تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 370 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستام من 5 ماه هست که n53 sv خریدم چند تا مشکل داره
    1- خیلی داغ میشه من شبا با اینترنت شبانه میزارم که فایل دانلود کنه صبح پا میشم سمته چپه لپتاب اگه دست بزاری دستت میسوزه !!!
    2- بدنه لپتاب برق داره وقتی دستتو بکشی روی لبتاپ قشنگ احساس میکنی که مور مور میشه دستت

کسی راحه حلی داره واسه این دوتا ؟ ایا کاری میشه کرد ؟
    لپ تاپ تا زمانی که از کارت گرافیک استفاده نکنی انچنان نباید دماش بالا بره سمت چپ لپ تاپ محل خروج هواس و خیلی واضحه که داغ میشه شما با لپ تاپای دل کار کنی اون وقت میفهمی گرما یعنی چی یا لپ ای اچ پی که مثل تنوره.

واسه برقدار بودنشم باید بهش سیم earth وصل کنی ولی انچنان زیاد نیست که اذیتت کنه.

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام

من نفهمیدم چی شد یه بار که لپ تاپ روشن کردم انگار ریست شده بود یعنی دسکتاپ بکگراند شده بود همون چیزی که بار اول که خریده بودم روش بود و از اون موقع دکمه های بالا سمت چپ که مال کم و زیاد کردن صدا هست کار نمیکنه!!

چی کار کنم دوباره درست شه؟؟

N53SV

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

همه دوستان و ره گذراني كه تو اين فروم ميان فكر كنم ديدگاهشون اين هست كه چون اسوس مادربورد هاي خوبي درست ميكنه پس لپتاپشم خوبه!!!
    اين اشتباه خيلي ها از جمله خود من بود.
    من با توجه به كانفيگ دستگاهم پول زيادي دادم x42jy كه همونطور كه تو صفحه پيش گفتم ميشد با برند ديگهاي كانفيگ قويتري خريد.
    تصور به اين بود كه شايد اگر از نظر كمي دستگاه تاپي نيست لااقل از نظر كيفي اينطور باشه!!! در اين جور مواقع اين تصور هر خريداري هست .

خوب من به دستگاهي خوب ميگم و با كيفيت ميدونمش كه هادش سيگيت باشه ويا رم ژل داشته باشه و يا صفحه نمايشش مارك معتبر باشه ويا مارك اسم سي دي رامش حداقل يكبار به گوشم خورده باشه

دوستان هارد ايسوس ، مكستوره اسم رم و سي دي رامشم نشنيدم تا بحال!
    مادر بردشم كه حتما نميشه گفت كه ايسوس هست يا نه!
    اين كيفيت مال يه لپ تاپ با كيفيت معمولي هست و با قيمت معمولي
    حالا كه از كيفيت خبري نيست خوب برو يه برند ارزون بخر كه حداقل كانفيگ بهتري داشته باشه

كسي ميدونه من و دوستاني كه قصد خريد دارن جز به اسمش و تصوراتمون به چه چيزي پول داريم ؟
    دوستان بيخيال اين برند بشين / فقط يه مارك تجاري هستش / انتظار كيفيت مادر بورد هاي پي سي و دسكتاپ مارك ايسوس رو از لپتاپ هاش نداشته باشين با اينكه تقريبا كل بازار رو پر كرده.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

13

همه دوستان و ره گذراني كه تو اين فروم ميان فكر كنم ديدگاهشون اين هست كه چون اسوس مادربورد هاي خوبي درست ميكنه پس لپتاپشم خوبه!!!
    اين اشتباه خيلي ها از جمله خود من بود.
    من با توجه به كانفيگ دستگاهم پول زيادي دادم x42jy كه همونطور كه تو صفحه پيش گفتم ميشد با برند ديگهاي كانفيگ قويتري خريد.
    تصور به اين بود كه شايد اگر از نظر كمي دستگاه تاپي نيست لااقل از نظر كيفي اينطور باشه!!! در اين جور مواقع اين تصور هر خريداري هست .

خوب من به دستگاهي خوب ميگم و با كيفيت ميدونمش كه هادش سيگيت باشه ويا رم ژل داشته باشه و يا صفحه نمايشش مارك معتبر باشه ويا مارك اسم سي دي رامش حداقل يكبار به گوشم خورده باشه

دوستان هارد ايسوس ، مكستوره اسم رم و سي دي رامشم نشنيدم تا بحال!
    مادر بردشم كه حتما نميشه گفت كه ايسوس هست يا نه!
    اين كيفيت مال يه لپ تاپ با كيفيت معمولي هست و با قيمت معمولي
    حالا كه از كيفيت خبري نيست خوب برو يه برند ارزون بخر كه حداقل كانفيگ بهتري داشته باشه

كسي ميدونه من و دوستاني كه قصد خريد دارن جز به اسمش و تصوراتمون به چه چيزي پول داريم ؟
    دوستان بيخيال اين برند بشين / فقط يه مارك تجاري هستش / انتظار كيفيت مادر بورد هاي پي سي و دسكتاپ مارك ايسوس رو از لپتاپ هاش نداشته باشين با اينكه تقريبا كل بازار رو پر كرده.
    ممنون
    دوست عزيز كلا همچين طرز فكري (چون اسوس مادربورد هاي خوبي درست ميكنه پس لپتاپشم خوبه)تو حيطه لوازم ديجيتال و كامپيوتر كاملا غلطه چرا كه يك برند تو يه قسمت و حيطه موفق و موفقيتش دليلي بر خوب بودن تو حيطه هاي ديگه نيست
    اما تعريف شما از كيفيت خيلي عجيبه(خوب من به دستگاهي خوب ميگم و با كيفيت ميدونمش كه هادش سيگيت باشه ويا رم ژل داشته باشه و يا صفحه نمايشش مارك معتبر باشه ويا مارك اسم سي دي رامش حداقل يكبار به گوشم خورده باشه) اين چيزي كه شما ميگين بهش ميگن كانفيگ نه كيفيت .در مورد هارد بهترين برند حال حاضر وسترن ديجيتال هست نه سيگيت بعد هم شركت مكستور و سيگيت خيلي وقته ادغام شدن –در مورد رم اسوس خبر ندارم اما رم هاي ocz از ژل شما خيلي بهتره مانيتور اسوس هم از سامسونگه (البته از نظر شما سامسونگ خوب و با كيفيت نيست) .اما كيفيت اسوس در مقايسه با برندهاي ديگه واقعا ستودنيه .اينو ميتونين با كار كردن با لپ تاپ هاي ديگه متوجه شين.در اخر هم نظر من با شما خيلي فرق داره و اعتقادم اينكه كيفيت در لپ تاپ هاي اسوس حرف اول مي زنه.
    Last edited by amir2im; 24-08-2011 at 14:38.

5. 2 کاربر از amir2im بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوست عزيز كلا همچين طرز فكري (چون اسوس مادربورد هاي خوبي درست ميكنه پس لپتاپشم خوبه)تو حيطه لوازم ديجيتال و كامپيوتر كاملا غلطه چرا كه يك برند تو يه قسمت و حيطه موفق و موفقيتش دليلي بر خوب بودن تو حيطه هاي ديگه نيست
    منظور من هم دقيقا هميني هست كه كه گفتيد. (خوب ننوشتم شايد/خوب نخوندي شايد)

اين چيزي كه شما ميگين بهش ميگن كانفيگ نه كيفيت

در رابطه يا كانفيگ رم 1 با رم 2 گيگ دو كانفيگ يا پيكره بندي جدا از هم هستن، ولي رم 1 كينگستون يا رم 1 ژل رو نميشه دو كانفيگ متفاوت قرار داد بايد از نظر كيفيت بررسي و تفكيك بشن، بهتر از من ميدونيد كه كانفيگ يعني پيكره بندي.
    پس مارك و برند كانفيگ رو متمايز نميكنن و همچنين تعريف كيفيت و كانفيگ متفاوت از همه ( باز هم بخوام مثال بزنم مثلا فرض بفرماييد مونيتور الجي و سوني كه تو تفكيك رنگ و سرعت پاسخگوييي و غيره يكسان هستن ميگوييم كه يك كانفيگ دارن ولي سوني هميشه گرونتره علتشم فرض بر اين ميگيريم كه جنس بهتري كار گذاشته)

در مورد هارد فرموديد كه وسترن بهتره. قبول مشكلي نيست . بنا به حرف شما چرا وسترن كه "بهترين حال حاضر" استفاده نشده؟!
    در مورد ادغام سيگيت و مكستور هم اگر هم ادغام شده باشن، ولي تا به الان به دو نام جدا محصولاتشون روانه بازار ميشه نه يك نام مشترك ( مثل سوني اريكسون يا فوجيتسو زيمنس) يعني هارد مكسور روش نوشته مكستور و سگيت هم روش نوشته سيگيت ! در كل ادغام بشن يا نشن مهم نيست ميفرماييد وسترن بهتره عرض ميكنم كه چرا وسترن نيست!
    در مورد رم هم همين طور رم ocz حرف نداره ولي كمه ژل يه كم در اصطلاح روند تر هستش تو بازار
    رم ايسوس فكر كنم LPADA بود اگه اشتباه نگم ، دوست من ميگم چرا OCZ كه ميگيد بهترين، نيست!

چند خط بالا تماما پيرو حرف شما هست ولي نقطه مقابل اين جملتونه كه :" كيفيت در لپ تاپ هاي اسوس حرف اول مي زنه"

گفتيد كه : "اينو ميتونين با كار كردن با لپ تاپ هاي ديگه متوجه شين"
    همين امروز يه 20 دقيقه اي با لنوو كار كردم با كانفيگ مشابه، نصف حرارتي كه تو 3-4 دقيقه اول ايسوس ايجاد ميكنه رو واقعا ايجاد نكرد! بحث كاركرد كارت گرافيك كه عامل حرارت هست رو پيش نكشيد لطفا كه من با ايسوس فقط تو بايوس بودم و فقط چرخ ميزدم ولي تو لنوو تو وينوز 7 بودم و ...
    تو نگاه اول و در بحث حرارت اين مقايسه واقعا ستودني بود ولي به نفع لنوو
    ممنون

7. این کاربر از cnn1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در رابطه يا كانفيگ رم 1 با رم 2 گيگ دو كانفيگ يا پيكره بندي جدا از هم هستن، ولي رم 1 كينگستون يا رم 1 ژل رو نميشه دو كانفيگ متفاوت قرار داد بايد از نظر كيفيت بررسي و تفكيك بشن، بهتر از من ميدونيد كه كانفيگ يعني پيكره بندي.
    پس مارك و برند كانفيگ رو متمايز نميكنن و همچنين تعريف كيفيت و كانفيگ متفاوت از همه ( باز هم بخوام مثال بزنم مثلا فرض بفرماييد مونيتور الجي و سوني كه تو تفكيك رنگ و سرعت پاسخگوييي و غيره يكسان هستن ميگوييم كه يك كانفيگ دارن ولي سوني هميشه گرونتره علتشم فرض بر اين ميگيريم كه جنس بهتري كار گذاشته)

در مورد هارد فرموديد كه وسترن بهتره. قبول مشكلي نيست . بنا به حرف شما چرا وسترن كه "بهترين حال حاضر" استفاده نشده؟!
    در مورد ادغام سيگيت و مكستور هم اگر هم ادغام شده باشن، ولي تا به الان به دو نام جدا محصولاتشون روانه بازار ميشه نه يك نام مشترك ( مثل سوني اريكسون يا فوجيتسو زيمنس) يعني هارد مكسور روش نوشته مكستور و سگيت هم روش نوشته سيگيت ! در كل ادغام بشن يا نشن مهم نيست ميفرماييد وسترن بهتره عرض ميكنم كه چرا وسترن نيست!
    در مورد رم هم همين طور رم ocz حرف نداره ولي كمه ژل يه كم در اصطلاح روند تر هستش تو بازار
    رم ايسوس فكر كنم LPADA بود اگه اشتباه نگم ، دوست من ميگم چرا OCZ كه ميگيد بهترين، نيست!

چند خط بالا تماما پيرو حرف شما هست ولي نقطه مقابل اين جملتونه كه :" كيفيت در لپ تاپ هاي اسوس حرف اول مي زنه"

همين امروز يه 20 دقيقه اي با لنوو كار كردم با كانفيگ مشابه، نصف حرارتي كه تو 3-4 دقيقه اول ايسوس ايجاد ميكنه رو واقعا ايجاد نكرد! بحث كاركرد كارت گرافيك كه عامل حرارت هست رو پيش نكشيد لطفا كه من با ايسوس فقط تو بايوس بودم و فقط چرخ ميزدم ولي تو لنوو تو وينوز 7 بودم و ...
    ممنون
    دوست عزیز ملاک شما کلا غلطه
    اصلا بحث کیفیت بحث برند خوب و بد نیست
    همچین لپتاپی با همچین قطعاتی رو دیگه با این قیمت پایین نمیدن
    معمولا برای هر قیمت و سری بالاتر قطعات بهتر استفاده میشه
    فکر میکنید برندهای دیگه چی استفاده میکنن؟
    اسوس تو آخرین تست کیفیت برندها اول شد (از نظر تعداد خرابی کمتر)
    لنوو خرکارترین برند لپ تاپی هست
    ولی یه چیزی
    لنوو تو کانفیگ های پایین خیلی کیفیت بهتر و تولید گرماش کمتره
    نسبت به مدلهای قویتر این برند
    درست میشه گفت برعکس اسوس
    البته اسوس تا همین مدلهای 1 سال پیشش هم گرمای زیادی تولید میکرد
    کیفیت و تست در وضعیت بیکار خیلی صحیح نیست
    وقتی شروع کنید به گرفتن یه رندر قوی اون موقع هست که سرعت و قدرت واقعی نشون داده میشه

9. 4 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

همچین لپتاپی با همچین قطعاتی رو دیگه با این قیمت پایین نمیدن
    واقعيت اينكه ايسوس جز برند هاي گروون!
    اگر ميگيم با كيفيت، اگر از همون قطعات با كيفيت تر هم استفاده ميكرد واقعا فوقش 20 تمون گرونتر ميشد. حرف و حديث هم پشتش نبود!
    اگر برند ارزونتري بودش شايد جايگزيني قطعات با قطعات بهتر به جاي 20 تمون 80 تومن ميشد! ولي ميدونستتي كه برندت ازرون و انتظار خاصي ازش نداشتي.

يه دفترچه كاتالوگ تبليغاتي اسيوس هست روش vx7 رو تبليغ كرده به نظر مياد اين جمله شما از صفحه 4 اين دفترچه باشه.
    square trade كه منبع اين خبر هست رو كي تاييد ميكنه
    ميتوني وارد اين سايت بشي تو قسمت laptop يك فايل و فقط يك فايل وجود داره كه بصورت pdf هست و همين مطاللب رو نوشته!
    ميخواييد من هم يه سايت طراحي كنم كه به استناد به اوون سايت خودم رو بهترين انسان تاريخ بشريت معرفي كنم!
    اين سايت به نظر من در چند زمينه از حوزه it و ارتباطات مثل لپتاپ/ تبلت و ... اومده يه شركت رو معرفي كرده.
    از كجا معلوم كه جيره خواره همون شركت ها نباشه و از طرفي خودتون خوب ميدونيد كه تو اطلاعات اماري كلك و حقه چقدر راحت ميشه زد.
    لنوو خرکارترین برند لپ تاپی هست
    ايسوس كمتر خراب ميشه ولي لنوو خركار تره؟!!! متوجه نميشم يعني چي
    منظورم اصلا با شما نيست، ولي اينكه از اين حرفا تو بازار زياد ميزنن
    مثلا ميگن نوكيا خر كاره ولي سوني كمتر خراب ميشه

لنوو تو کانفیگ های پایین خیلی کیفیت بهتر و تولید گرماش کمتره
    نسبت به مدلهای قویتر این برند
    يعني كيفيت محصولات لنوو تو مدلهاي پايين بهتره!!! اينكه ناقض حرف خودتون كه ميگيد : " سری بالاتر قطعات بهتر استفاده میشه"
    اگر هم منظورتون اينكه تو كانفيگ هاي پايين و برابر نسبت به ايسوس خنكتره كه بايد بگم مدل لپتاپ من x42jy هست و ميشه اونو از نظر قيمت و كانفيگ تو رنج و كلاس متوسط قرار داد. تو پست قبلم هم گفتم لنوو تقريبا مشابه با كانفيگ من خيلي خيلي خنكتر بود.
    يك مزيت بزرگ و ستودني به نفع لنوو

ميفرماييد: "کیفیت و تست در وضعیت بیکار خیلی صحیح نیست"
    موافقم ولي بحث من فقط حرارت بود
    ميدونيد كه لپتاپ و تا از جعبه تو خونه در اوردم و رفتم تو بايوس exit كردم كه win نصب كنم كلا black screen شد! حالا ميگيم كه لپتاپ و دوال بايوس نيست!

الان داشتم يا يه sony vaio‌كار ميكردم همه ميگن كه گرون و واقعا هم هست
    علتش:
    win ارجينال داره ( تا جايي كه ميدونم)
    اسمش سوني يه
    اكثر قطعاتش مال توشيباست كه قابل اعتماد.
    خيلي خوش طرحتره
    نرم افزار هاي اختصاصي داره
    جا افتاده كه بهترين نمايشگر را داره (جا افتاده / شايد حقيقت نداشته باشه)
    و ...
    پس معلوم علت گرونيش چيه، حالا يا ميري ميخري يا نميخري ( فقط يك مثال بود)
    حاج ايسوس ما هم كه چون فلان سايت گفته و الانم بازار دستشه و چون رند بازار شده و همه جا صداش شنيده ميشه پس خيلي خوبه!

با تشكر از دوستان مخصوصا amir2im عزيز و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گرامي خواهشا قوي تر و بدون تعصب نظر/انتقاد/دفاع/و ... بديد/كنيد
    ميبخشيد طولاني شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام من تازه یه n43sl .cor7
    گرفتم ملی گیم ها خوب توش اجرا نمیشه قیم هایی که تو کامپیوتر های پایینتر با سرعت و کیفیت اجرا میشه تو لب تابم با کیفیت پایین و سرعت پاین میاید لطفا کمکم کنید باید چی کار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

ممنون
    دوست عزيز در مورد كانفيگ اگه برند قطعه هم تغير كنه كانفيگ تغيير ميكنه مثال شما مونيتور بود كسي مونيتور رو اسمبل نمي كنه چون قطعه قطعه نيست كه بخاد گانفيك مختلفي داشته باشه اما كامپيوتر و لپ تاپ قطعه قطعه و كانفيگ هاي مختلف. بگذريم زياد مهم نيست موضوع بحث ما هم اين نيست.
    در مورد كيفيت كار اسوس منظور من بيشتر در مورد كيفيت ساخت بدنه و استحكام اون بود كه واقعا بين برندهاي ديگه اين تفاوت ملموسه.طرز فكر شما در باره كيفيت با من فرق داره شما دوست داري يه شركت بهترين قطعه (اسم و رسم دار) تو لپ تاپش استفاده كنه تا بهش بگي با كيفيت اما از نظر من قطعه اي كه استفاده ميشه بايد از لحاظ كيفي خوب باشه حالا اسم و رسمي هم نداشت مهم نيست(:مهم اين نيست كه تو بهترين مكان باشي مهم اينه كه تو جايگاهي كه هستي بهترين باشي)در مورد كيفيت قطعات مورد استفاده اسوس هم تو دراز مدت و طول عمر بالا لپ تاپ خودشو نشون داده و ميده.
    در مورد اينكه چرا اسوس هارد وسترن رم ocz و ... استفاده نمي كنه برمي گرده به سياست اسوس و فروش اونا شايد استفاده از اين برندها قيمت ها رو خيلي جابجا كنه يا چيز ديگه اما در مورد رم هم چيپست استفاده شده از خود رم(اسم برند)خيلي مهمتره.شما ميتوني رم و هاردتو ژل و مكستور يا هرچي دلت خاست بذاري ...
    در مورد حرارت لنوو تو بعضي لپ تاپ ها از طراحي اسپايدر استفاده كرده كه لپ تاپ خيلي خنك ميكنه اما اينكه شما ميگي نصف حرارت خيلي عجيبه و كلا مدل هاي تو بازار از برندها ديگه با گانفيك مشابه اختلافي 10 تاحداكثر25 درجه دارند من خودم sv دارم در زمان شروع دما cpu ميانگين 45 و با فيلم ديدن اينترنت و... بجز بازي و نرم افزارهاي گرافيكي سنگين دما از 55 بالاتر نميره بدون كول پد با كول پد 5 درجه مي اد پايين.در مورد حرارت دو لپ تاپ با كانفيگ كاملا مشابه به يك نسبت گرما توليد ميكنن چرا؟ چون مثلا گرافيك540 انويديا در همه لپ تاپ ها به يه ميزان حرارت توليد ميكنه اينجوري نيست تو xبيشتر توy كمتر ،چيزي كه مهمه دفع اين گرما توسط لپ تاپ كه لنوو با طراحي اسپايدر خيلي موفقه(پس اينجا قطعات استفاده شده نقشي ندارن) بلكه فناوري خنك كردن يه برند مطرحه اما همين طراحي اسپايدر خنكي به لپ تاپ هديه ميده اما در عوض باعث ميشه گردوخاك و غبار خيلي سريع تو لپ تاپ جمع بشه كه عمر لپ تاپ مي اد پايين.شما لنوو با اسوس قياس كردي و تو خنك بودن لنوو پيروز ميدانه اما تو ميدان هاي ديگه نه دوست عزيز....
    در مورد سوني :
    دلايل شما:
    ويندوز اورجينال:بقيه برندها هم استفاده ميكنن
    اسمش سونيه: 30 درصد پولي كه بابت لپ تاپ سوني ميدين برا همين اسمه
    قطعات توشيبا و قابل اعتماد: توشيبا خودش لپتاپ ميزنه برا سوني هم قطعه بزنه جالب ميشه اگه باشه خوبه
    خوش طرحه: كاملا سليقه اي (مدل هاي hp هم خوش طرحن...)
    نرم افزار هاي اختصاصي : همه برند ها اين نرم افزار ها رو دارن
    بهترين نمايشگر : تو سري f اره واقعا عالين
    پس سوني هم چيز خاصي نداره و مشخص نيست چرا گرونه ؟اما بعد اپل گرونترين برند
    سوني: i7-4g ram-1g vga-500g hdd-usb3-bluray- در مياد حدود 1.700 تومن برندهاي ديگه با كانفيگ مشابه و بعضي موارد خيلي بهتر 1.500 تا 1.000 تومن اين همه اختلاف هيچ توجيهي نداره
    اما حاج اسوس دوست عزيز تموم برند ها يه تاپيك جدا دارن كه در موردشون بحث ميشه و مطمئنا همه همه اعضا اون تاپيك اون برند رو خوب ميدونن طبيعه پس سايت نمي گه اسوس خوبه تو ايرانم هر زمان يه برند تو بورس مي افته ديگه اينجوريه قبلا سوني و دل الان اسوس اما چرا اسوس تو بورسه؟
    دلايل:
    اپل: نميشه طرفش بري 2 تومن به بالا
    سوني : گرونه تو مثال بالا هم گفتم ارزش خريد نداره
    ايسر : زير 1 تومن بهترين گزينه هست اما كيفيت بدنه پايينه و بالاي 1 تومن خوب نيست
    دل : تا دلت بخاد ريفرش تو بازار موجوده و 5010 و 5110 دل دارن بدجوري گاف ميدن(خرابي بالا مشكلات زياد) كيفيت ساخت جالب نيست
    اچ پي : كيفيت عالي طراحي عالي اما گارانتي معتبر نداره مشكل دار هم تو بازار زياد داره
    ام اس اي: كيفيت خوب كانفيگ قدرتمند اكثر مدل ها گيم(تمركز اين برند رو گيم)
    لنوو : كيفيت عالي اما مدل هاي جديد نداره البته فعلا (مدل هاي ريفر و ناشناخته هم داره)
    اسوس: كيفيت عالي طراحي عالي كمترين خرابي و ريفر تو بازار
    نظر شخصي ام بود.
    اينم از پرونده حاج اسوس دوست عزيز نه من بابام تو اسوس كار ميكنه نه خودم نه عامل فروش اسوس اما تو بازار ايران به نظر من بهترين گزينه انتخاب يه لپ تاپ از سريn اسوس هست. اينو با تجربه كار با چند برند ميگم نه تعصب و دفاع نسبت به اسوس
    در اخر بازهم ميگم: اسوس برترين كيفيت ( ساخت و بدنه )

---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

سلام من تازه یه n43sl .cor7
    گرفتم ملی گیم ها خوب توش اجرا نمیشه قیم هایی که تو کامپیوتر های پایینتر با سرعت و کیفیت اجرا میشه تو لب تابم با کیفیت پایین و سرعت پاین میاید لطفا کمکم کنید باید چی کار کنم
    دوست عزيز احتمالا شما بازي با گرافيك اينتل باز كردي رو بازي راست كليك كن و اجرا با انويديا انتخاب كن

13. این کاربر از amir2im بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده قصد دارم لپ تاپ Asus K52f رو خریداری کنم.
    کانفیگش اینه:
    CPU:Intel P6200 2.13GHZ
    RAM:2GB DDR3
    HDD:320GB Sata
    Graphic:Intel HD Graphics
    Display:LED 15.6" 1366X768
    نظرتون در مورد این مدل چیه؟
    لطفا مدل دیگه ای پیشنهاد ندید.چون دارم قسطی میخرم و انتخابم خیلی محدوده(DELL 5040,ACER 5742)
    ضمنا.همراه این مدل یه کیف با آرم ایسوز و یک ماوس ارجینال ایسوز هم هست.
    کسی از کیفیت و قیافه و متریال کیف همراه لپ تاپ های ایسوز خبر داره؟جنسشون خوبه یا یه چیز ارزون قیمت و کیم کیفیت گزاشتن؟
    قدرت سی پی یوش در چه حده؟برای گرافیک و طراحی وب.مثل:فتوشاپ و فلش و دریم ویور خوبه؟
    فیلم Full HD رو میتونه پخش کنه؟
    کیفیت کارت گرافیکش در چه حده؟
    باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •