تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 1049 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

عزیز من بنده خودم شهرستانیم یا از اینترنت می خرم یا تلفنی و یا حضوری از تهران می خرم خواستی بگو تا راهنماییت کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نظر بنده رو بخواین من هر دو تا شو رد می کنم مگر اینکه انتظار پایین داشته باشید

---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

متاسفانه فیلیپس در این مدل سینمای خانگی هاش بد جوری خراب کرده و انتظاری که از فیلیپس می رفت کاملا همه رو نامید کرده
    بنده عرض کردم دیگه همه چیز ها علاوه بر ساخت چین تحت نظارت خود چین نیز ساخته میشه
    نه متاسفانه تنظیمات دیگه ای نداره اگر می تونید سینما تون رو با ضرر هم شده بفروشید و یک 3578 فیلیپس و یا 787 پایونیر باقیمت 510 بفرید
    موفق باشید
    ممنون از جوابتون البته در فایلهای با کیفیت و اوریجینال قابل قبوله اما مشکل من نبود اکولایزر دستیه.
    آیا با عوض کردن پلیر میشه مشکلو عوض کرد؟
    یا با اضافه کردن آمپلی فایر؟

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

[I][
    متاسفانه فیلیپس در این مدل سینمای خانگی هاش بد جوری خراب کرده و انتظاری که از فیلیپس می رفت کاملا همه رو نامید کرده
    بنده عرض کردم دیگه همه چیز ها علاوه بر ساخت چین تحت نظارت خود چین نیز ساخته میشه
    نه متاسفانه تنظیمات دیگه ای نداره اگر می تونید سینما تون رو با ضرر هم شده بفروشید و یک 3578 فیلیپس و یا 787 پایونیر باقیمت 510 بفرید
    موفق باشید[/
    QUOTE][/I]

ممنون از جوابتون البته در فایلهای با کیفیت و اوریجینال قابل قبوله اما مشکل من نبود اکولایزر دستیه.
    یا با اضافه کردن آمپلی فایر؟

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    راستی دوستان یه فکری به سرم زد ! میشه یه پلیر 3 بعدی 6900 بگیرم بعد وصلش کنم به سینمای معمولی! اصلا میشه ؟ از همین دی وی دی خورهای معمولی ! این طوری فکر میکنم به نفع ترم هست چون اصطحلاک دستگاه ها هم کمتر میشه هم ارزون ترم میشه!
    یعنی با این 6900 پلی کنم فیلم 3 بعدیم رو ولی صدا رو از باندهای سینما معمولیه بگیرم!
    اگه میشه تو رنج 400 اینا چی خوبه بگیرم؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما اگه میخوای کدک های صدای HD رو گوش کنی باید آمپتون توانایی decode کردنشون رو داشنه باشه.
    سینماهای خانگی قدیمی این قابلیت رو ندارن.
    میتونی pioneer RS33 یا onkyo 5305 بگیری.(که پورت hdmiشون هم 1.4 هست.)
    Last edited by lord69; 24-11-2010 at 11:33.

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اینایی که گفتین پلیر هستن یا سینما ؟!
    من الان یه 6900 سه بعدی سامسونگ بگیرم واسه سینماش چی پیشنهاد میکنن که دکود کنه صداهای hd رو ؟! یه قیمت معقول باشه ! در حد 400 تومن اصلا چیزی هست ؟!

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

[QUOTE=yaray;5638446]ممنون از جوابتون البته در فایلهای با کیفیت و اوریجینال قابل قبوله اما مشکل من نبود اکولایزر دستیه.
    یا با اضافه کردن آمپلی فایر؟[COLOR="Silver"]

/QUOTE]

پلیر سینمارو که نمی تونید عوض کنید چون آمپ دستگاهتون هم محسوب میشه.
    خرید آمپ جداگونه هم توصیه نمیشه.
    به نظر من با توجه به اینکه شما راضی هستید تا بازم هزینه کنید بهترین کار و عاقلانه ترین کار اینه که شما سینماتون رو بفروشید و یه سینمای ترکیبی تهیه کنید تا مطابق با خواستتون باشه چون سینماهای توی این سطح همه در مورد تنظیمات صدا محدودیت های زیادی دارند.

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

من الان یه 6900 سه بعدی سامسونگ بگیرم واسه سینماش چی پیشنهاد میکنن که دکود کنه صداهای hd رو ؟! یه قیمت معقول باشه ! در حد 400 تومن اصلا چیزی هست ؟!
    اینایی که دوستمون عرض کرد سینمای ترکیبی هست یعنی آمپلی فایر و اسپیکر و بعضا پلیر.
    در حد 400 تومن هم چیزی نیست.باید کمی بیشتر هزینه کنید،حدود 200 تومن بودجتون رو افزایش بدید.

7. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رفقا، این Bi Amp دقیقن چی هست و چیکار میکنه؟ من چند متر سیم زیاد آوردم خوبه بلندگوها رو بی آمپ کنم؟
    بي آمپ ورودي هاي مختلف براي درايورهاي صدا دارد, براي ووفر ميشه يك آمپلي فاير و براي ميدرنج و تيوتر يك آمپلي فاير مجزا استفاده كرد.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت این دو مدلی که گفتید ( تو صفحه قبل ) چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو رنج 350 تا نهایت 400 یه سینمای خوب 2 به 1 میتونید بهم معرفی کنید . با عکس و مشخصات ؟؟؟؟
    Last edited by panther99; 24-11-2010 at 01:47.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بي آمپ ورودي هاي مختلف براي درايورهاي صدا دارد, براي ووفر ميشه يك آمپلي فاير و براي ميدرنج و تيوتر يك آمپلي فاير مجزا استفاده كرد.
    سلام رفیق، کم پیدا بودی.

این آمپلی ----- ما توش نوشته بی آمپ هم میشود، یه سری عکس هم توش داره که سیم ها به جای یکی یکی دوتا دوتا اون پست باید بسته بشن.
    این داستانش فرق داره؟ یا اینکه باید دو سه تا آمپلی داشت؟
    کلن چه سودی داره؟ صدا بیشتر می شود؟ کیفیت بهتر می شود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون دوتایی که گفتم فکر کنم ازونترین چیزهایی هستند که میتونی پیدا کنی.

جفتشون حدود 600 هستند.
    Last edited by lord69; 24-11-2010 at 16:46.

13. این کاربر از lord69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •