سلام حسین جان!مهران جان شرمنده بخاطر گرفتاری دیر جواب میدم .
درمورد انیمیشنها با شما موافقم . انیمیشنهای متنوع و طبیعی این بازی در جذابیت اون خیلی تاثیر گذاشته حقیقتا خیلی زیاد اینجا چون تاپیک مقایسه نیست بخاطر احترام به گیمرها و طرفداران این بازی و کاربران این تاپیک سعی میکنم فقط در محدوده این بازی صحبت کنم .
شاید بشه گفت برجسته ترین نکات مثبت گیم پلی این بازی همین انیمیشنها و همچنین آزادی عمل در این بازیه.
درمورد کنترل بازیکنان در هنگام شادی اصلا با نظرت موافقم نیستم اتفاقا این اصلا طبیعی نیست که یک بازیکن حرکت شادی مختص به یک بازیکن دیگه رو به اجرا در بیاره شما تصور کن مثلا توتی بیاد حرکت خوشحالی باتیستوتا رو انجام بده این خیلی مضحکه اما حرکت دوربین و نمای باز و کلوز و همینطور زوم کردنش روی بازیکن در زمان اجرای شادی بعد از گل واقعا دیدنیه .
در مورد زمین بازی هم موافقم هم در مورد چمن و تکسچرهای بکار برده شده در اون و هم جزئیات داخل ورزشگاه البته چمن سه بعدی در این بازی یک نکته مثبت به شمار میاد اما مهمتر از چمن سه بعدی نمای چمن از زاویه دید گیمر هستش چون تقریبا بیش از 90 درصد از زمان بازی ما از نمای واید به چمن نگاه میکنیم و گیمر کمتر چمن سه بعدی رو در بازی میبینه . اما خود ورزشگاهها خیلی با هیبت و چشم نواز طراحی شدن و گیمر رو به حال و هوای بازی میبره .
در مورد کنترل بازیکن چرا خوب نیست فرض کنید با زدن یک دکمه خوشحالیهای مربوط به همون بازیکن انجام بشه بهتر نمیشه!البته باید بیشتر روی این مسئله کار کرد تا جواب بده!
کلا در مورد جزئیات زمین مخصوصا پشت دروازه من همیشه تصورم این بود که فیفا فوق العاده هست ولی با بازی کردنش دیدم این خبرها هم نبود!
در مورد ورزشگاه ها هم من مخالف هستم با نظر شما کافی آدم آنفیلد را مثلا در بازی ببینه اون وقت متوجه میشه که در طراحی ورزشگاه واقعیت را زیاد در نظر نگرفتن!البته همه ی ورزشگاه ها اینطور نیست ولی تو اونجاهایی که من بازی کردم این گونه مسائل به چشم میخورد!