تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 296 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چون تا فردا شب نمیتونم بازی کنم الان ترکیب رو میذارم تا هرکس با من بازی داشت مشکلی نباشه.
    حسین جان این سیو فورمیشن من هست:(بصورت موقت فعلا برای یکی دو هفته)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه کسی نتونست اون رو اعمال کنه در این پست تنظیمات Assisted Setting رو گفته ام:
    کد:
    ضمنا حامد جان سیوی که دیشب گذاشته بودم اشتباه بود.از این سیو استفاده کن که دادم.و لطفا یه توضیح کوچک درباره تیمم بده.بگو قدرتش در حین بازی چجوری بود؟مرسی....

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چون تا فردا شب نمیتونم بازی کنم الان ترکیب رو میذارم تا هرکس با من بازی داشت مشکلی نباشه.
    حسین جان این سیو فورمیشن من هست:(بصورت موقت فعلا برای یکی دو هفته)
    کد:
    اگه کسی نتونست اون رو اعمال کنه در این پست تنظیمات Assisted Setting رو گفته ام:
    کد:
    ضمنا حامد جان سیوی که دیشب گذاشته بودم اشتباه بود.از این سیو استفاده کن که دادم.و لطفا یه توضیح کوچک درباره تیمم بده.بگو قدرتش در حین بازی چجوری بود؟مرسی....
    حامد که با تو نداره محمد جان . در ضمن فرم ترکیبت لود نمیشه چون نسخه بازیت متفاوت از بقیه هستش . با کرک 1.0 وارد بازی شو و فرم ترکیبتو بساز بعد توی تاپیک بزار من امتحان کنم که درسته یا نه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حامد اگه با برادرت بازی میکنی من میتونم قدرت دو تیمو یکسان کنم تا بازی براتون جذابتر بشه . کار یک دقیقست برای من .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه هفته بعد رو میشه بذاری. راستی من نفهمیدم آخر چه جوری اونو میذاری آخه اصلا برنامه توی بازی وجود نداره

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حامد که با تو نداره محمد جان . در ضمن فرم ترکیبت لود نمیشه چون نسخه بازیت متفاوت از بقیه هستش . با کرک 1.0 وارد بازی شو و فرم ترکیبتو بساز بعد توی تاپیک بزار من امتحان کنم که درسته یا نه .
    فایل دیشب خراب بود.این رو امشب آپ کردم.اگه هم نشد همون تنظیمات Assisted رو به طرف بده.من فکر کردم با حامد دارم.
    ضمنا بازی من همون دیفالت هستش با کرک 1.3 مگه بازم مشکلیه؟

حسین جان میسپارم به خودت.اول فایل ،اگه نشد تنظیمات اسیستد انجام بشه.ممنونتم.خیلی خستم بای بای.....
    Last edited by mohammad_87; 03-03-2010 at 01:22.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فایل دیشب خراب بود.این رو امشب آپ کردم.اگه هم نشد همون تنظیمات Assisted رو به طرف بده.من فکر کردم با حامد دارم.
    ضمنا بازی من همون دیفالت هستش با کرک 1.3 مگه بازم مشکلیه؟

حسین جان میسپارم به خودت.اول فایل ،اگه نشد تنظیمات اسیستد انجام بشه.ممنونتم.خیلی خستم بای بای.....
    محمد اگه بازی کنی ممکنه سیو بازیو بقیه نتونن لود کنن . الان با کرک 1.0 بازیو اجرا کن و فرمتو بساز بزار توی تاپیک ببینم اجرا میشه یا نه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آرمین ما میخواییم اسم تاپیکو عوض کنیم بزاریم مسابقت pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا ) میتونی به همکارات توی سایت بگی این عنوان رو عوض کنن . اینجوری خیلی ناجوره هر کی میاد با خودش نمیگه چرا اینا اسم لیگ برتر انگلیس رو انتخاب کردن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام حسین جان 2 تا دسته نبود خودم تنهایی با ترکیبی که برادرم داد بازی کردم تموم شد
    نتیجه بازی رم 2 - آرسنال 2
    دو تا گلم رو تونی و بویان زد
    اینم مچ دیتایلس بازی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آرمین ما میخواییم اسم تاپیکو عوض کنیم بزاریم مسابقت pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا ) میتونی به همکارات توی سایت بگی این عنوان رو عوض کنن . اینجوری خیلی ناجوره هر کی میاد با خودش نمیگه چرا اینا اسم لیگ برتر انگلیس رو انتخاب کردن ؟
    عنوان اولین پست تاپیکو عوض کنی فکر کنم اسم تاپیک عوض بشه. می خوای یه امتحان بکن.راستی پست اول اگه میشه ویرایش کن و اون برنامه و جدول لیگو کلا پاک کن.بعد اگه میشه بنویس که این مسابقات به صورت آنلاین نیستش تا برای دوره های بعدی کسانی که میخوان اینجا بیان بدونن.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

حسین جان الان سوال میکنم ببینم میشه یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •