تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 334 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بچه ها تا كي بايد پرايد ريو 405 سوار شد ال 90 طرح قديمه كه الان بهتر از اون تو اروپا توليد ميشه! ميدونين كرهيها وژاپنياوقتي ميبينن ماشيناي عهد بوقشونو سوارميشيم بهمون ميخندن
    ماشيناي مدل بالاي هيوندا تويوتايي كه سوار ميشيم پوزشو ميديم يه كارمند ساده تو كره وژاپن قادره اونارو به راحتي خريداري كنه اگر ميخايم ما هم روزي مثل اونا باشيم ماشينايي به نام ايران سوار شيم بايد از صنعت خودمون حمايت كنيم من هم تاجايي كه بتونم از تيبا تعريف ميكنم تاجائيكه تا به حال 7 نفرو تشويق كردم خريدن الان هم راضين چون منطقي بهشون گفتم هرامكاناتي كه ريو ال 90 داركه 405 نداره! تيبا داره ايمنه ازلحاظ اقتصادي خوبه جاداره راحته سيستم تعليق ونحوه رانندگي بهتري داره زيبا هم هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تويه خير مجله ماشين شتاب 0 تا 100 تيبا رو 5/18 زده بود جاي تعجب نداره چون موتور تيبا با پرايد فرق ميكنه داراي سوپاپاياتوماتيكه واولش خيلي كند وتنبله نياز به زمان داره تاآبندي بشه مثلا تا1000 كيلومتر احتمالا تيباي صفررو تست كردن كه خب 5/18 خوبه من خودم بار اول 15 تقريبا 3 ماه پيش زدم هفته پيشم نزديكه 12 البته با بنزين سوپرولي 1 تا 3 خيلي عالي شتاب ميگيره مخصوصا 1 كه توچراغ قرمز ميشه راحت از 405 سمن ال90 جلوبزني تا سرعت 80 خوب پيش ميره از اون به بعد كنده ولي تا 160 ميشه بدون اينكه ماشين لرزشي!!!!! داشته باشه روندكه مشخص ميشه طراحي ماشين به روزه واستاندارد

خوب از دوستان اگه كسي هست توبحث شركت كنه انتقادپيشنهاد خوشحال ميشم اگه هم نباشه تا اينجا كافيه

3. این کاربر از arshamx59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asme1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    حیف که دوستان اکثرا از این تاپیک رفتن و تاپیک اینقدر سوت و کور شده...
    بعد از مدت ها اومدم یه نگاه به صفحات تاپیک کردم.
    فقط در جواب آقای asme باید خلاصه بگم اگه دقت میکردی میتونستی ببینی این دوستمون همون طور که گفتن تیبا رو داشتن و هم سوار شدن و هم کیفیت و موتور و سواریش و همه جنبه هاشو با ماشینای دیگش مقایسه کردن...
    اینطوری نبوده که مثل شما نداشته باشن ماشینو و فقط بیان محض اینکه صحبتی هم گفته باشند یک دفعه موضع بگیرن...
    اگه دقت میکردین میدیدین خودشون ماشینو چند ماه داشتن.هم نقاط قوت رو گفتن.هم نقاط ضعف.
    در اینکه تیبا محصول تازه وارد ایران هست شکی نیست.
    اما مطمئن باشین از من وشما بیشتر آلمان که موتورش رو طراحی کرده و همین طور کشورهای دیگر که در طراحی بدنه و سایر قسمت ها وقت گذاشتن بیشتر وارد بودن و...خودرویی که هدفش الان باشه و بازار فعلی دنیا هدفش باشه به هرحال حداقل سعی میکنن یه حداقل استانداردهایی توش رعایت بشه ...
    یه کیفیت هایی توش رعایت بشه
    نمونش همین استاندارد یورو 4
    تیبا در جریان هستم که به زودی با اخذ چند گواهینامه دیگه استاندارد یورو3 که الان داره رو به 4 اروپا ارتقا میده .اما ریوی فعلی ایران چی؟
    روآ چه؟
    405 الان ایران چه؟
    اینا بعضا حتی استاندارد افغان 1 رو هم ندارن.... با اون مصرف سوختشون.
    با اون امنیتشون.
    با اون کیفیت ساختشون.
    حالا این فقط یه مسئله بود.خیلی موارد داریم که به هر حال در محصول امروز سعی میشه رعایت بشه با توجه به درخواستای امروز
    که شاید دیروز اونا اصلا مهم نبودن....
    اما الان مهمن
    بازار اونا رو میخواد.
    سایپا هم اگه بخواد محصولش تا چند سال تو بازار دووم بیاره باید اون مواردو لحاظ کنه.
    یه مواردی موقع ساخت روآ اصلا مهم نبود.موقع 405 مهم نبود.
    موقع سمند هم نبود.مهم نبود که سوختشون شده اون.مهم نبود که ایربگ نداشتن .مهم نبود که هیچ ماشینی ای بی اس نداشت.
    یه زمانی مهم نبود کمربند ببندی
    الان مهمه
    الان نه تنها اون موارد مهمه
    خیلی چیزا مهمه
    قرار نیست تا ابد الدهر یه جور فکر کنیم.
    یه چیزی بسازیم و اصلاحش نکنیم.فکر جدید نزنیم.کار جدید نکنیم.
    به عنوان کسی دارم صحبت میکنم که هم ال 90 روندم 2 سال.
    هم ریو داشتم 1سال حدودا.
    هم الان حدود 6 ماهه تیبا دارم.
    اون دوستمون اظهار بیربط نکردن و بی دلیل هم حرف نزدن.
    حداقلش اینه ایشونم ظاهرا اینطور که گفتن چند ماه حداقل ماشینو داشتن.
    اما شما که انگار دیگه ریو و لوگان و 405 رو کسی از ما اصلا ندیده که همچین سنگشونو به سینه میزنی که انگار چه خبره ...
    انگار بنز 2011 هستن ////
    حداقل این صحبت ایشونو کسایی باید نقد کنن چه خودشون تجربه مشابه دارن....
    لطفا پس شما محبت کنین و در قیاسهایی اظهار نظر بفرمایین که همه ی موارد رو تجربه فرمودین
    نه اینکه یه نفر دیگه هم که 4 خودرو رو تجربه کرده و مقایسه و نظرشو نوشته برای مردم رو به عوام فریبی و دروغگویی متهم کنید.
    حداقل ایشون ماشینو داشتن و نظرشون رو دادن.
    موفق باشید
    راستی از این جمله من بهترینم انتهای کلامتون خیلی برداشت جالبی کردم که به صحبت بالای بنده ربط داره....
    انگار فقط مواردی که به شما مربوط هستن بهترین هستن.... بقیه که اصلا هیچی نمیفهمن!!!! اگه تجربه هم کرده باشن نمیفهمن.... اما شما تجربه هم نکرده باشین...از گوشه و کنارم شنیده باشین و نقل قول کرده باشین کاملا متوجهین...
    جالبه
    بگذریم...
    موفق باشید
    در جواب دوست محترم باید بگم خیلی جالبه بدون تحقیق صحبت کردنتون تا پای امضای بنده هم رسیده و اظهار نظر هم کردید حتی به خودتون زحمت ندادید برید یه سر به لینکی گه گذاشتم سر بزنید ببینید قضیه من بهترینم چیست...
    واقعا جای تاسف داره این چنین در مواجهه با نقدی چنین جبهه گیری می کنید ...
    اگه برای من تیبا مهم نبود نمیومدم اینجا و در مورد ماشین تحقیق نمی کردم ...
    من هیچ وقت تیبا رو متهم نکردم و نگارنده ی هیچ مطلبی رو دروغگو خطاب نکردم فقط گفتم منصافنه مطلب بنویسید ...
    شما که ریو و لوگان رو داشتید و روندید از لحاظ آپشن کجا تیبا به پای ریو و لوگان می رسه؟من همینجوری روی هوا صحبت نمی کنم تیبا رو از نزدیک دیدم و داخلشم نشستم فقط تجربه رانندگی باهاش رو نداشتم ...
    من نگفتم تیبا از لحاظ رانندگی فلانه و بیساره ..از لحاظ آپشن و چیزی که دیده میشه رو گفتم ...
    قابل توجهتون لوگان 3 ستاره ایمنی داره و تمام استانداردای روز رو پاس کرده ...
    آخه موتور بهینه سازی شده پراید و 8 سوپاپ کجا و موتور با همون حجم و 16 سوپاپ ریو و 1600 لوگان کجا؟
    هم از لحاظ مصرف هم کشش و هم قدرت ...

همه خوشحال میشیم ایران به بالندگیه صنعتی برسه و باعث افتخاره همه ی ماست ولی صحبت من این حرفا نبود گفتم فقط از لحاظ آپشن که کمترینش شیشه بالابر برقی عقب هست هم از ریو عقبتره تیبا چه برسه به سیستم تهویه مطبوعش که شما که ریو سوار بودید باید حداقل این تفاوت رو دیده باشید یا اگه تاحالا متوجه نشدید احتمالا دقت نکردید ...

باز هم سعی کنیم در قضاوت هایمان از همدیگه کمی منصفانه تر رفتار کنیم ...

5. این کاربر از asme1982 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت PH3N0M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما که ریو و لوگان رو داشتید و روندید از لحاظ آپشن کجا تیبا به پای ریو و لوگان می رسه؟من همینجوری روی هوا صحبت نمی کنم تیبا رو از نزدیک دیدم و داخلشم نشستم فقط تجربه رانندگی باهاش رو نداشتم ...
    من نگفتم تیبا از لحاظ رانندگی فلانه و بیساره ..از لحاظ آپشن و چیزی که دیده میشه رو گفتم ...
    قابل توجهتون لوگان 3 ستاره ایمنی داره و تمام استانداردای روز رو پاس کرده ...
    آخه موتور بهینه سازی شده پراید و 8 سوپاپ کجا و موتور با همون حجم و 16 سوپاپ ریو و 1600 لوگان کجا؟
    هم از لحاظ مصرف هم کشش و هم قدرت ...

همه خوشحال میشیم ایران به بالندگیه صنعتی برسه و باعث افتخاره همه ی ماست ولی صحبت من این حرفا نبود گفتم فقط از لحاظ آپشن که کمترینش شیشه بالابر برقی عقب هست هم از ریو عقبتره تیبا چه برسه به سیستم تهویه مطبوعش که شما که ریو سوار بودید باید حداقل این تفاوت رو دیده باشید یا اگه تاحالا متوجه نشدید احتمالا دقت نکردید ...

باز هم سعی کنیم در قضاوت هایمان از همدیگه کمی منصفانه تر رفتار کنیم ...

واقعا بیایم منصف باشیم
    خودم دو ماهه تیبا دارم
    آش دهن سوزی نیست ! خوشمزه هست ولی دهن سوز نیست
    قرار بود این رو به عنوان خودرو ملی به فروش برسونن. یادتونه ؟
    خودروی ملی شیشه عقبش مثل ماشینای دهه 60 میلادی باید دستی باشه ؟
    در یک فروم دیگه ایرادهای مونتاژی خودروی تحویلی خودم رو با عکس تشریح کردم
    خودروی ملی باید این همه ایراد مونتاژی داشته باشه ؟
    خودروی ملی میتونست نشانگر مصرف سوخت لحظه ای داشته باشه مثل ال 90 تیپ 2
    خودروی ملی نباید گیربکسش مثل دیفرانسیل پیکان 48 زوزه بکشه !

حرکت سایپا که رو به جلو هست خیلی هم عالی !
    ولی کیفیت مونتاژ هم خیلی مهمه خدمات پس از فروش از اون مهمتر!

بنده میخوام ماشینم رو رفع عیب کنم در تهران بزرگ 6 تا دونه نمایندگی بیشتر قبول نمیکنن ماشینم رو !
    این کجاش اسمش خدمات پس از فروشه؟

عزیزانی که دوست دارن تیبا رو با ماشین های دیگه مقایسه کنن اینا مد نظرشون باشه :

قدرت موتور 80 اسب بخار ( ریو 97 و پراید 53 )
    گشتاور موتور 127 نیوتون متر ( ریو 133 و پراید 103 )
    اگه به جای قدرت موتور از گشتاور موتور برای شتاب گیری استفاده کنین مصرف سوختتون فوق العاده میاد پایین و بعضا میبینید که ماشین بغلیتون مجبوره یه معکوس هم بده !

با قیمت 11.500 این چیزا گیرتون میاد : دو عدد ایربگ . ترمز ABS . ترمز مجهز به EBD .
    شما یه ماشین گیر بیارین که با این قیمت این سه تا ویژگی رو داشته باشه

ویژگی های فرعی : فضای کابین مناسب برای سرنشینان جلو و سر نشین عقب ( جایی که ریو و 206 امتیاز منفی میگیرن )
    صندوق عقب نسبتا بزرگ و جادار
    کیفیت سواری بسیار خوب
    مصرف سوخت کمتر از پراید ( ادعا نمیکنم . حقیقته . پراید های جدید با سنگینتر شدن وزنشون ، مصرفشون بالاتر هم رفته )
    پروژکتور داخل سپر جلو به صورت فابریک
    یه نکته ای که نظرمو به خودش جلب کرد اینه که با روشن کردن کولر تفاوت زیادی در قدرت موتور احساس نمیکنید.

شخصا با سمند انداختم و تا سرعت 110 حد اقل 3 متر فاصله داشتم که رفته رفته بیشتر هم میشد . شتاب سمند تا اونجایی که من میدونم 13 ثانیه هست. پس 18 ثانیه !!! پولیه که ایرانخودرو خرج کرده برای خراب کردن جلوه تیبا در اذهان عمومی به کمک مجله وزین ماشین !!!!
    سربالایی یادگار امام بعد از خروجی همت پشت ال 90 میرفتم یه ذره احساس کردم کم آورد ولی خب استفاده از آیرو دینامیک ماشین جلویی کمکش کرد که پا به پاش بره

نکات منفی هم که اول از همه گفتم : کیفیت مونتاژ پایین ( حداقل در مورد تحویلی بنده )
    شعاع گردشی بیشتر نسبت به پراید ( کوچه ای که با پراید میشه دور یه فرمون زد با تیبا باید دو فرمون بشه )
    شیشه عقب دستی ! آینه ها دستی
    مورد بعدی شبکه خدمات پس ار فروش ضعیف

ریو که قراره تولید نشه اما قیمت 15 میلیون
    206 تیپ دو 14
    ال 90 E0 با کولر بدون ایربگ 10.5-11

انتخابهای بعدی روآ تیپ 2
    ام وی ام 110 چهار سیلندر

تیبا بازار عالی در اختیار داره ولی سایپا بلد نیست ازش استفاده بکنه
    Last edited by PH3N0M; 07-09-2011 at 10:47.

7. این کاربر از PH3N0M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bryan1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام به همه.ماشین بنده 1500 تا کار کرده .می خواستم ببینم کی باید برای سرویس اولیه ببرم.نمایندگی میگه 1500 تو این تایپک میگن 4000 تا.تکلیف چیه؟
    جدیدا 4500 تا 5500 سرویس اولیه تیبا رو انجام میدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان گرامی من از 4ماهه که تیبا دارم و باهاش تقریباً نصف ایران رو گشتم چند مورد مهم داره که یکی اندازه مناسب برای جابجای توی شهر ه که از مثلا روآ خیلی بهتره فضای داخلشم مناسبه برای 5نفر بدون مشکل بعد مصرف کم به نسبت 132 و حتی 111 هرچند به نظر من اصلا با پراید قابل مقایسه نیست و کولر خوبی داره من توی گرمای بالای 55 درجه اهواز امتحان کردم و راضی هستم ولی عیبهای مثل کیفیت پایین مونتاژ و عدم اشنایی نمایندگی ها (حداقل در اهواز) و شیشه عقب برقی از موارد منفی این ماشینه که با توجه به قیمتش ماشینه بد ی نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام قیمت تیبا بالا تر رفته این نشون دهنده استقبال مردمه که کم کم این ماشین رو میپسندند. مطمئن باشید هنوز قیمتش بالاتر میره.
    قیمت ماشین امروز پنج شنبه 17 شهريور 1390:
    قیمت تو لیست قیمت تیبا sl رنگ معمولی است. که قبلا 11/200 بود. یعنی تیبا sx متالیک قیمتش تو بازار الان حدود 12 تا 12/400 میشه
    تیبا :11/700
    پارس:17/900
    پراید مروارید 9/200
    206 تیپ دو: 15/600
    تندر 90 ای دو:15/900

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ريووال 90 هم اوايل قيمتي پائين داشتن وكسي حتي نگاهشون نمي كرد اما به مرور زمان تو بورس وارد شدن تيبا هم تا كسي سوار نشه فقط با حرف مردم شايد تا حد گاري هم به حساب نياردش الان شايعه كني پشت كوه اژدها هست بعد يه هفته كل شهر ميگن نري پشت كوه دايناسور هست! پس بايد يه عمل رو انجام داد بعد در موردش قضاوت كرد يكي از همكارام ديروز ميگفت تيبا ميگن ماشين افتضاحيه دليل: پرايد تو150ماشين شروع به لرزش ميكنه اما تيبا تو120 بدنش از جا درمياد يا يكي توخيابون بهم رسيد گفت پرايد جديده منم گفتم نه ژيان پاكستانه توايران مونتاژ ميشه اونم گفت پس مثل برنجشون ميمونه زياد تعريفي نداره منم گفتم واسه شما روآ خوبه ترمز اي بي اس داره فرمان هيدروليك داره ضبطشم فلش خوره گفت آره منم مي خواستم پرايد بگيرم گفتم روآ هم پژو هم زيبا جادار مطمئنه!
    يه نتيجه مردم وقت كافي ندارن بيان شمارو بشناسن ويا اشياء دوروبرمونو موشكافي كنن ما هستيم كه با اطلاعات غلط يادرست طرزفكراوناروتشكيل ميديم پس اگه چيزي درمورد يك مسئله نمي دونيم اغراق نكنيم زشته ناپسنده

داره خودمونی میشه asme1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام قیمت تیبا بالا تر رفته این نشون دهنده استقبال مردمه که کم کم این ماشین رو میپسندند. مطمئن باشید هنوز قیمتش بالاتر میره.
    قیمت ماشین امروز پنج شنبه 17 شهريور 1390:
    قیمت تو لیست قیمت تیبا sl رنگ معمولی است. که قبلا 11/200 بود. یعنی تیبا sx متالیک قیمتش تو بازار الان حدود 12 تا 12/400 میشه
    تیبا :11/700
    پارس:17/900
    پراید مروارید 9/200
    206 تیپ دو: 15/600
    تندر 90 ای دو:15/900

دوست عزیز بالا رفتن قیمت خودرو نه بخاطر استقبال ماشینی خاص بلکه بخاطر افزایش قیمت های خود خودروساز ها هستش.
    مثلا الان ریو شده 15 تومن یعنی خیلی عالیه ریو؟
    بالا رفتن قیمت خودروئی مثل تیبا که تازه اول راهه و تلاش سایپا برای فروش بیشتر از طریق فروش فوری و تسهیلات و بالا رفتن کاذب این قیمت می تونه به شکست تیبا منجر بشه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عزیز بالا رفتن قیمت خودرو نه بخاطر استقبال ماشینی خاص بلکه بخاطر افزایش قیمت های خود خودروساز ها هستش.
    مثلا الان ریو شده 15 تومن یعنی خیلی عالیه ریو؟
    بالا رفتن قیمت خودروئی مثل تیبا که تازه اول راهه و تلاش سایپا برای فروش بیشتر از طریق فروش فوری و تسهیلات و بالا رفتن کاذب این قیمت می تونه به شکست تیبا منجر بشه ...

دوست عزیز من مدتی هست پیگیر قیمت خودرو ها هستم
    اتفاقا تیبا خودرویی بوده که افزایش قیمت از سوی کارخانه نداشته و سربالایی افزایش قیمت یواش یواش طی کرده
    تیل معلوم نیست هنوز چه ماشینیه اما ریو داشتم و خوبه

قصد خرید تیبا دارم چند وقتی بحث دنبال کردم
    موافق و مخالف خوندم

میشه بدون اغراق راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •