تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 261 از 1135 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه Iran.pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

11

دوست عزیز مشکلی که شما دارید با مشکل اون دوستمون دو مشکل کاملاً متفاوتند. یک بار دیگه زحمت بکشید و مطلب ایشون رو بخونید. مشکلی که دو مرکز سلمان و امیرکبیراز روز پنجشنبه پیدا کردند، قطعی مکرر و تایم اوته، به طوری که هر 5-6 دقیقه یکبار دیسکانکت شدن رخ میده و ربطی هم به اینکه از چه شرکتی سرویس دارید نداره.
    مشکل شما مشکل افت سرعته و یه مشکل شرکتیه. الان تا جایی که میدونم و در فروم مربوط به بقیه شرکتها هم خوندم اکثر دوستان از وضع شبانه شکایت دارند.
    متاسفانه وضع اینترنت مملکت ما حسابی خرابه . روز به روز هم داره بدتر میشه. همه این شرکت ها هم سر و ته یه کرباسند. من از سالی که ADSL تو شیراز راه افتاده مشترک بودم تا الان. تقریباً از همه شون هم سرویس گرفتم. یکی از یکی دزدتر و آشغالترند.
    همینطور که شما میگید منم از امیر کبیر این مشکلو دارم به مارتریکس هم که زنگ زدم قرار بود تا امروز یک شنبه مخابرات این مشکلو حل کنه اما مثل اینکه هنوز درست نشده

داره خودمونی میشه cross_road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

همینطور که شما میگید منم از امیر کبیر این مشکلو دارم به مارتریکس هم که زنگ زدم قرار بود تا امروز یک شنبه مخابرات این مشکلو حل کنه اما مثل اینکه هنوز درست نشده
    ممنون دوست عزیز. امیدوارم زودتر این مشکل رفع بشه. واقعاً نداشتن خط بهتر از داشتنش با این وضعیته. هر چند چشمم آب نمیخوره که به این زودیها رفع مشکل بشه. چون ظاهراً مشکلاتشون مالیه که دست به تعویض قطعات نمیزنند. پول خون ملت رو دارن ازشون میگیرن، باز هم میگن مشکل مالی داریم.

3. 2 کاربر از cross_road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون دوست عزیز. امیدوارم زودتر این مشکل رفع بشه. واقعاً نداشتن خط بهتر از داشتنش با این وضعیته. هر چند چشمم آب نمیخوره که به این زودیها رفع مشکل بشه. چون ظاهراً مشکلاتشون مالیه که دست به تعویض قطعات نمیزنند. پول خون ملت رو دارن ازشون میگیرن، باز هم میگن مشکل مالی داریم.
    یادم میاد چند سال پیش یکی از کاندیدای ریاست جمهوری میگفت من برای هر خانواده 50 میلیون سهام در نظر میگیرم مجری شبکه ازش پرسید پولشو از کجا میاری گفت مخابرات ما توانایی فراهم کردن این پولو داره آخه مخابرات جهت برقراری ارتباط هزینه ای خرج نمیکنه تمام پولی که از ملت میگیره سود خالیه با این وجود وضع ما اینه

5. این کاربر از Iran.pars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان اگه کسی یک میگ از ماتریکس گرفته یه تست بزاره ممنون میشم آخه تو فکرشم که بگیرم
    سرعت شبانش چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان مخابرات شیراز اینترنت نامحدود می ده؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز مشکلی که شما دارید با مشکل اون دوستمون دو مشکل کاملاً متفاوتند. یک بار دیگه زحمت بکشید و مطلب ایشون رو بخونید. مشکلی که دو مرکز سلمان و امیرکبیراز روز پنجشنبه پیدا کردند، قطعی مکرر و تایم اوته، به طوری که هر 5-6 دقیقه یکبار دیسکانکت شدن رخ میده و ربطی هم به اینکه از چه شرکتی سرویس دارید نداره.
    مشکل شما مشکل افت سرعته و یه مشکل شرکتیه. الان تا جایی که میدونم و در فروم مربوط به بقیه شرکتها هم خوندم اکثر دوستان از وضع شبانه شکایت دارند.
    متاسفانه وضع اینترنت مملکت ما حسابی خرابه . روز به روز هم داره بدتر میشه. همه این شرکت ها هم سر و ته یه کرباسند. من از سالی که ADSL تو شیراز راه افتاده مشترک بودم تا الان. تقریباً از همه شون هم سرویس گرفتم. یکی از یکی دزدتر و آشغالترند.

اونی که من نوشتم سرعتم پایین هست در کل این سه ماه عرض کردم وگرنه منم چند روزه که کلا سرعتم طوری شده که چیزی به اسم دانلود مفهومی دیگه نداره.

برای مثال دیشب تا ساعت 4:35 دقیقه عملا با وجودی که اتصال برقرار بود هیچگونه رسیوی نداشتم و هیچ سلیتی هم باز نمیشد. دانلود پیش کش

حتی پینگ گوگل هم مرتبا Request Time out میداد و من از سوییچ t/ هم استفاده کردم برای این که ببینم کی پینگ می کنه.

با Du meter که تست میکردم ، به طور متناوب هر 10 -15 دقیقه یکبار سرعت برای چند لحظه زیاد می شد و به حدود 50 kb/s میرسید و مجدد افت می کرد تا به 0 kb/s میرسید. ( 50 کیلو بیت بر ثانیه )

این که دیگه اسمش افت سرعت نیست. عملا اتصال قطع هست حتی اگر به ظاهر شما کانکت باشید.

کاشکی از خروجی دستور Tracert عکس گرفته بودم و اینجا می گذاشتم.

من نخواستم که بگم حرف شما غلطه و عیب از مخبرات نیست ، خواستم بگم چون این دوستمون از پارس آنلاین اشتراک گرفته ، این چند روز پارس آنلاین حسابی سرعتاش به هم ریخته ، بعضی ها افت سرعت پیدا کردن و برای بعضی ها مثل من کلا اینترنت قطعه ( من هیچ رسیوی ندارم) و ممکنه که مشکل از خود شرکت هم باشه.
    Last edited by bida; 25-10-2010 at 18:29.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان مخابرات شیراز اینترنت نامحدود می ده؟؟
    نامحدود نداره ولی می تونید واسه بررسی بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اونی که من نوشتم سرعتم پایین هست در کل این سه ماه عرض کردم وگرنه منم چند روزه که کلا سرعتم طوری شده که چیزی به اسم دانلود مفهومی دیگه نداره.

برای مثال دیشب تا ساعت 4:35 دقیقه عملا با وجودی که اتصال برقرار بود هیچگونه رسیوی نداشتم و هیچ سلیتی هم باز نمیشد. دانلود پیش کش

حتی پینگ گوگل هم مرتبا Request Time out میداد و من از سوییچ t/ هم استفاده کردم برای این که ببینم کی پینگ می کنه.

با Du meter که تست میکردم ، به طور متناوب هر 10 -15 دقیقه یکبار سرعت برای چند لحظه زیاد می شد و به حدود 50 kb/s میرسید و مجدد افت می کرد تا به 0 kb/s میرسید. ( 50 کیلو بیت بر ثانیه )

این که دیگه اسمش افت سرعت نیست. عملا اتصال قطع هست حتی اگر به ظاهر شما کانکت باشید.

کاشکی از خروجی دستور Tracert عکس گرفته بودم و اینجا می گذاشتم.

من نخواستم که بگم حرف شما غلطه و عیب از مخبرات نیست ، خواستم بگم چون این دوستمون از پارس آنلاین اشتراک گرفته ، این چند روز پارس آنلاین حسابی سرعتاش به هم ریخته ، بعضی ها افت سرعت پیدا کردن و برای بعضی ها مثل من کلا اینترنت قطعه ( من هیچ رسیوی ندارم) و ممکنه که مشکل از خود شرکت هم باشه.
    تو که همه شرکت هارو تست زدی ، کدومشون بهنر بودن ؟(قیمت و پشتیبانی)

الان از کجا سرویس داری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من فقط با پارس آنلاین تا حالا کار کردم که برای من ( تاکید می کنم برای من ) این سری آخر افتضاح بوده. اگه کلا تو این فروم بچرخی می بینی که کاملا رضایت از شرکت ها نسبیه. برای من پارس آنلاین افتضاح و برای یه عده کاملا عالی بوده.
    بهترین توصیه اینه که بگردی تو منطقه مخابراتی خودتون چند نفر را که اشتراک دارن پیدا کنی و ببینی وضعیت اونها چیه و بعد تصمیم بگیری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من خودم بخاطر دردسرهایی که کشیدم برای آماده شدن ADSL ترجیح میدم دیگه شرکت عوض نکنم

بقول تو شانسی هست واسه یکی خوبه واسه یکی بد.

واسه من 128 شاتل اینجوری الان ( روزانه 100- 110 شبانه 45-55 )

با این وضعیت شرکت ها اینترنت درست بشو نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •