بچه ها كسي هست كه كلا بازي رو تمام كرده باشه؟
بچه ها كسي هست كه كلا بازي رو تمام كرده باشه؟
فكر مي كنم ديگه دارم خسته ميشم همينطور كامپيوترم و همينطور اتزيو بيچاره تمام شهر ها را دنبال پر مي گردم همه ي مجسمه هارو گرفتم فيلم حقيقت رو تا دو تاش مونده اما فقط 82.96 تمام كردمخب كسي تا حالا كلا بازي رو تمام كرده ؟
اگه تموم كرده لينك سيو شو بذاره لطفا فقط اگه صد در صد تمام كرده !
بازی من که سالم اجرا میشد و تا مرحله ای که اون زنه رو با قایق میاوردم بازی کرده بودم و حالا با این فایل چرت هم سیوهام حذف شد و هم بازی خراب شد
کرک کردن این بازی هم که با اون لینک که دادی آدم رو باردار میکنه ، من سی دیش رو فروختم و امیدوارم دیگه نیاز به نصب مجدد نداشته باشه![]()
دوست عزیز سیو هات پاک نشده
آموزش سیوها:
آموزش نگه داشتن سیو ها برای انتقال به کامپیوتر دیگر یا تجدید ویندوز (دقت کنید بعد از ریختن کرک SKIDROW سیو شما شناسایی نمیشود زیرا پوشه ای که سیو ها بازخوانی میشوند تغییر پیدا میکنه)
برو اینجا
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4
هست و ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد
به این پوشه برید و محتویات پوشه ی 4 رو کپی و در آدرس زیر بریزید
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW\4
اروری که بازی میده عکسشو بذار ورژن بازی رو ارتقا دادی؟
به نظرم بهتر بود قبل فروش یه image میگرفتی البته این به من ربطی نداره در ضمن تنها کسی که با کرک مشکل داشته شما بودی اگرم بخوای 5 ساعت بهم وقت بده سیو اونجا رو برات میفرستم دوم اینکه نیازی به نصب نیست
Last edited by eslamy_iut; 26-04-2010 at 14:33.
خوب هم من هم بقیه گفته بودند که سیو ها رو باید از پوشه قبلی در این مسیر کپی کنید
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW
خوب من یکم دیر جواب دادم![]()
خب سيو ها اصلا اذيت نكردن اما بچه ها من بازي رو تمام كردم اما اصلا كرك نداشت فقط وليوز 1902 رو ريختم
من تهران-نارمک هستم
داداش سلام شما بازی رو تمام کردی من یه جاییش گیر کردم اونجا هست که یه مردی رو پل ایستاده همون مردی که میخاستن بکشنش بعد تو نجاتش میدی و قاتلش رو رو همون ساختمون دار میزنن میدونی کدوم رو میگم که .
همون مرده به من یه ماموریت میده میرم ماموریتش هم یه جایی هست که باید 3 تا انگشتات رو بزاری توی جمجمه یه ادم بعد یه در زیر پات باز میشه میرم تو بعد زیر پات چند تا موش هست فرار میکنه که زیر پات ابه که یه درب هم اونور اب بالا هست میرم پیش درب ولی درب باز نمیشه هیچ ماموریت دیگه ای هم نمونده خیلی گیر کردم اگه میشه کمک کنید خیلی اعصابم رو خورد کرده///
ببخشید که توضیح زیاد شد اخه میخاستم بدونید کجا رو میگم /عکس هم بلد نیستم بگیرم از صفحه نمیدونم کدوم دکمه لب تاب رو باید زد![]()
این اشکال از value هست اگه شما نمیخواین بد و بیرا بگین من میگم کرکتون رو عوض کنید تا از اینطور چیزا خلاص بشین
برای عکس گرفتن باید تم ویندوز رو رو حالت basic بذارید بعد کلید Prt Sc Sys Rq رو بزنید و بیاین تو paint و Ctrl+v رو بزنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by eslamy_iut; 26-04-2010 at 15:00.
اون قسمتاییش که میره تو این عمارتهای مخفی زیر زمینی نامرد عین Prince of Persiaست آدم یه لحظه فکر میکنه داره POP بازی میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)