تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 2199 اولاول ... 1612112512572582592602612622632642652713113617611261 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه darkmindms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

از این دعا ها نمی خواد بکنی !!! همیشه این بساط برپا هست .
    از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر اش میخوری اگه محدودیت هم برداشته بشه مطمئن باش قیمت ها پائین نمیاد پس از این حرف های الکی نزنید ک نمیدونم د..و..ل..ت و اون بالا دستی ها رو مقصر جلوه بدید من طرفدارشون نیستم ادم م..ذ..ه..ب..ی هم نیستم مطمئن باش اگه شما الان پول اینترنت نامحدود را ندی 20 سال دیگه هم نمیدی .

همتون میدونید من دارم درست میگم پس خواهشا نیاید دعوا راه بندازید و یا جبهه بگیرید.
    مثلا طرف میاد میگه 4-5 ساعت وب گردی میکنم و 1 ساعت میدئو کنفرانس میذارم 150 مگ ازم کم میشه 1 جوری میگه انگار جونشو گرفتن !!! بابا شما ک اینقدر خسیسی کی میگه اینترنت بگیری با این اوضاع.
    بعضی ها هم گول خوردن و رفتن اینترنت با طرح گرفتن ک ب حساب خودشون ارزون تر پاشون بیفته.ادم از این زورش میاد طرف میاد میگه من حساب کردم ک طرح 1 ساله 20 گیگ گرفتم باید روزی 65 مگ مصرف کنم ک تا اخر سال اینترنت داشته باشم این چه وضعیه زشته خجالت بکشین. اگه یکم فکر میکردین می فهمیدین ک بابا دارن خرتون میکنن و اینجوری پول بیشتری ازتون میگیرن. حالا چی میشد ماهی 35 تومن میدادین و این جیره بندی هارو نمیکردین.
    ادم زندگی میکنه پول درمیاره تا توی رفاه کامل باشه اما شما بااین کاراتون دارین بدبختی را برای خودتون میخرین تا رفاه رو.

به امید روزی ک مردم یکم بیشتر فکر کنن و رفاهشون را ب بدبختی ترجیح بدن
    واقعا ارزش جواب دادن نداری ولی این آخرین پستی که تو رو مخاطب قرار میدم.
    امثال شما که پول براشون ارزشی نداره تو این مملکت کم نیستن چون بدون زحمت به پول رسیدن و هر جور بخوان خرج میکنن ولی امثال منم کم نیستن که وقتی 150 مگ روزانه ازش کم میشه ناراحت میشن. خیلی از ما ها از جون مایه میذاریم تا یه درآمدی داشته باشیم پس ارزششو میدونیم ولی امثال شما...
    محدودیت رو کی مذاره؟ من؟ تو؟ یا بالا دستی ها که سنگشونو به سینه میزنی...
    ادبیات حرف زدنت کاملا مشخصه مثل خیلیا تازه به نون و نوایی رسیدی...
    به امید روزی که دزدها و د...و...ل....ت پیشتیبان هم نباشند..

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

البته باید از منوی Networking و سپس wifi به اون قسمت رسید ( مرسی )
    فقط میخواستم بدونم تو قسمت سکیوریتی مد , آپشن های مختلف چه فرقی با هم دارن ؟
    WEP
    WPA
    WPA-PSK
    WPA2
    WPA2-PSK
    802.1X
    WPA_PSK رو که که میدونین یعنی همون رمزی که میذارین. WEP عددی که زیر مودم نوشته شده و اگه رو این حالت بذارین پسورد میشه همون عدد بقیشو نمیدونم.

2. 9 کاربر از darkmindms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من توی این تایپیک خوندم که سرعت دانلود در وایمکس استاندارده نه بیشتر نه کمتر حالا میخوام بپرسم آیا بقیه دوستانی که وایمکس دارند این حرفو تایید میکنند یا ممکنه برای هر مشترک فرق بکنه؟(با توجه به اینکه حجم ترافیک محدوده به نفع شرکت هم هست که سرعت بالاتری بده تا مشتری زودتر شارژ کنه)
    خوب یعنی در وایمکس نمیشه سرعتا رو بالاتر بدند یا خودشون نمیخوان این کارو انجام بدن؟
    یه سوال دیگه اینکه به نظرتون وایمکس در روستاها هم خواهد آمد و توی برنامشون هست این کار یا فقط شهرها رو میخوان پوشش بدند؟
    دوستانی که اطلاع کافی دارند لطفا جواب این سوالو هم بدن

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سلام
    من توی این تایپیک خوندم که سرعت دانلود در وایمکس استاندارده نه بیشتر نه کمتر حالا میخوام بپرسم آیا بقیه دوستانی که وایمکس دارند این حرفو تایید میکنند یا ممکنه برای هر مشترک فرق بکنه؟(با توجه به اینکه حجم ترافیک محدوده به نفع شرکت هم هست که سرعت بالاتری بده تا مشتری زودتر شارژ کنه)
    خوب یعنی در وایمکس نمیشه سرعتا رو بالاتر بدند یا خودشون نمیخوان این کارو انجام بدن؟
    یه سوال دیگه اینکه به نظرتون وایمکس در روستاها هم خواهد آمد و توی برنامشون هست این کار یا فقط شهرها رو میخوان پوشش بدند؟
    دوستانی که اطلاع کافی دارند لطفا جواب این سوالو هم بدن
    برای منم سرعت دانلود تقریبا استاندارده ولی خب بعضی مواقع نوساناتی هم داره که خیلی کمه. البته به آنتن دهی و تعداد مشترکین اون منطقه هم مرتبطه.
    100% بالاتر از اینها میتونن بدن ولی خب قوانین حاکم بر کشور اجازه سرعت بالاتر رو نمیده.
    راستش با این همه شهری که هنوز پوشش ندادن فکر کنم برنامشون فعلا پوشش همین شهرها باشه و پوشش دادن روستاها شاید در برنامه های آیندشون تعریف شه.

5. 3 کاربر از darkmindms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

قوانین کشور برای همه شرکتا مگه یکسان نیست خوب الان بعضی شرکتای adsl همین 128 رو میدن ولی در حقیقت 128 نیست و بالاتر از اونیه که باید باشه پس چرا مبین نت این کارو نمیکنه؟

7. این کاربر از qatreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همتون میدونید من دارم درست میگم پس خواهشا نیاید دعوا راه بندازید و یا جبهه بگیرید.
    بعضی ها هم گول خوردن و رفتن اینترنت با طرح گرفتن ک ب حساب خودشون ارزون تر پاشون بیفته.ادم از این زورش میاد طرف میاد میگه من حساب کردم ک طرح 1 ساله 20 گیگ گرفتم باید روزی 65 مگ مصرف کنم ک تا اخر سال اینترنت داشته باشم این چه وضعیه زشته خجالت بکشین. اگه یکم فکر میکردین می فهمیدین ک بابا دارن خرتون میکنن و اینجوری پول بیشتری ازتون میگیرن. حالا چی میشد ماهی 35 تومن میدادین و این جیره بندی هارو نمیکردین.
    ادم زندگی میکنه پول درمیاره تا توی رفاه کامل باشه اما شما بااین کاراتون دارین بدبختی را برای خودتون میخرین تا رفاه رو.

به امید روزی ک مردم یکم بیشتر فکر کنن و رفاهشون را ب بدبختی ترجیح بدن

شما مشکلت چیه؟ مشکلت اینه که تو چرا اینترنت نامحدود داری و بقیه ندارن؟!!!!
    معلومه که خودت خیلی از این داری می سوزی که ماهی 35 تومن داری پول نامحدود میدی!! وگرنه اینقدر با خودت درگیری نداشتی که بشینی تاپیک همه رو بخونی مسخره کنی!
    منم گفتم این 20 گیگ برای یکسال خیلی کمه و میشه روزی تقریبا 65 مگابایت .اما اگر دقت میکردی بعدش نوشنه بودم که این خیلی کمه و من همیشه مصرفم بالاتر از اینه!! و معلومه که یکسال که هیچی خیلی زودتر از این ترافیکم تموم میشه.
    اینقدر هم نمی خواد برای مردم دعا کنی که خوشبخت بشن و بیشتر فکر کنن مطمئن باش اکثر مردم بیشتر از تو فکر میکنن که ماهی 35 تومن پول اینترنت ندن!!

9. 3 کاربر از ساحل 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

قوانین کشور برای همه شرکتا مگه یکسان نیست خوب الان بعضی شرکتای adsl همین 128 رو میدن ولی در حقیقت 128 نیست و بالاتر از اونیه که باید باشه پس چرا مبین نت این کارو نمیکنه؟
    راستش منظورتون رو متوجه نمیشم. 128 میدن ولی بیشتره؟؟؟؟ اولین باریه که میشنوم..
    اما خب بعضی از شرکتا مثل سپنتا IP اختصاصی و Static به مشتریاشون میدن یعنی سرعت دانلودشون به تعداد افراد استفاده کننده ربطی نداره و همیشه ثابته ولی اکثر شرکتا IP ثابت نمیدن و بین مشتریان به نوعی Share میشه که با بالا رفتن مشتریان سرعت میاد پایین مثل مبین. شاید منظور شما همین بوده ولی باید در نظر بگیریم که IP اختصاصی و ثابت هزینه ی بالایی داره.
    در هر صورت سیاست کشور به نحوی در نظر گرفته شده که کاربران اینترنت در بدترین شرایط ممکن فعالیت کنن.

11. این کاربر از darkmindms بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا ما دست رو هر شرکتی میذاریم خراب می شه ؟
    این دیگه داره به یکی از ویژگی های شرکتها در ایران تبدیل میشه که همشون بعد از چند وقت به جای اینکه خدماتشون بهتر و ارزونتر بشه ، بدتر و گرونتر میشه. البته در مورد مبین نت شاید هنوز زود باشه قضاوت ولی امیدواریم این یکی که ما دست روش گذاشتیم حداقل افتضاح نشه.

13. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست عزیز. همونطور که گفتی بعضی شرکتها اینترنت 128 به مشتری میدن ولی در حقیقت پهنای باند رو برای مشترکین در حد بالاتری قرار میدن. مثلا شما اسما اینترنت 128 داری ولی با سرعت 60 کیلوبایت یا حتی بالاتر دانلود میکنی. این کار هم یه تبلیغی برای اون شرکته و هم باعث میشه حجم ماهانه کاربرا زودتر تموم بشه. البته نمیشه گفت این کار قانونیه (طبق قوانین فعلی کشور) ولی چون هیچ مشترکی از این سرعت بالاتر از معمول شکایت نمیکنه خب تا به حال مشکلی برای این شرکتها پیش نیومده. ولی در مورد وایمکس فعلا نه ایرانسل و نه مبین این کار رو نکردن. ولی اگر این کار در مورد مبین انجام بشه با دانلود شبانه واقعا کیف میده

15. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با تشکر از دوستان
    ولی من هنوز جوابمو نگرفتم یعنی برام روشن نیست که چرا این طوره؟اگه امکانش نبود باز یه حرفی ولی اگه میتونن هم به نفع اوناس هم مشتری راضیتره خوب.وگرنه به غیر از جنبه اختصاصی وایمکس خوب مخابرات که شرایطش خیلی بهتره !
    البته جواب این سوالهای منو شرکت باید بده ولی حالا ما اومدیم از نظرات دوستان هم اطلاع پیدا کنیم
    بقیه دوستان هم اگه نظری دارن لطفا دریغ نکنند

17. این کاربر از qatreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از دوستان
    ولی من هنوز جوابمو نگرفتم یعنی برام روشن نیست که چرا این طوره؟اگه امکانش نبود باز یه حرفی ولی اگه میتونن هم به نفع اوناس هم مشتری راضیتره خوب.وگرنه به غیر از جنبه اختصاصی وایمکس خوب مخابرات که شرایطش خیلی بهتره !
    البته جواب این سوالهای منو شرکت باید بده ولی حالا ما اومدیم از نظرات دوستان هم اطلاع پیدا کنیم
    بقیه دوستان هم اگه نظری دارن لطفا دریغ نکنند
    در ادامه حرفام:

خب یک دلیلش میتونه این باشه که مبین نت یا ایرانسل میخوان سرویسهای سرعت بلاشونم فروش بره با قیمت بالاتر. وقتی شما یا من اینترنت 128 بگیریم ولی سرعت دانلودش مطابق یک اینترنت 512 باشه دیگه نمیریم 512 بگیریم با هزینه بیشتر. البته این در مورد شرکتهای ای دی اس ال هم صدق میکنه که دیگه اینجا رو من دلیلشو نمیدونم

19. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •