تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 261 از 262 اولاول ... 161211251257258259260261262 آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فیفا به ایران هشدار داده که نباید اون بازیکن ها محروم بشن... حالا اینا برداشتن یه نامه به فیفا نوشتن که متنش به طور خلاصه اینه. فیفا جان اگه تو قوانینت محرومیتی چیزی برای این حرکت هست خجالت نکش بگو ما سه سوت اینارو محروم کنیم. ما فقط دنبال یه بهانه هستیم حال اینارو بگیریم دمت گرم قانونی چیزی در این مورد نداری... فیفا هم در جواب گفته این به شما مربوط نمیشه و در ضمن حق ندارید اونها رو محروم کنید...
    مراسم معارفه ي کاکا رو بي بي سي نشون داد : مچ بندهاي سبز !!! انگاري از اين نذريها اسپانيا هم دارن

سقوط ایران که عادیه ولی صدر نشینیه بزریل خیلی خوب است ! دوباره شدن برزیل واقعی ...
    با برانکو که رفتيم تا اون بالا همه گفتن : کاري نداره که اين يارو هيچي نَوَفَهمِه

حالا که اومديم پايين : رسيديم به جايگاه اصليمون

برزيل رو پايه ام شديد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زیاد با تمدید قرارداد قطبی موافق نیستم
    به جای اینکه مدام منتظر موافقت علی آبادی فلان فلان شده باشیم،بریم با1مربی بزرگ 5ساله ببندیم تا جام جهانی2014
    مثلا دیک ادوکات رو رضایتشو از بلژیک بگیرن یا آراگونز که الان بیکار شده یا مربیای آلمانی مثل کلینزمن و....
    به شرطی که برای اولین بار توی تاریخ فوتبال ایران،بخوایم که براشون کار انجام بدیم،یعنی تمام امکانات لازم رو فراهم کنیم براشون
    فکر کنم با 1سرمایه گذاری 7-8 میلیون دلاری بتونیم توی جام ملتهای آسیا و جام جهانی آینده موفق باشیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بچه ها برنامه رخصت در مورد ناکامی تیم ملی داره پخش میشه نگاه کنید جالبه ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مراسم معارفه ي کاکا رو بي بي سي نشون داد : مچ بندهاي سبز !!! انگاري از اين نذريها اسپانيا هم دارن
    جدا؟
    کیا زده بودن؟تماشاگرا؟
    عکسی ازشون هست؟

این که چیزی نیست
    آلیسا میلانو بازیگر هالیوودی،توئیترشو سبز کرده بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جدا؟
    کیا زده بودن؟تماشاگرا؟
    عکسی ازشون هست؟

این که چیزی نیست
    آلیسا میلانو بازیگر هالیوودی،توئیترشو سبز کرده بود

نه بابا کدوم تماشاچي ؟

فيلمبردارها و عکاسا رو ميگم : از صحنه ي ورودش تو کنفرانس خبريش تا پايانش
    Last edited by MoJtaBa.R; 01-07-2009 at 21:37.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مصاحبه اختصاصی سایت گل با عقیل اعتمادی : هر روز برای رسیدن به پیراهن شماره یک تیم ملی ایران دعا می کنم

2009/7/1 20:06:42

سایت گل : عقیل اعتمادی دروازه بان ایرانی 22 ساله ای است که عضو باشگاه هیرنفین هلند است.او سابقه بازی در تیم ملی زیر 21 ساله های هلند را در کارنامه خود دارد. عقیل از 18 سالگی در هیرنفین عضویت دارد و بعد از درخشش در تیم B این باشگاه به عنوان دروازه بان سوم به تیم اصلی دعوت شد.عقیل به دلیل مصدومیت های پیاپی کمتر فرصت پیدا کرد تا در لیگ هلند درون دروازه هیرنفین قرار بگیرد.او که به تازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده فصل آینده را به صورت قرضی در باشگاه اف سی امن از تیم های دسته دوم لیگ هلند بازی خواهد کرد.در ادامه عقیل از آخرین وضعیتش در هلند و تصمیمات آینده اش می گوید ...

وضعیت فصل گذشته ات در هیرنفین چه طور بود؟
    دسامبر 2008 بود که در تمرینات دچار مصدومیت از ناحیه کتف شدم.مدتی را با آمپول های بی حس کننده پشت سر گذاشتم اما شدت دردم آنقدر زیاد شد که دکتر تشخیص داد که کتفم باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.ماهیچه کتفم پاره شده بود.تقریبا 7 ماه نتوانستم تمرین کنم و در حال حاضر چند هفته است که دوران نقاهت را پشت سر گذاشته ام.
    با توجه به این که دروازه بان اول تیم (برایان فان دن بوش) به تیم اسپارتا روتردام پیوسته است چرا مسئولان هیرنفین تصمیم گرفتند تو را به باشگاه اف سی امن قرض بدهند؟
    من از 18 سالگی به عنوان دروازه بان سوم در تیم اصلی هیرنفین بوده ام.در 20 سالگی دروازه بان دوم شدم که به دلیل آسیب دیدگی 7 ماه از میادین دور ماندم و وقتی دوباره به ترکیب تیم برگشتم دروازه بان سوم شدم.فصل پیش هم که دوباره مصدوم شدم و الان که برگشتم می خواهم دروازه بان اصلی باشم ، دیگر دوست ندارم نیمکت نشین باشم به همین جهت هیرنفین من را به اف سی امن قرض داد تا در آنجا به عنوان دروازه بان اصلی به میدان بروم.در ضمن رفتن فان دن بوش به اسپارتا روتردام هنوز به صورت 100% قطعی نشده است.
    از اینکه باید در اف سی امن بازی کنی راضی هستی؟
    چهار باشگاه دیگر به غیر از اف سی امن قصد داشتند به صورت قرضی من را جذب کنند اما سرمربی اف سی امن ، سرمربی من در تیم ملی زیر 21 ساله های هلند بود.او به خوبی روی من شناخت دارد و از مسئولان اف سی امن خواست تا من را به صورت قرضی جذب کنند.مالک جدید باشگاه بودجه قابل توجهی در این تیم تزریق کرده و 14 بازیکن جدید هم به خدمت گرفته است.آنها می خواهند امن را به دسته یک بیاورند.قبل از این هم امن را می شناختم ، سیاست این تیم این است که به بازیکنان جوان فرصت نمایش توانایی هایشان را بدهد.
    تا چه سالی با هیرنفین قرارداد داری؟
    یک سال دیگر با هیرنفین قرارداد دارم ، تا چند ماه آینده در مورد تمدید قراردادم یا بازی در تیم های دیگر تصمیم گیری خواهم کرد.
    فکر می کنی در صورت اینکه فصل آینده در هیرنفین بمانی دروازه بان اول تیم اصلی هیرنفین شوی؟
    قبل از اینکه مصدوم شوم شاید شانس حضور در ترکیب اصلی هیرنفین را داشتم اما در حال حاضر هیچ چیز مشخص نیست.باید در اف سی امن توانایی هایم را نشان دهم و به آمادگی کامل برسم، شاید کادر فنی هیرنفین فصل آینده از من به عنوان دروازه بان اصلی استفاده کند، اما هنوز مشخص نیست حتی من فصل آینده در لیگ هلند بازی خواهم کرد یا خیر.
    آخرین بار چه زمانی به تیم ملی زیر 21 ساله های هلند دعوت شدی؟
    آخرین بار حدود 15 ماه پیش بود که در فرانسه بازی داشتیم بعد از آن من با سرمربی تیم صحبت کردم و به او گفتم می خواهم برای تیم ملی ایران بازی کنم.بعد از مدتی هم دچار مصدومیت شدم.
    در مورد تیم ملی ایران گفتی...اگر به تیم ملی ایران دعوت شوی با توجه به سن کم احتمال نیمکت نشینی ات وجود دارد.با نیمکت نشینی در تیم ملی مشکلی نداری؟
    دعوت شدن به تیم ملی ایران آرزویم است.هر روز برای رسیدن به پیراهن شماره یک تیم ملی ایران دعا می کنم.سال های گذشته را به دلیل مصدومیت از دست دادم و از این لحاظ بسیار بدشانس بودم اما مطمئنم روزی برای تیم ملی کشورم به میدان خواهم رفت.با نیمکت نشینی هم در تیم ملی مشکلی ندارم ، بدون شک توانایی هایم را ثابت خواهم کرد.
    در صورتی که از باشگاه های ایرانی پیشنهادی داشته باشی حاضری در فوتبال ایران بازی کنی؟
    تا به حال دو بار برای تعطیلات به ایران آمده ام.ایران را بسیار دوست دارم و امیدوارم بتوانم روزی در لیگ ایران بازی کنم.زمان آن را نمی توانم مشخص کنم چرا که در حال حاضر تنها 22 سال دارم

بنده خدا دنبال شماره يک تيمه : يکم بره دنبال باند بازي ميشه فيکس تيم نيازي به اينهمه استعداد نيست که

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

کسی نگفت چرا اشکان دژاگه تیم ایران نیومد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چون انتخاب کرد آلمان رو

..

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

كفاشيان :اگر بركنار شوم، تعليق مي‌شويم

رئيس فدراسيون فوتبال مي گويد:آنهايي كه سناريو مي‌نويسند، بيايند و بگويند كه بعدا قرار است در اين سناريو چه اتفاقي بيفتد؟ مجمع را چگونه تشكيل مي‌دهند، بعدا رئيس را چگونه انتخاب مي‌كنند، تعليق شديم چه اتفاقي مي‌افتد، با فيفا چطور ارتباط برقرار مي‌كنيم؟

2009/7/1 1106

سايت گل - يك روز بعد از حذف تيم‌ملي از جام‌جهاني، سيد جلال يحيي‌زاده، رئيس فراكسيون ورزش مجلس در حالي‌كه پيش از اين تمام تقصيرها را به گردن سازمان تربيت‌بدني و محمد علي‌آبادي انداخته بود، در گردشي جالب‌توجه همه تقصيرها را به فدراسيون فوتبال و شخص علي كفاشيان ربط داد و حتي اعلام كرد:«كفاشيان بايد استعفا بدهد.» اين درحالي است كه همه اعضاي هيات‌رئيسه سعي مي‌كنند حرف نزنند، اكثر آنها حتي به تماس‌هاي دوستان نزديكشان هم جواب نمي‌دهند تا مبادا خبري درز كند. اما يكي از اعضاي هيات‌رئيسه اتفاقات دروني فدراسيون را اينگونه براي دوستش تعريف مي‌كند:«به كفاشيان گفتيم خودش برود و استعفا بدهد. به اوگفتيم اگر خودش كنار نرود مطمئنا مجمع برگزار مي‌كنيم.»

ذر عين حال علي كفاشيان درباره اظهارنظرهايي كه درباره بركناري اش مطرح مي شود ، موضع جالبي مي‌گيرد:«اول بگويند مشكل كيست؟ مشكل منم؟ مشكل هيات‌رئيسه است؟ مشكل مجمع است؟ مشكل كيه؟» رئيس البته ماجرا را از نگاه ديگري هم بررسي مي‌كند:«آيا اين موضوع در شرح وظايف نهادهاي ديگران نوشته شده است و آنها حق دخالت دارند؟ يعني مجمع بلد نيست كار خودش را انجام دهد؟ مطمئنم فيفا واكنش نشان مي‌دهد و عواقب بدي در انتظار فوتبال ايران است.» كفاشيان اعتقاد دارد:«آنهايي كه سناريو مي‌نويسند، بيايند و بگويند كه بعدا قرار است در اين سناريو چه اتفاقي بيفتد؟ مجمع را چگونه تشكيل مي‌دهند، بعدا رئيس را چگونه انتخاب مي‌كنند، تعليق شديم چه اتفاقي مي‌افتد، با فيفا چطور ارتباط برقرار مي‌كنيم؟»
    رئيس بحث را اينگونه ادامه مي‌دهد:«فوتبال ضرر مي‌كند. من شك ندارم. همين ماجراي دستبند سبز چه جنجالي به‌پا كرد؟ فيفا كاملا در جريان است. مخصوصا شرايط الان ايران را كاملا زيرنظر دارند و منتظر يك بهانه كوچك هستند تا ما را تعليق كنند.»به نظر شما چه اتفاقي پيش روي فدراسيون است؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

واکنش هواداران احساساتي اوساسونا به تصمیم نکونام؛نكو ، تو هميشه در قلب ما خواهي بود

پس از آنکه جوادنکونام درگفت و گویی با روزنامه مارکا اعلام کرده که به رغم پیشنهادات باشگاه هایی مثل اسپانیول و ویارئال، تصمیم دارد تا در اوساسونا باقی بماند، خوانندگان مارکا، واکشنهای متعددی به تصمیم او نشان داده اند.

2009/6/29 1557

سایت گل- پس از آنکه روزنامه مارکای اسپانیا خبری را در مورد آینده جوادنکونام به انتشار رساند و از ادامه حضور او در اوساسونا خبر داد، هواداران این سایت، واکنشهای متعددی نسبت به تصمیم ستاره ایرانی تیم منطقه پامپلونا نشان دادند. نکونام در صحبتهایی در پاسخ به پیشنهاد تیمهای متعدد اسپانیایی از جمله ویارئال و اسپانیول گفته بود:« صادقانه می گویم که تمایلی به ترک اوساسونا ندارم.» ا

گر به بخش نظرات این خبر مراجعه کنید، با واکنشهای متفاوتی از سوی کاربران سایت مارکا مواجه می شوید.

کوریکا، از هواداران منطقه پامپلونا در این رابطه نوشته:« مدتی است که دریافتم که تو بازیکن و انسان بسیار خاصی هستی. سال گذشته سال بسیار سختی بود و برای تو هم بدین ترتیب بود ولی هیچ کس شکی ندارد که تو بازیکن فوق العاده ای و انسان باشخصیت و در عین حال لیدر بزرگی هستی. امیدوارم که در اوساسونا با فوتبال خداحافظی کنی و باید از تو تشکر کرد.زنده باد اوساسونا.»

کاربر دیگری معتقد است که باید دستمزد نکونام را افزایش داد و در این رابطه گفته:« زنده باد نکونام. ایسکو باید دستمزد تو را افزایش دهد. »

نکته جالب توجه اینجاست که در میان این نظرات، به سان گذشته، تعدادی از خوانندگان منطقه بیلبائو نیز نظراتشان را نوشته اند و با مقایسه تیم اوساسونا و اتلتیک بیلبائو اعلام کرده اند که اوساسونا می بایست به دسته دوم سقوط می کرده و بحث و گفتگوهای منطقه ای میان آنها صورت گرفته است.

در این میان، یک خواننده با تحقیر تیم اوساسونا نوشته که من فکر می کردم که اوساسونا برای خرید ریبری، رونالدو یا کاکا وارد عمل خواهد شد ولی حتی مورینتس نیز به پیشنهاد آنها پاسخ منفی داده و معلوم نیست که کاماچو با تیمی که هیچ بازیکن جدیدی نخریده، چطور می خواهد رقابتهای فصل بعد را آغاز کند.

یکی دیگر از هواداران با نام کاربری موزکور نوشته:« نکونام زمانی که مصدوم بود از تمام حمایتها تشکر می کرد. تصمیم کنونی او نیز بسیار انسانی است. بازیکنی که از قاره دیگری در گوشه دیگری از دنیا به اوساسونا آمده، به ارزشهای این باشگاه پایبند است و باید از او تشکر کرد.شک ندارم که حرفی که نکونام می زند، همان چیزی است که در دلش احساس می کند.»

پرس ، یکی از هواداران سرسخت باشگاه اوساسونا نیز با تشکر از نکونام گفته:« نکونام، تو یک مرد بزرگی . چه بمانی و چه بروی از تو متشکریم.»

یکی دیگری از خوانندگان این خبر نیز با تائید صحبتهای موزکور نوشته:« من هم مثل موزکور فکر می کنم.باید برخی از بازیکنان بومی تیم از جمله اسکرو از نکونام بیاموزند. هر جایی که هستی باید از تو تشکر کنیم نکونام.(آنها نکونام را انکو ENEKO می نامند.)»

آنتونیوس نیز نوشته:« اگر یک هوادار اوساسونا نباشی، هرگز نمی توانی احساس قرمزپوشان را درک کنی. متشکرم نکو....تو برای ما قرمز پوشان، مثل یک پامپلونایی دیگر هستی. یکی دیگر از کاربران با نام کاربری کیکئابنیس نوشته:« یک دنیا تشکر جواد. اگر پیشنهادی به مراتب بالاتر از آنچه در اوساسونا دریافت می کنی، همه ما تو را درک خواهیم کرد. امیدوارم تا بتوانم دست کم برای یک فصل دیگر تورا در پیراهن اوساسونا ببینم.مرسی نکو، تو یک نمونه استثنایی در فوتبال دنیا هستی.»

یونوباخو نیز در این رابطه نوشته:« زنده باد نکو. نمی دانم فصل بعد در اوساسونا خواهی بود یا نه ولی صحبتهای تو شایسته یک دنیا تشکر است. آقای ایسکو، این یک کاپیتان واقعی است. مبلغ قرارداد نکو را افزایش دهید. زنده باد اوساسونا. کاربر دیگری با نام خرمن یورنس نوشته:« واقعا فکر می کنید که اگر یک ایرانی که دراوساسونا بازی می کند( باتمام احترام که برای تمام ملل قائلم و بدون قصد توهین به بقیه) اگر پیشنهادی از اسپانیول یا ویارئال داشته باشد، به خاطر عشق به پیراهن اوساسونا در این تیم باقی خواهد ماند؟ لطفا تفکرات مربوط به دوران رمانتیسیسم را کنار بگذارید. من فکر می کنم که اصلا چنین پیشنهاداتی وجود نداشته .» گوریابتی در پاسخ به کاربر قبلی گفته:«شاید حق با تو باشد، اکنون عصر رمانتیسیم نیست ولی ذهنیت دیگری ، کاملا متفاوت با ذهنیت ما وجود دارد. نکو حس می کند که در جمع خانواده ماست و از نظر احساسی، نیاز او دراینجا برطرف می شود و چیز بیشتری نمی خواهد . این بسیار اشتباه است که صحبتهای او را این گونه تعبیر کنیم که منتظر پیشنهاد مالی بزرگتری است. زمانی که نکونام از پیشنهاد بزرگ صحبت می کند، منظورش از بزرگ، تیم ورزشی بزرگ و صاحب نام است و نه قرارداد مالی بزرگ. شاید روزی به رئال یا بایرن برود.زنده باد نکو.»

گورااوساسونا برای همیشه نیز معتقد است که صحبتهای نکونام صحبتهای بزرگ و ارزشمندی بوده و او را نمونه یک اوساسونایی واقعی می داند. او نوشته:« تو یک الگوی بزرگ برای اوساسونا هستی و اینجا همیشه محبوب خواهی بود. بازیکنان کمی هستند که به خاطر پول تیم را ترک نمی کنند و از خوش شانسی ما، تو یکی از این بازیکنان هستی. زنده باد نکو،زنده باد اوساسونا.»

دیگر کاربران نیز با پیغامهایی از جمله نکو دوستت داریم... نکو = خدا... نکو متشکریم از تصمیم نکونام مبنی برادامه حضور در اوساسونا تشکر کرده اند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •