حداکثر چقدر میخواد هزینه کنه دوستتون ؟
حداکثر چقدر میخواد هزینه کنه دوستتون ؟
حداکثر تا 80 هزار تومن می خواد هزینه کنه
سلام ببخشید سوال داشتم
اینمودم روتر وایرلس و هاب DSL-2770L Wireless N300 Gigabit Cloud ADSL2+ Modem Router چطوره؟ مشکلی دارد؟ بین این مودم و ایسوز n12 کدوم بهتره؟ممنون
مودم ازتکی که صفحه قبل معرفی کردم با بودجه دوستتون سازگاری داره ! پورت usb هم داره
و اگه مودمی میخوای که چیپستش Broadcom امریکایی باشه همون DSL-2730U مشکی رو بخر ! سفید رنگش (DSL-2730U/Z1) ده تومن ارزونتره ! ظاهرا بخاطر اینکه چیپستش Realtek تایوانیه
Last edited by leo.unique; 06-11-2013 at 20:21.
سلام.
من یک مودم وایرلس adsl دارم و می خواهم یک کارت شبکه بگیرم و به اینترنت وصل بشوم و با حداقل قیمت نظرتون در مورد مدل زیر چیه :
TP-LINK TL-WN727N
ضمنا فاصله مودم تا کامپیوتر یک طبقه هست .
از تنظیمات زیر استفاده می کنم که نمی دونم می تونه ساپورت کنه یا نه :
WPA-PSK/WPA2-PSK
می خواهم بدونم نظرتون مثبت هست یا نه .
من TL-WN722N دارم که آنتن خارجی جداشدنی داره ! آداپتور خوبیه واقعا![]()
آداپتور وایرلس مورد نظر شما اون تنظیماتو ساپورت میکنه اما در مورد اینکه چندتا آنتن میتونه بده در فاصله یک طبقه ای نمیتونم اظهار نظر کنم چون کاملا بستگی به توان خروجی مودمتون هم داره ولی به احتمال زیاد مشکلی نیست
دوستان من در مورد مودم وایرلس سوال داشتم. می خواستم بدونم max تا چند دستگاه رو می شه از طریق مودم وایرلس وصل کرد. قیمت مودم اصلا مهم نیست. مهم تعداد دستگاهی هست که قابلیت اتصال داشته باشه.
لطفا نام و مدل دستگاه رو اعلام کنید.
راستی نظرتون در مورد اون 2 مدل تی پی لینک چی هست ؟ منظورم TP-LINK TD-W8951ND و TP-LINK 8901N هست
و اینکه مودم هایی که بیشتر از یه آنتن دارند ، کاربرد بقیه ی آنتن ها چیه ؟
مرزسی![]()
سلام من برد برام زیاد مهم نیست چی بگیرم که کیفیت بالا باشه و حتما بشه پرینتر شیرینگ کرد
میگن آشغال شدن جدیدا![]()
سرعت و پوشش آنتن دهی بیشتر میشه![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)