آدم خوب نیست الکی یه چیزو اینقدر بزرگ کنه !کسایی که 5800 داشتن میدونن من چه دردی کشیدم باید با میخ میزدی تا لمسیش کار میکرد
آدم خوب نیست الکی یه چیزو اینقدر بزرگ کنه !کسایی که 5800 داشتن میدونن من چه دردی کشیدم باید با میخ میزدی تا لمسیش کار میکرد
بیاید اینم اونی که میخواستید
این عکسش
اینم لینکش
اینم یکی دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایلها رو چجوری باید نصب کرد کسی روش نصبش رو بلده ؟
من که موق نشدم بگیرمش لطفا اگه کسی گرفتخ upکنه ماهم بگیریم طریقه نصبشم ممنون میشم
ايني كه شما گذاشتين روش نصبش چجوريه ؟
من حرفیو بی مورد نمیزنم گوشی 5800 لمسیش به درد نخوره و تو تمام دنیا به گوشی سرطان معروف شده مثل لپ لپ یکیش خوب در میاد یکی بداگر باور ندارید به فروم های 5800 سر بزنید تا بدونید الکی نیست
![]()
این هم از دومین تمه.
نکته : روی رپید شیر آپلودش کردم، واسه همین بیشتر از 10 بار نمیشه دانلودش کرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مطمعن باش گوشی که تاچ خوب و خازنی داشته باشه اگه هیچی امکانات نداشته باشه حدودا 250 هست حداقل.بشتر گوشیهای ارزون یا گرون با امکانت هم هستنا البته که تاچ ضربه ای دارن و نمیگم مزخرفه ولی واقعا تکنولوژی هست که سیستم تاچ رو زیر سوال میبره.
تاچ به معنی واقعی خازنی هست. مثل مدلهای جدی نوکیا.سامسونگ هم فکر کنم تازگیا واسه گوشیهای بدرد بخورد و حرفه ایش این سیستم رو پیاده کرده. ولی در کل سرطان نیست. تمام گوشیهای تاچ ضربه ای از یه تکنولوژی استفاده میکنن. ولی خوب دیگه باید کم کم بگذارنش کنار!
استار هم تاچش اینطوری هست و من هیچ مشکلی باهاش ندارم ولی اگه شما گوشی تاچ خازنی رو استفاده کنی واقعا تفاوت بسیار بسیار قابل توجهش رو می فهمید!
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم یکی از مشکلاتی که تاچ خازنی داره اینه که فقط با دست میشه کار کرد و قلم روش کار نمیده و وقتی هم دستکش دستت هست نمیتونی باهاش کار کنی برای همین بعضی از گوشی های گرون قیمت هم هست که خازنی نیست
در مورد اینکه تمام تاچ های ضربه ای یه جور هستند اشتباست شما اگه با چندتا مدل گوشی تاچ ضربه کار کنی متوجه می شی که با هم متفاوت هستند من خودم هم استار دارم هم s8000 jet و هم با 5800 کار کردم اگه باهاشون کار کنی میبینه حساسیتشون با هم فرق داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)