سلام،نمیشه نداشته باشه که استار سامسونگ که داره تو تو همون تنظیمات برو پیدا میشه.
سلام،نمیشه نداشته باشه که استار سامسونگ که داره تو تو همون تنظیمات برو پیدا میشه.
چند روزی هستش که opera mini 5 کار نمیکنه بدجوری رفته رو اعصاب، نظر مهندسین کلوچه چیه؟ دوباره هم نصب نمیشه!
من این گوشی راهنوز نخریدم ونمیدانم بلک لیست دارد یا نه.![]()
اپرا بعضی وقتها این مشکل رو دارهچند روزی هستش که opera mini 5 کار نمیکنه بدجوری رفته رو اعصاب، نظر مهندسین کلوچه چیه؟ دوباره هم نصب نمیشه!
یکی اینکه ساعت و تاریخ تنظیم نیست.
اگه تاریخ رو تنظیم کردی بازم کار نکرد برو تنظیمات جی پی ار اس رو از قسمت اتصالات پاک کن و دوباره درخواست بده.
من نگاه کردم نداشتمن این گوشی راهنوز نخریدم ونمیدانم بلک لیست دارد یا نه.![]()
فقط یک گذینه داشت که فک کنم فعالش کنی فقط اوناییی که تو لیست تلفنت هستن میتونن باهات تماس بگیرن
سلام بر دوستان من این گوشی رو تازه خریدم وقتی که داخل رم (2گیگ) mp3 میریزم داخل گوشی errror not suported میده !!(این شرایط وقتی که مقدار اهنگها بیشتر از 20 mb هست اگه کمتر از 20 mb دفعه اول بریزم این error نمیده )
(من قبل از این گوشی 3250 داشتم ولی چنین مشکلی برام تازگی داره)
اگه راه حلی دارید کمکم کنید . ایا این مشکل جزو گارانتی میشه
شاید مموری مشکل داره.گارانتی هم ببری فقط فلش میکنن
سلام من اینجا اومدم که بگم این گوشی صورتی هم داره من رنگهای طلایی،قهوه ای،سفید و صورتیش رو دیدم که به نظر من قهوه ایش قشنگ تره.فکر کنم آخرین قیمت مشهد حول و حوش 135 بود این قیمت ها مال یه هفته پیشه هر قیمتی هم خواستین میتونین تو کلوپ استار مطرح کنین تا از داییم بگیرم آخه اون موبایل فروشی داره البته شاید تا یه هفته دیگه دیگه نیام تا امتحانا تموم بشه ولی سعی میکنم هر روز یه سری بزنم.
من دنبال رنگ تمام مشکیش هستم.ازتهران قیمت گرفتم میگه140 تومان(ساخت کره وبا گارانتی کامتل).ارزونتر توتهران سراغ ندارید؟رنگ نقره ای ومشکی با زمینه کناری قرمز را 126 تومان میگه.راستی امروز توی گرگان یدونه کوکی دیدم تمام مشکی وزیر قاب پشت باطری زده بود ساخت چین وبدون گارانتی و124 میداد.
تمام نرم افزارهایی که احتیاج به اتصال به اینترنت دارن دیگه کار نمیکنن گوشی رو ریست کلی کردم جی پی ار اس رو هم کلا پاک کردم و چند بار دوباره تقاضا دادم ولی فرقی نمیکنه و این پیغامو میده unable to connect to the internet. pleas check your setting
اخرمشکی کامل باگارانتی اصلی کامتل140 گرفتم جومونگی وفقط یدونه داشت .ساخت کره منتها محافظ یدک ال سی دی نداشت(شاید هنگامی که داشتم با گوشی ور میرفتم فروشنده دزد ورش داشته باشه).پلمپ بود وجلوی خودم بازش کرد وبدون کیف.محافظ ال سی راهم 12 تومان قیمت داد که نگرفتم.
آدرس فروشگاه دزد محافظ ال سی دی:بازارموبایل ایران-طبقه پایین-فروشگاه کیوسک-شماره119
یدونه فروشگاه در طبقه همکف بود بنام نارینا به شماره واحد222 که فروشنده هایش کارشان خیلی درست بود وکلی راهنماییم کردندوبسیار مودب حیف که رنگ کلا مشکیش رانداشتندوپیشنهاد میکنم از این فروشگاه خرید کنید.تلفن تماسشان:66347517 الی20
Last edited by ritzdvb; 02-05-2010 at 18:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)