تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 773 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من اصلا اطلاعات زیز صفر دارم به زبان ساده یه مدل ال جی تلویزیون که مشکل خاصی نداشته باشه در حد 2 میلیون میتونم بدم امکانات هم بگونه ای نباشه که فردا از مد بیفته هیچی با سایر امکانات جدید مچ نشه ممنون میشم معرفی کنید اندازه 50 خوبه زیبا باشه
    یه تجربه من یه سونی سه دیسک چند سال پیش خریدم به یه ماه نرسید ام پی تری اومد بعدشم ول معطل با اونهمه پولی که دادم. بعد رفتم یه دایوکس ال جی خریدم 4 ساله دارمش راضیم.
    مپال ای دی بخرم یا ال سی دی با این 2 تومن چی میشه خرید که باز فردا بی مصرف نشه علاقه ای به سهبعدی هم ندارم وولی اچ دی دوست دارم.
    -بهترين گزينه براي شما واين اندازه lg ld660 هستش بزرگوار
    -usb فوق العاده
    -----t
    -كنتراست خوب
    .
    .
    .

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------

با سلام
    در مطالب كه توجه ميكنم جواب افرادي كه تازه عضو شده اند داده نمي شود كه اين براي سايتي كه پيدايش آن اطلاع رساني است زياد پسنديده نيست
    اگر دوستان لطف كرده و جواب سوال من را هم بدهند متشكرم
    در مورد lcd پاناسونيك مدل u20 از نظر تصوير و ساير موارد چگونه است.آيا خريد معقولي است يا بهتر است مدل ديگري خريداري كنم ؟
    منتظر راهنمايي شماهستم.
    سپاس
    -مهرشاد عزيز دوستاني كه تازه پست ميدهند بايد تاييد بشه تا پستشون نمايش داده بشه چون تاپيك داره ميره جلو ممكنه لابلاي پست ها گم بشه نه اينكه دوستان نخواهند جواب بدند

-واما در مورد u20 فكر ميكنم با توجه به قيمت مناسبي كه داره ميتونه گزينه خوبي باشه
    اگر براتون اينچ مهم نيست توصيه ميشه سراغ v20 ّبرين عزيز

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان الان بهترین LED 3D چیه ؟ 46 اینچ

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

امروز رفتم از نزدیک تصویر x20 رو با دو تا led از سامسونگ و سونی مقایسه کردم .

پلاسما خیلی کیفیتش بالاتر بود . رنگاش که اصلا نمی شد مقایسه کرد ! انگار اونها با آبرنگ رنگشون کرده بودی در مقابل x20 . اما اونها روشن تر بودند . اما جالبیش اینجاست که x20 مدل 50 اینچش بود و اونها مدل 37 اینچ بودند و تصویری که داشت نشون میداد sd بود اما کیفیت x20 بیشتر بود . حالا نمیدونم این v20 چقدر با x20 فرق داره . به نظم اگر یه ریزه روشن تر باشه و اصلا در سایر موارد فرق نداشته باشه خیلی خیلی عالی می شه .چون من واقعا از کیفیت رنگ و تصویر x20 خوشم اومد . مخصوصا که داشت ابا ----- روی 50 اینچ به اون کیفیت scale میکرد . خیلی حال کردم .

البته نمیدونم می شد brightness اش رو برد بالا یا نه اما کمی نورش کم بود . شایدم اونها نورشون زیاد بود . اما تو سایر موارد برنده ی قطعی x20 بود .یه جا تصویر مشکی شد اونها در مقابل x20 مثل سفید بود مشکیشون !!!! خیلی کف کردم ! مغازه داره خودشم انگار تا به حال درست توجه نکرده بود من که بهش می گفتم اون تیکه مشکی رو نگاه کن و با led مقایسه کن گفت تا به حال فکر نکرده بودم انقدر اختلافشون زیاد باشه .
    شنیدن کی بود مانند دیدن.
    ای کاش می شد یه عکسی از این آزمایش می گرفتی. من تصویر پلاسما رو تو مغازه ها زیاد دیده ام اما همیشه دودی بودند!!! هر چی هم بشنوم تصویر پلاسما خوبه اما نمی دونم چرا نمی تونم قبول کنم.
    تصویر دودی G20 مدل سال 2010 :

5. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peyman_astan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه

آقا ما بالاخره نفهمیدیم C650 یا همون C695 سام سرویس گیرنده دیجیتال داره یا نه.
    من میخوام از تهران و با گارانتی بگیرم. رفتم نمایندگی سامسونگ ؛ فروشنده میگفت داره ولی بعضی از دوستان تو ‍ پستهای قبلی گفته بودن که این مدل گیرنده دیجیتال نداره . تو سایت سام سرویس هم چیزی ذکر نشده.
    دوستانی که این مدل رو تهیه کردن لطف کنن جواب بدن و خانواده‌ای را از نگرانی نجات دهند .

دوستانی که C650 گرفته اند لطف کنن جواب مارو هم بدن. متشکرم .

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله خوب هر کسی سلیقه ای داره . من چیزی که خودم پسندیدم این بوده . شما ممکنه جای من بودی می گفتی پلاسما تصویرش خوب نیست .

اما همین cnet که شما تصویر ازش گذاشتی . تنها tv که کامل بهش امتیاز داده یه پلاسما بوده (v20) که البته بازم می گم مهم سلیقه و نظر خود آدم هست .

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

-بزرگوار من هر دو پنل رو از نزديك ديدم
    - رنگ ها در ex700 طبيعي تر هستند ولي ابري شدن رو توش بيشتر ميبينيد مخصوصا توي نماهاي تاريك
    -ديزاين وكنتراست c6900 به نظر شخصي من خيلي بيشتر هست با امكانات عالي و مشكل ابري شدن رو هم داريم منتها كمتر
    -هر دو پنل خيلي خوب هستند و انتخاب بينشون كمي سليقه اي هم ميشه
    ممنون دوست عزيز...فقط 2 تا سوال

1- EX700 و C6900 كدومشون گيرنده ديجيتال دارن ؟ ( البته دوست من مدل 6960 رو ديده بود نه 6900 ، كه فكر كنم تفاوت اسم گذاري در ايران باشه )

2- آيا EX700 سنسور تشخيص حضور افراد داره ؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون دوست عزيز...فقط 2 تا سوال

1- EX700 و C6900 كدومشون گيرنده ديجيتال دارن ؟ ( البته دوست من مدل 6960 رو ديده بود نه 6900 ، كه فكر كنم تفاوت اسم گذاري در ايران باشه )

2- آيا EX700 سنسور تشخيص حضور افراد داره ؟
    -خواهش میکنم ex700 دارای تیونر دیجیتال فعال هست
    -در مورد c6900 یا همون c6960 هم بعضی از دوستانی که با گارانتی گرفتند فرمودند که داره
    -ولی در بعضی ها هم غیر فعال هست

-در مورد سوالتون هم بله این مدل presence و ambient رو داره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مهرشاد عزيز دوستاني كه تازه پست ميدهند بايد تاييد بشه تا پستشون نمايش داده بشه چون تاپيك داره ميره جلو ممكنه لابلاي پست ها گم بشه نه اينكه دوستان نخواهند جواب بدند

من هم گم شدم
    اين سومين پستمه و جواب نمي گيرم

با سلام

قصد خريد lcd که مشخصات زير را داشته باشد دارم لطفا راهنمايي کنيد

- بين 37 تا 42 اينچ

- داراي خصوصيت تصوير در تصوير

- تلتکست فارسي

- مصرف برق پائين

- داراي ----T

- تصوير قابل قبول

- قيمت 1200تا1500 حالا کمتر يا بيشتر

ببخشيد که مثل مبتدي ها حرف مي زنم يه سوال ديگه

- اين منوي مخفي رو که دوستان مي گن بايد چطوري ببينيم

یا بازهم قراره گم بشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همه
    اولا ممنون از تاپیک جالبتون. خیلی عالیه. 20 صفحه آخرروخوندم و واقعا جالب بود. با اینحال سوالاتی برام پیش اومده که می پرسم
    حقیقتش من میخوام تاحدود 2- 2.5 هزینه کنم(46 اینچ). مدلهای تو ذهنم به ترتیب اولویت:
    Samsung c6900
    Samsung c650
    Sony EX700 (با توجه به reviewهای testfreaks.com،Amazon،... پشیمون شدم تا حدودی)
    واخیرا با توضیحات دوستان Panasonic V20
    -من هر چی نگاه کردم تو جمهوری،فرقی بین LED و LCD ندیدم. یعنی کنتراست 3 میلیون با 100 هزار توفیری نداشت. شاید چون غالبا رنگهای روشن رو نشون میدن ومن زیاد امکان مقایسه رنگ مشکی رونداشتم، جایی که بواسطه نوع مکانیزم، تفاوت را گویا باعث شده. چیزی که اینجا برام جالب بود این که جناب Tanhayam با وجود پدیده ابری شدن تواین بینLED روخریده، به شکم انداخته که باید تفاوت آشکاری وجود داشته باشه. لطفا راهنمایی کنید.
    - سوال دیگه راجع به قابلیت AllShare سامسونگ هست. آیا از این طریق من میتونم با Wireless به لپ تاپم وصل شم و فیلم روی لپ تاپ رو از طریق TV تماشا کنم؟ اگر جواب مثبته، آیاسونی ex700 هم مثل Samsung c6900 این قابلیت رو داره؟ (ال سی دی سامسونگ مدل c650 هم تو سایت زده داره این خاصیت رو.) توضیح پایین ماله سایت سامسونگه
    AllShare™
    Staying connected has never been easier, thanks to Samsung’s AllShare which syncs up many of your digital devices. Now you can enjoy music, movies and photos from your PC, camera and mobile devices, right on your Samsung TV screen. Wirelessly and effortlessly. You can even connect with multiple PCs. Getting on TV has never been this easy.

-راجع به پلاسما:
    آیا عمرشون کمه؟
    مثل CRT ها چشم رو اذیت میکنه؟
    آیا واقعا اینطور که من فهمیدم LED ها فقط زیباتر و نازکترند و مصرف برق کمتری دارند (تفاوت معنادار نیست به نظرم) ولی از لحاظ کیفیت پایینترند؟ اگر این طوره چرا استقبال از پلاسما کمتره؟
    من متاسفانه تو سایت پاناسونیک ub که قیمت مناسبتری نسبت به v20 داره رو پیدا نکردم. تفاوت کیفیت زیاده؟
    ممنون از راهنماییتون
    Last edited by mkhalaj; 08-12-2010 at 13:48.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز جون من خودت یه برا متنی که نوشتی رو بخون ؟! اگه تا آخر خوندی خودم یه سینما خانگی بهت میدم

14. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •