همه دوستان و ره گذراني كه تو اين فروم ميان فكر كنم ديدگاهشون اين هست كه چون اسوس مادربورد هاي خوبي درست ميكنه پس لپتاپشم خوبه!!!
اين اشتباه خيلي ها از جمله خود من بود.
من با توجه به كانفيگ دستگاهم پول زيادي دادم x42jy كه همونطور كه تو صفحه پيش گفتم ميشد با برند ديگهاي كانفيگ قويتري خريد.
تصور به اين بود كه شايد اگر از نظر كمي دستگاه تاپي نيست لااقل از نظر كيفي اينطور باشه!!! در اين جور مواقع اين تصور هر خريداري هست .
خوب من به دستگاهي خوب ميگم و با كيفيت ميدونمش كه هادش سيگيت باشه ويا رم ژل داشته باشه و يا صفحه نمايشش مارك معتبر باشه ويا مارك اسم سي دي رامش حداقل يكبار به گوشم خورده باشه
دوستان هارد ايسوس ، مكستوره اسم رم و سي دي رامشم نشنيدم تا بحال!
مادر بردشم كه حتما نميشه گفت كه ايسوس هست يا نه!
اين كيفيت مال يه لپ تاپ با كيفيت معمولي هست و با قيمت معمولي
حالا كه از كيفيت خبري نيست خوب برو يه برند ارزون بخر كه حداقل كانفيگ بهتري داشته باشه
كسي ميدونه من و دوستاني كه قصد خريد دارن جز به اسمش و تصوراتمون به چه چيزي پول داريم ؟
دوستان بيخيال اين برند بشين / فقط يه مارك تجاري هستش / انتظار كيفيت مادر بورد هاي پي سي و دسكتاپ مارك ايسوس رو از لپتاپ هاش نداشته باشين با اينكه تقريبا كل بازار رو پر كرده.
ممنون
دوست عزيز كلا همچين طرز فكري (چون اسوس مادربورد هاي خوبي درست ميكنه پس لپتاپشم خوبه)تو حيطه لوازم ديجيتال و كامپيوتر كاملا غلطه چرا كه يك برند تو يه قسمت و حيطه موفق و موفقيتش دليلي بر خوب بودن تو حيطه هاي ديگه نيست
اما تعريف شما از كيفيت خيلي عجيبه(خوب من به دستگاهي خوب ميگم و با كيفيت ميدونمش كه هادش سيگيت باشه ويا رم ژل داشته باشه و يا صفحه نمايشش مارك معتبر باشه ويا مارك اسم سي دي رامش حداقل يكبار به گوشم خورده باشه) اين چيزي كه شما ميگين بهش ميگن كانفيگ نه كيفيت .در مورد هارد بهترين برند حال حاضر وسترن ديجيتال هست نه سيگيت بعد هم شركت مكستور و سيگيت خيلي وقته ادغام شدن –در مورد رم اسوس خبر ندارم اما رم هاي ocz از ژل شما خيلي بهتره مانيتور اسوس هم از سامسونگه (البته از نظر شما سامسونگ خوب و با كيفيت نيست) .اما كيفيت اسوس در مقايسه با برندهاي ديگه واقعا ستودنيه .اينو ميتونين با كار كردن با لپ تاپ هاي ديگه متوجه شين.در اخر هم نظر من با شما خيلي فرق داره و اعتقادم اينكه كيفيت در لپ تاپ هاي اسوس حرف اول مي زنه.