دوست عزیز این قیمت ها قیمت کارخونه است یا بازار و اینکه با کیسه هوا و بیمه جدید است
دوست عزیز این قیمت ها قیمت کارخونه است یا بازار و اینکه با کیسه هوا و بیمه جدید است
دوست عزیز لینک زیر فایل قیمت های جدید سایپا هست که 25 اسفند بر روی سایت سایپا قرار گرفت ولی به دلایلی دوباره فروش رو متوقف کردند ولی هنوز فایل اصلی روی سایتشون هست و 15 فروردین مشخص خواهد شد که با این قیمت ها فروش اداامه می یابد یا قیمت های قبلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این قیمت ها هم نه کیسه هوا لحاظ شده و نه بیمه با نرخ دیه جدید
شرمنده دوستان میخواستم بدونم قیمت لاستیک کویر تایر پرایدی چند شده امروز رفتم سوال کردم گفتن جفتی 130 هزار تومان اما من 20 رو پیش گرفتم جفتی 115 تومان اونم توی مشهد حالا در عرض این 20 اینقدر تفاوت قیمت
من پرسیدم. شما ماشینی که با چک و تحت شرایط می خری. خیلی راحت میشه فروخت. دوست من اینطوری عمل کرده. مشتری که پیدا شد، ماشینو پسندید ماشینو داد تحویل طرف و از طرف پول ماشینو گرفت رفت سایپا تصفیه حساب کرد. چکهاشو پس گرفت. بعد از یک هفته مدارک جدید خودرو آمد و رو سند هم دیگه نمی نویسه در رهن سایپا. محضر و باقی کارها هم که روتینه. خیلی راحت. در عرض 1 هفته. تازه بعد از 1 ماه سایپا بخاطر خوش حسابی و اینکه زود تر از 18 ماه قسطهاشو داده 60 70 تومن بهش چک داد. پس ماشینایی که شرایط دارن و وام روشونو و رو سندشون نوشته در رهن سایپا براحتی قابل خرید و فروشه. شما هر لحظه بخوای میتونی تصفیه حساب کنی . چکهاتو پس میدن. از خداشونم هست. پول نقده کی بدش میاد که سایپا بیاد؟؟
میشه لطف کنید این رو هم بپرسید که میشه طرف اول چک های خودش رو پس بگیره و طرف دوم چک های خودش رو بده یا نه؟
دوست عزیز. اینو نمیونم. بهتره از خود نمایندگی یه سوال بپرسید. این موردم که توضیح دادم دقیقا اتفاق افتاده . دوستم به دلیل اینکه می خواست خونه بخره. یه مقدار پول کم داشت. ماشینشو که تازه خریده بود فروخت. و به همین صورتی که توضیح دادم عمل کرد. حالا اینکه سایپا قبول کنه چک ها رو تعویض کنه نمیدونم. بهتره بپرسید.![]()
کسی خبر نداره کی قراره سایپا شرایط و قیمتهای جدید فروشو اعلام کنه؟ با این بیمه های شخص ثالث خدا میدونه چه شود!!! فکر کنم پراید یه 500 تومنی بیمه ثالث داشته باشه. یه سوال دیگه تو شرایط قدیم که پراید اعتباری فروخته می شد 4 تومن وام داشت. این اقساطش چطور بود؟ منظورم با در نظر گرفتن سود پول مبلغ هر چک که 6 ماهه بود چقدر میشد؟ چون یادم میاد زده بود 4 تا چک 6 ماهه، اما به مبلغ چک ها اشاره نکرده بود. بعید میدونم سایپا بیاد 4 تومن وام بده و همون 4 تومنو پس بگیره. ممنونم.
سلام
کسی از پروژه چند سال پیش وانت پراید خبر نداره که به کجا رسید
سلام دوستان. سایپا توی اطلاعیه جدیدش که بصورت پی دی اف دانلود میشه هیچ شرایطی برای خرید پراید نذاشته. فقط پیش فروش نقدی و پیش فروش دو ودیعه ای. قیمت هیچ کدوم از ماشینها هم معلوم نیست. از طرفی تو سایت خربد اینترنتیش که میری (قبلا بسته بود) پیش فروش اعتباری فقط برای 131 وجود داره. بازهم قیمت تمام شده یا حدودش مشخص نیست. برای 132 هم فقط پیش فروش نقدی داره و دیگه وام نداره. یعنی سایپا کلا دیگه رو 132 وام نمیده؟؟؟ عجب گیری کردیم خدایا تو این مملکت. اصلا صاحب نداره. معلوم نیست چیکار مکنن؟ دیگه افزایش قیمت هم که بهشون اجازه دادن. دردشون چیه دیگه؟ سازمان حمایت از مصرف کننده !!!! یک بار دیگه حقو به مصرف کننده محترم داد ااااا ببخشید نداد. و با افزایش قیمت 6 درصدی موافقت کرد. حالا این یه بحث، مالیات بر ارزش افزوده هم که شد 5 % و بیمه هم گرون شد احتمالا ایربگ هم اجباری خواهد شد. و دیگر هیچ. آقا یکی بیاد یکم به من روحیه بده.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون شرایط را جدی نگیرید. فردا یا نهایت شنبه با اعلام قیمت های جدید ، شرایط جدید اعلام می شود. فقط اون افزایش قیمت لحاظ شده و حدود 100 هزار تومان هم بابت بیمه اضافه شده به قیمت ها.
در ضمن در سایت فروش اینترنتی فقط 132 پیش فروش اعتباری نداره و باقی خودروها پیش فروش اعتباری دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)