم
ممنون
سلام اگر كسي مولتي پلير آفلاين اين بازي رو ميخواد اون هم بصورت تك نفره اين دو فايل رو دانلود كنيد و بريزيد تو بازي
BlackOpsLoader V6
و
COD.Black Ops.Update 2.3-SKIDROW
دانلود كنيد و بازي كنيد
نميدونم اينجا لينك دانلود آزاده يا نه اگر آزاد بود حتما ميزارم باي تا بعد.
روی پی سی نمی دونم میشه یا نه... ولی روی xbox و ps3 امتحان کردم راحت میشد...
کافیه بری قسمت split screen توی بخش Multiplayer ... اونوقت از توی آپشن قبل بازی تعداد bot هارو هر چقدر می خوای بکن... حداکثرش 9 هست... توجه داشته باش فقط مود های team death match و free for all میشه با بوت بازی کرد...
بعدشم start کن بازی رو... همین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)