plus چی؟؟؟؟
plus چی؟؟؟؟
جعبش پلمب بود؟میترسم بازش کرده باشن و...من هم از اين سايت خريدم. با گارانتي مايکروتل 520 تومان.دو سه روزه هم به دستت ميرسه.
از اون حرفت زدیا... پلمب کجا بود مرد حسابی.... اون برچسب واسه پلمب رو تو بازار فروشنده ها 50 تا 50 تا میخرن... اگه سر وقتش تو طبقه بالای علاالدین باشی میبینی که همه گوشی هارو ریختن رو زمین و دارن میچینن تو جعبه هاشون![]()
چجوری محل ذخیره شدن فایل های بلوتوث رو تغییر بدم؟؟؟... پیدا نکردم
سلام می خواستم یک وبلاگ که برنامه های ppc دارد رو معرفی کنم
برنلمه های فعلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
spb sudoku
SpbBrainEvolution
Spb Wireless monitor 2
spb back up2
spb weather 2
google map
برنامه های اینده:
SPB IMAGEER
SpbOnline
SpbMobileShell3
SpbMobileShell2
GPSTuner_v53c
CorePlayer
Gremote v0.5.2
MyMobiler
PersianBlue 2.1
gwatch
galarm
game
Spb Balltracker
SpbBubbles
SpbArkaball2
SpbMatches
Last edited by moji666; 01-06-2009 at 10:52.
درود بر دوستان گرام
واسه ما که پلمپ بود ظاهرا و مشکلي هم نداره تا الان.کارت گارانتيشم تا ارديبهشت 89 است.
این رام DXIA5 مشکلش اینه که فارسی ساز رو نصب میکنی به صورت مربع نشون میده با اونکه چند بار از اول نصب کردم بازم همون مشکل! موقع ریست کردن علامت اولش یه علامت اخطار میاد تا جای که تو پستها خوندم قسمت PHONE اپدیت نشده میدونید چطور میشه اونم برطرف کرد، یا اینکه به حالت رام اولیش برگشت یا از کجا میشه این رام XBHI3 رو گیر اورد ؟
moji666
عزیز میدونی چطور میشه مشکل فارسی ساز و علامت خطا که که موقع روشن کردن میاد رو ، روی این رام حل کرد ؟
سلام بچه ها
کمک
چه جوری میشه تو این فروم فایل آپلود کرد :-D
واسه اون دوستی که مشکل تنظیمات بلوتوث میخواست ..میخواستم یه فایل آپلود کنم..منم با obex inbox ها مشکل داشتم که یه ورژنش رو گوشیم کار کرده بود
سلام
تو گوشی من با سیم کارت ایرانسل بقل آنتن یه حرف G میاد که معنیش GPRS هست،ولی بعضی وقتا که میخواد کانکت بشه کنسل میکنم یه حرف E میاد بعد میزنم میبینم مینویسه EDGE ،یعنی کانکت میشه ،این یعنی چی؟
چی میشه که این جوری میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من بعد از نصب Shell برنامه Plus رو پاک کردم چون عملا" برام کارایی نداشت اما واسه شما نمیدونم .یک امر کاملا" سلیقه ایه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)