یعنی این درسایی که توی سراسری پاس میکنن اینجا هم داره؟ مثلا قانون مدنی اینجا هم درس داده میشه؟ یا کلا مباحث کاربردی توی دفترثبت درس داده میشه؟
عنوان مدرک میشه حقوق ثبتی؟
یعنی این درسایی که توی سراسری پاس میکنن اینجا هم داره؟ مثلا قانون مدنی اینجا هم درس داده میشه؟ یا کلا مباحث کاربردی توی دفترثبت درس داده میشه؟
عنوان مدرک میشه حقوق ثبتی؟
• سازمان ثبت اسناد و املاک ، مجري مقررات حقوق ثبت به عنوان کارشناس
• دفاتر اسناد رسمي(سردفتري و دفترياري
• استخدام در قوه قضائيه به عنوان قاضی
• كارشناس رسمي قوه قضائيه و دادگستري
• کارشناسی حقوق در اموربانكي؛ در تنظيم عقود و معاملات و تشخيص حدود و مشخصات اجرائي
• سازمانها و نهادهايي كه در عمليات اجرايي آنها با حقوق و ثبت مرتبط است
• شركت ها و مؤسسات تجاري
• وكالت دادگستري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرفصل درسهاتو اینجا دانلود کن
فرق دانشگاه علمی کاربردی با آزاد و سراسری اینه که رشته ها تخصصیه و به صورت گرایشه یعنی مثلا دانشگاه های دولتی و آزاد رشته حقوق دارند که به صورت کلی است اما علمی کاربردی حقوق نداره گرایش های حقوق داره حقوق گرایش ثبتی ، حقوق گرایش مدنی ، حقوق گرایش کیفری که فقط با گرایش ثبتی میشه امتحان وکلا شرکت کرد چند تا از دروس حقوق گرایش ثبتی اینه البته برای دوره کارشناسی که تکمیل کننده کاردانیه : حقوق اساسي ، حقوق بين الملل خصوصي، حقوق جزاي عمومي،اصول فقه ،آئين دادرسي مدني 2،حقوق مدني (خانواده)،حقوق تجارت،حقوق مدني (بيع و اجاره)،آئين دادرسي كيفري،پزشكي قانوني،حقوق مالكيت معنوي ، حقوق مدني (ارث و وصيت) و ......
سرفصل همه رشته ها هم اینجا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hhelenn; 01-02-2013 at 15:32.
دوستان مرسی از جوابای خوبتون..
پس اگه فقط با حقوق ثبتی میشه آزمون وکلا شرکت کرد من شانسی شانسی همونی که میخواستم قبول شدم...![]()
البته فکر می کنم شما گفتید کاردانی قبول شدید برای امتحان کانون وکلا حتما باید کارشناسی حقوق دانشگاه های آزاد یا دولتی و یا کارشناسی حقوق ثبتی علمی کاربردی داشت حتی با کارشناسی ارشد حقوق هم نمیشه شرکت کرد
یکی جواب بده !![]()
رشته حقوق گرایش ثبت که سر فصل دروسشو گفتین... 6 پودمانه... یعنی هر تابستونم 1 پودمان حساب میشه؟ یعنی اگه بهمن امسال پودمان 1 باشه مهر 93 پودمان 6 هست؟؟
دوستان رفتم سایت سنجش هیچی سردرنیاوردم برای ثبت نام
کسی هست یه کمکی کنه ک دفترچه رو چطور تهیه کنم و چطور ثبت نام کنم؟
تازشم فردا مهلت ثبت نام تموم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)