تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 397 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

داره خودمونی میشه Rick Butler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران/Farsta Gård

پيش فرض

بچه ها كسي هست كه كلا بازي رو تمام كرده باشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران/Farsta Gård

پيش فرض

فكر مي كنم ديگه دارم خسته ميشم همينطور كامپيوترم و همينطور اتزيو بيچاره تمام شهر ها را دنبال پر مي گردم همه ي مجسمه هارو گرفتم فيلم حقيقت رو تا دو تاش مونده اما فقط 82.96 تمام كردم خب كسي تا حالا كلا بازي رو تمام كرده ؟
    اگه تموم كرده لينك سيو شو بذاره لطفا فقط اگه صد در صد تمام كرده !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کرکتو عوض کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بازی من که سالم اجرا میشد و تا مرحله ای که اون زنه رو با قایق میاوردم بازی کرده بودم و حالا با این فایل چرت هم سیوهام حذف شد و هم بازی خراب شد

کرک کردن این بازی هم که با اون لینک که دادی آدم رو باردار میکنه ، من سی دیش رو فروختم و امیدوارم دیگه نیاز به نصب مجدد نداشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

بازی من که سالم اجرا میشد و تا مرحله ای که اون زنه رو با قایق میاوردم بازی کرده بودم و حالا با این فایل چرت هم سیوهام حذف شد و هم بازی خراب شد

کرک کردن این بازی هم که با اون لینک که دادی آدم رو باردار میکنه ، من سی دیش رو فروختم و امیدوارم دیگه نیاز به نصب مجدد نداشته باشه
    دوست عزیز سیو هات پاک نشده

آموزش سیوها:

آموزش نگه داشتن سیو ها برای انتقال به کامپیوتر دیگر یا تجدید ویندوز (دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)

برو اینجا

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4

هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد

به این پوشه برید و محتویات پوشه ی 4 رو کپی و در آدرس زیر بریزید

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW\4

اروری که بازی میده عکسشو بذار ورژن بازی رو ارتقا دادی؟

به نظرم بهتر بود قبل فروش یه image میگرفتی البته این به من ربطی نداره در ضمن تنها کسی که با کرک مشکل داشته شما بودی اگرم بخوای 5 ساعت بهم وقت بده سیو اونجا رو برات میفرستم دوم اینکه نیازی به نصب نیست
    Last edited by eslamy_iut; 26-04-2010 at 14:33.

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض Assassin creed II

خوب هم من هم بقیه گفته بودند که سیو ها رو باید از پوشه قبلی در این مسیر کپی کنید

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW

خوب من یکم دیر جواب دادم

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران/Farsta Gård

پيش فرض

خب سيو ها اصلا اذيت نكردن اما بچه ها من بازي رو تمام كردم اما اصلا كرك نداشت فقط وليوز 1902 رو ريختم

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

ما هم گفیم بگو کجای تهرانی تا آدرس بدم یا بخری یا بفرستم !
    من تهران-نارمک هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض کمک

خب سيو ها اصلا اذيت نكردن اما بچه ها من بازي رو تمام كردم اما اصلا كرك نداشت فقط وليوز 1902 رو ريختم
    داداش سلام شما بازی رو تمام کردی من یه جاییش گیر کردم اونجا هست که یه مردی رو پل ایستاده همون مردی که میخاستن بکشنش بعد تو نجاتش میدی و قاتلش رو رو همون ساختمون دار میزنن میدونی کدوم رو میگم که .
    همون مرده به من یه ماموریت میده میرم ماموریتش هم یه جایی هست که باید 3 تا انگشتات رو بزاری توی جمجمه یه ادم بعد یه در زیر پات باز میشه میرم تو بعد زیر پات چند تا موش هست فرار میکنه که زیر پات ابه که یه درب هم اونور اب بالا هست میرم پیش درب ولی درب باز نمیشه هیچ ماموریت دیگه ای هم نمونده خیلی گیر کردم اگه میشه کمک کنید خیلی اعصابم رو خورد کرده///
    ببخشید که توضیح زیاد شد اخه میخاستم بدونید کجا رو میگم /عکس هم بلد نیستم بگیرم از صفحه نمیدونم کدوم دکمه لب تاب رو باید زد

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

داداش سلام شما بازی رو تمام کردی من یه جاییش گیر کردم اونجا هست که یه مردی رو پل ایستاده همون مردی که میخاستن بکشنش بعد تو نجاتش میدی و قاتلش رو رو همون ساختمون دار میزنن میدونی کدوم رو میگم که .
    همون مرده به من یه ماموریت میده میرم ماموریتش هم یه جایی هست که باید 3 تا انگشتات رو بزاری توی جمجمه یه ادم بعد یه در زیر پات باز میشه میرم تو بعد زیر پات چند تا موش هست فرار میکنه که زیر پات ابه که یه درب هم اونور اب بالا هست میرم پیش درب ولی درب باز نمیشه هیچ ماموریت دیگه ای هم نمونده خیلی گیر کردم اگه میشه کمک کنید خیلی اعصابم رو خورد کرده///
    ببخشید که توضیح زیاد شد اخه میخاستم بدونید کجا رو میگم /عکس هم بلد نیستم بگیرم از صفحه نمیدونم کدوم دکمه لب تاب رو باید زد
    این اشکال از value هست اگه شما نمیخواین بد و بیرا بگین من میگم کرکتون رو عوض کنید تا از اینطور چیزا خلاص بشین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای عکس گرفتن باید تم ویندوز رو رو حالت basic بذارید بعد کلید Prt Sc Sys Rq رو بزنید و بیاین تو paint و Ctrl+v رو بزنید
    Last edited by eslamy_iut; 26-04-2010 at 15:00.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اون قسمتاییش که میره تو این عمارت‌های مخفی زیر زمینی نامرد عین Prince of Persiaست آدم یه لحظه فکر میکنه داره POP بازی می‌کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •