تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 312 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مهران جان شرمنده بخاطر گرفتاری دیر جواب میدم .
    درمورد انیمیشنها با شما موافقم . انیمیشنهای متنوع و طبیعی این بازی در جذابیت اون خیلی تاثیر گذاشته حقیقتا خیلی زیاد اینجا چون تاپیک مقایسه نیست بخاطر احترام به گیمرها و طرفداران این بازی و کاربران این تاپیک سعی میکنم فقط در محدوده این بازی صحبت کنم .
    شاید بشه گفت برجسته ترین نکات مثبت گیم پلی این بازی همین انیمیشنها و همچنین آزادی عمل در این بازیه.
    درمورد کنترل بازیکنان در هنگام شادی اصلا با نظرت موافقم نیستم اتفاقا این اصلا طبیعی نیست که یک بازیکن حرکت شادی مختص به یک بازیکن دیگه رو به اجرا در بیاره شما تصور کن مثلا توتی بیاد حرکت خوشحالی باتیستوتا رو انجام بده این خیلی مضحکه اما حرکت دوربین و نمای باز و کلوز و همینطور زوم کردنش روی بازیکن در زمان اجرای شادی بعد از گل واقعا دیدنیه .
    در مورد زمین بازی هم موافقم هم در مورد چمن و تکسچرهای بکار برده شده در اون و هم جزئیات داخل ورزشگاه البته چمن سه بعدی در این بازی یک نکته مثبت به شمار میاد اما مهمتر از چمن سه بعدی نمای چمن از زاویه دید گیمر هستش چون تقریبا بیش از 90 درصد از زمان بازی ما از نمای واید به چمن نگاه میکنیم و گیمر کمتر چمن سه بعدی رو در بازی میبینه . اما خود ورزشگاهها خیلی با هیبت و چشم نواز طراحی شدن و گیمر رو به حال و هوای بازی میبره .
    سلام حسین جان!
    در مورد کنترل بازیکن چرا خوب نیست فرض کنید با زدن یک دکمه خوشحالیهای مربوط به همون بازیکن انجام بشه بهتر نمیشه!البته باید بیشتر روی این مسئله کار کرد تا جواب بده!
    کلا در مورد جزئیات زمین مخصوصا پشت دروازه من همیشه تصورم این بود که فیفا فوق العاده هست ولی با بازی کردنش دیدم این خبرها هم نبود!
    در مورد ورزشگاه ها هم من مخالف هستم با نظر شما کافی آدم آنفیلد را مثلا در بازی ببینه اون وقت متوجه میشه که در طراحی ورزشگاه واقعیت را زیاد در نظر نگرفتن!البته همه ی ورزشگاه ها اینطور نیست ولی تو اونجاهایی که من بازی کردم این گونه مسائل به چشم میخورد!

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11 New Trailers

سلام؛

محتوای مخفی: XBOX360 Ultimate Team Trailer 

Xbox360 Ultimate Team Trailer: Build your ultimate FIFA team from the World's best players on the
    Xbox 360
    File Size: 12.81mb
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

محتوای مخفی: PlayStation3 Ultimate Team Trailer 

PlayStation3 Ultimate Team Trailer: Take advantage of brand new features as well as building your dream team on the PlayStation 3
    File Size: 12.80mb
    کد:
    کد:

Last edited by MHSou; 12-12-2009 at 21:33. دليل: Post Edition!

3. 3 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسین جان!
    در مورد کنترل بازیکن چرا خوب نیست فرض کنید با زدن یک دکمه خوشحالیهای مربوط به همون بازیکن انجام بشه بهتر نمیشه!البته باید بیشتر روی این مسئله کار کرد تا جواب بده!
    کلا در مورد جزئیات زمین مخصوصا پشت دروازه من همیشه تصورم این بود که فیفا فوق العاده هست ولی با بازی کردنش دیدم این خبرها هم نبود!
    در مورد ورزشگاه ها هم من مخالف هستم با نظر شما کافی آدم آنفیلد را مثلا در بازی ببینه اون وقت متوجه میشه که در طراحی ورزشگاه واقعیت را زیاد در نظر نگرفتن!البته همه ی ورزشگاه ها اینطور نیست ولی تو اونجاهایی که من بازی کردم این گونه مسائل به چشم میخورد!
    سلام
    مهران به نظر میرسه در مورد کنترل بازیکنان متوجه منظورت نشدم . شما کنترل حرکات شادی بازیکنان بعد از زدن گل رو میگی ؟ اگه منظورت همینه به نظرت بهتر نیست که ما از قبل روی هر بازیکن شادی مختص به خودشو قرار بدیم تا بعد از زدن گل همون حرکات مخصوص به خودشو انجام بده ؟ آخه این چی معنی میده که ما حرکت شادی یک بازیکنو خودمون بنا به سلیقه خودمون براش طراحی کنیم . اینجوری اصلا حس فوتبال واقعی به آدم دست نمیده بنظرت میده ؟
    درمورد جزئیات زمین و در مجموع گرافیک و بخش بصری بازی یک مقداری این بازی ضعیف عمل کرده یکی از مهمترین نکات منفی و ایرادات این بازی در این بخش اینه که شما در حین بازی بازیکنارو نمیتونی تشخیص بدی این خیلی بده . باید به رادار نگاه کنی تا بفهمی با کدوم بازیکن پا به توپی واقعا به سختی میشه تشخیص داد بازیکنای مختلف دور رو اطرافت کیا هستن تا بهشون پاس بدی . فقط گیمرهایی که بازیکنای معروفو کاملا میشناسن میتونن از روی استیلشون تا حدودی بعضی از بازیکنا رو تشخیص بدن .
    همونطوریکه حتما میدونی 1-طراحی دقیق چهره 2-نور پردازی داینامیک ( که توی فیفا چنین تکنولوژی وجود نداره اگه هر کی خواست من با تصویر براش ثابت میکنم ) و 3- طراحی درست استیل بازیکنان ( استیل بازیکنا هم خوب طراحی نشده بازیکنا خیلی لاغر طراحی شدن شما به عنوان نمونه یک نگاهی به پیتر چک بنداز انصافا خیلی لاغر و استخونی طراحی شده ) چند فایده بسیار مهم داره :
    1- اولا وجود سه فاکتوری که در بالا گفتم حس فوتبال واقعی رو بیشتر به گیمر منتقل میکنه و بازیو جذاب تر وطبیعی تر میکنه این مساله خیلی روشنه واحتیاجی به توضیح بیشتر نداره .
    2- زمانیکه شما براحتی بتونی بازیکن مورد نظرتو توی بازی تشخیص بدی لازم نیست مدام به رادار توجه کنی همون چنددهم ثانیه که شما به رادار نگاه میکنی در بعضی از لحظات مهم و حیاتی ممکنه یک فرصت پاس و یا شوتو و ... رو از دست بدی .
    3 - مهم تر از همه با تشخیص بازیکنان مختلف در زمین بازی به مراتب جذابت تر میشه و کارایی گیمر به مراتب بالا میره . شما فرض کن با ژاوی در میانه میدون صاحب توپ هستی اگه بازیکنان اطرافتو بشناسی بهترین تصمیم رو میتونی اتخاذ کنی مثلا اگه یک بازیکن در موقعیت نسبتا خوب شوت زنی قرار داره با علم به اینکه اون بازیکن مثلا ابراهیموویچه میتونی توپو براش بکاری اما اگه مثلا مسی باشه اینکار چندان مثمر ثمر نیست و یا اگه بدونی بازیکن رو بروت کیه میتونی تصمیم درستو برای دریبل زنی و یا پاس دادن به بازیکن خودی بگیری بعنوان نمونه عبور از سد مدافعینی مثل ژاوی واقعا کار بسیار مشکلیه اگه بدونی یک چنین مدافعی روبروت قرار گرفته و بدونی مثلا با باپتیستا پابه توپ هستی بلافاصله با یک تصمیم عاقلانه توپو به بازیکن هم دسته ای پاس میدی و نمونه های بسیار زیاد دیگه .......

توی این تصویر کسی میتونه بگه اصلا کی به کیه ؟

Last edited by 4039; 12-12-2009 at 23:07.

5. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یک پچ چمن با حال
    کد:
    قسمت نقطه چین نوشته شود f i l e f r o n t
    Last edited by underali; 16-12-2009 at 00:25. دليل: لینک ویرایش شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

میشه این بازی رو با دو تا کیبورد بازی کرد؟
    (usb-usb)
    (ps2-usb)
    من همون پچ 2009 رو برای پد ریختم حالا همه ی پاس های تو عمق من که q گذاشتم هوایی میشه میتونید راهنمایی کنید
    بابا یا لااقل بگید خیر

یا اگه راهی هست ما رو هم شریک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام .من توی فیفا اکانت ساختم و آنلاین بازی میکردم .
    ولی الان حدود 2 هفته است که sign in نمیشه و ارور میده .هرچی اکانت جدید هم میسازم باز هم ارور میده و ساین نمیشه.
    با تشکر از اساتید محترم لطفا کمک کنید

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی .

دوستان من میخوام آنلاین باری کنم .

اکانت ساختم ولی بعد از Sign in ازم CD key میخواد .

لطف کنین Cd key این بازی رو لطف کنین .

مخلصیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا یا لااقل بگید خیر

یا اگه راهی هست ما رو هم شریک کنید
    در مورد کیبرد باید بگم خیر.

در مورد تنظیمش هم باید از اساتید بپرسی ولی اصولاً از توی بازی درست میشه!!!!!!

داره خودمونی میشه hasan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    فایلات کار نمی کنه

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

سلام به همگی .

دوستان من میخوام آنلاین باری کنم .

اکانت ساختم ولی بعد از Sign in ازم CD key میخواد .

لطف کنین Cd key این بازی رو لطف کنین .

مخلصیم .
    سلام؛

دوست عزیز اصولا پیدا کردن این CD-Key به اندازه عمر نوح زمان می بره! چون شما باید با داشتن علم غیب از درون یک بسته فیفا10 که باز نشده به سریال اون پی ببرید. پس شما بهتره از این راه میانبر استفاده کنید و اصطلاحا به بازی کلک رشتی بزنید. شما باید پس از این که بازی ازتون سریال نامبر خواست، یه سریال الکی بزنید، سپس بازی به شما ارور میده، شما به Game Modes> Online Modes میرید. به همین سادگی، اینم یکی از بهترین ضعف های FIFA 10 روی PC هست.

13. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •