فک کنم اینو ان شاالله بخرممن دیگه پلیرز مارک دار زیر +Clip چهل و نه تومنی دیگه ندیدم.
اما یه سوالی
چرا این ام پی تری پلیر های سونی که می گن 22/000 تومن قیمتشونه (و با پست میارن دم خونه بعد پولشو بده)رو معرفی نکردید ؟ چینی هستند ؟ ؟؟
فک کنم اینو ان شاالله بخرممن دیگه پلیرز مارک دار زیر +Clip چهل و نه تومنی دیگه ندیدم.
اما یه سوالی
چرا این ام پی تری پلیر های سونی که می گن 22/000 تومن قیمتشونه (و با پست میارن دم خونه بعد پولشو بده)رو معرفی نکردید ؟ چینی هستند ؟ ؟؟
من همچین چیزی ندیدم
اپل تقلبی 20 تومنی دیده بودم ولی سونی تقلبی ندیده بودم.
سونی اصل زیر 65_85 تومن نداریم.
آره راست می گفتی ...آی پاده....ایناهاش!!
![]()
استاد ببخشید میشه یه ریکوردر خوب معرفی کنید برای ضبط صدای استاد سر کلاس میخوام. خیلی گرون نباشه حدود 50
با تشکر
دوستان خواهش میکنم قبل از بیان یک سوال حداقل یکی دو پست قبل رو مطالعه کنید تا سوال های خیلی تکراری پرسیده نشه.
این عکس رو شما از یکی از سایتهای اسپم فارسی زبان به اشتراک گذاشتید مشخصا همچین محصولی رو بناید بهتر از همچین جایی دنباش جستجو کرد.
به هیچ وجه این پلیرها توصیه نمیشه و مشخصا سادهترین کارهایی که از یک پلیر انتظار میره هم از عهده این ها خارج هست.
تاچایی که من اطلاع دارم برند معتبر کمتر از این نداریم.
البته احتمال داره مدل های قدیمی تر سونی و سامسونگ رو بشه 10-15 تومن کمتر (شاید) با کلی گشتن پیدا کرد.
Sony ICD-PX312
95 تومن
Last edited by peaceful1; 25-08-2011 at 09:47.
ریکوردر رو که حسین عزیز گفتن
ولی من با همین clip+ هم ضبط کردم اتفاقا کیفیتش خوب بود ولی امکانات یه ریکوردر رو نداره فکر کنم به پولت بخوره
ببخشید اسم دقیق این clip+ را میشه بگین.
یه سوالم داشتم این پلیر که فرمودین صدا را از 4 5 متری واضح ضبط میکنه که بعداً ببینم استاد چی گفته؟
Last edited by Sir Masoud; 26-08-2011 at 05:07.
ممنون استاددوستان خواهش میکنم قبل از بیان یک سوال حداقل یکی دو پست قبل رو مطالعه کنید تا سوال های خیلی تکراری پرسیده نشه.
این عکس رو شما از یکی از سایتهای اسپم فارسی زبان به اشتراک گذاشتید مشخصا همچین محصولی رو بناید بهتر از همچین جایی دنباش جستجو کرد.
به هیچ وجه این پلیرها توصیه نمیشه و مشخصا سادهترین کارهایی که از یک پلیر انتظار میره هم از عهده این ها خارج هست.
sansa clip+
چند صفحه اخر همین تاپیک فکر کنم زیاد راجع بهش صحبت شده
من خودم میذارم جلو میز استاد برا من که کافیه کاملا واضح هست این رو تا حالا امتحان نکردم ولی فکر کنم شدنی باشه ولی نه مثل ریکوردر ها
اگر واقعا ریکوردر میخوای همون که peaceful عزیز گفت رو بگیر چون اینها یه امکاناتی داره که تو پلیر معمولی نیست من با توجه به بودجت گفتم پول بیشتر بدی امکاناتی مثل قطع ضبط وقتی صدایی نیست و حدف نویز داره بعد فرمت ضبط ریکوردر ها mp3 که کم حجمه و انتقالش راحت تر
موفق باشی
5-4 متر خیلی خوب بگیره همون ریکردر بهتره بگیری.
کم پلیرهایی هستند که به خودی خود خوب ضبط کنند. وقیمت مناسی هم داشته باشند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)