دوستان بهترین XBOX مدل اسلیم هستش؟
بعد من اگر 4 گیگ بگیرم بازی رو باید بزارم توی کنسول بعد اجراش کنم؟بدون مشکل اجرا میشه و لگ نداره؟
توی 4 گیگش یک بازی هم جا نمیشه درسته؟
هارد 250 گیگ جدا بخریم چقدر میشه؟با خود کنسول بخریم چطور؟
دوستان بهترین XBOX مدل اسلیم هستش؟
بعد من اگر 4 گیگ بگیرم بازی رو باید بزارم توی کنسول بعد اجراش کنم؟بدون مشکل اجرا میشه و لگ نداره؟
توی 4 گیگش یک بازی هم جا نمیشه درسته؟
هارد 250 گیگ جدا بخریم چقدر میشه؟با خود کنسول بخریم چطور؟
سلام دوستان طی خبر بدی که به دستم رسید که قراره بازی های جدید ps3 برای فریمور های بالاتر بیاد
به این نتیجه رسیدم که ps3 بفروشم و به xbax کوچ کنم ولی من هیچی از xbax نمیدونم با قیمتایی که الان تو ایران عرصه میشه میارزه بگیرم؟؟ و سوال بعدیم اینه که امکان داره همچین قضیه مشابهی برای xbax پیش بیاد؟؟؟
راستی هیچ راهی نیست که مشکل ps3 حل بشه ما هم نفروشیمش؟![]()
![]()
الان تنها مدل ، و بهترین مدل ایکس 360 اسلیم هست... 4گیگ : 475 و 250 گیگ : 530...
توی 4 گیگ نمیشه هیچ بازی ای نصب کرد... می تونین یه هارد لپتاپ 250 وسترن بگیرین و هـک کنین و بزنین به کنسول... هارد وسترن حدود 35 تومنه...
احتمالا همین طوری بشه،چون این قانون بازار ایرانه..............
مدل ها رو دقیقا نمیدونم،یه سری جدید از PS3 تولید شده که بعضی از سخت افزارهای روی برد عوض شدن و نه با روش سخت افزاری هـک میشن و نه با CFW.................
فکر نکنم هنوز تویه بازارهای جهانی اومده باشه،چه برسه به ایران................
بچه ها یه ایکس باکس ارکید جاسپر دست 2 تولید 10/2009 با یه دسته اصلی و 10 تا بازی و کابلهای hdmi و component و 3 فیشه و آپدیت شده به جدیدترین داشبورد و LT و ظاهر بسیار تمیز و فنهای تمیز و درایو لایت ان با لنز قوی و کارتن اتو کشیده نو و براق با کلیه لوازم و دفترچه ... اینا رو چند خریده باشم خوبه ؟ از یه همشهری خریدم ... میخوتام ببینم خوب خریدم ... الان چند باید با این اوصاف خرید و فروشش انجام بشه ؟
مرسی کاکو ...
بچه ها فریمور جدیدتر از 3.55 -- نشده ؟
من میخوام ps3بگیرم ولی شنیدم بازی های جدید برا ورزن های بالاتر میاد حالا نمیدونم چه کار کنم
حالم گرفته شد چیکار کنم؟![]()
کسی نبود برسه به داد من ؟![]()
نه نشده
۳۶۰ بگیر
نا امید شدم خلاصه از همتون ...![]()
من قیمتشو بلد نیستم ولی از حرفات معلومه که میخوای بزرگان این جا بهت بگن افرین خوبه حداقل قیمت رو بگو ببینن خوب خریدی یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)