من چند وقت پيش با vatern بازي رو تموم كردم. حالا دوباره رفتم سراغ بازي و status بازي vatern رو 0% زده و درجه hard رو 75% زده. اين درسته؟
مطمئنم با آخرين درجه سختي رفتم چون الان دارم با hard بازي ميكنم ، مثل آنا نامانا و دودو اسكاچي شده
من چند وقت پيش با vatern بازي رو تموم كردم. حالا دوباره رفتم سراغ بازي و status بازي vatern رو 0% زده و درجه hard رو 75% زده. اين درسته؟
مطمئنم با آخرين درجه سختي رفتم چون الان دارم با hard بازي ميكنم ، مثل آنا نامانا و دودو اسكاچي شده
من بازی در مرحله act 3 اونجا که به واشنگتون حمله شده وسط بازی بودم که Error داد و بازی بسته شد ! شما هم این مشکل رو دارید ؟
به پست اول تاپیک مراجعه کن و فایل زیر را دانلود کن و سپس نصبش کن مشکل حل خواهد شد
پچ رفع ایراد کپی های boysteam نسخه PC
گرافیک بازی نسبت به قبلیه بیشتر شده اما اگه شما قبلی رو با هر گرافیکی که داشتی راحت بازی میکردی اینو هم میتونی راحت بازی کنی فقط لازمه که anti aliasing رو برداری یا روی حداقل بزاری
کلا antialiasing توی همه بازیها خیلی افت فریم ایجاد میکنه
سلام
یه مرحله داره به نام NO RUSSIAN اون چه جور مرحله ای که میشه ردش کرد؟؟؟ چه جوریه؟
شما يه اسلحه داري، نه دوتا اسلحه با كلي تير داري
. يه مشت انسان بي دفاع
هم مثل اهداف متحرك جلوتن.
تنها كاري كه ميكني انگشت اشاره دست راستت رو بر روي كليك چپ MOUSE ميفشاراني.
ولي اگر روي آخرين درجه سختي بري پليسهاي گرام از خجالتت در ميان
جالبه MW2 پایه کسایی رو به تاپیک بازیهای رایانه ای باز کرده که قبلا خیلی کمتر یا به ندرت سر می زدن ...
IW تو چه کردی ؟!!
من عاشق اين مرحله هم
مي توني اين مرحله رو رد كني يا مي توني بري اين روس ها رو ترور كني !!
ولی آخرش خودمم میکشن
اتفا قان من بازی رو روی سخت گذاشتمولي اگر روي آخرين درجه سختي بري پليسهاي گرام از خجالتت در ميان
کسی تونسته وقتی سپر ضد گلوله تو دستشه تیر بزنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)