این کارو هم کردم ولی فایده ای نداره اصلا cpu کار نمیکنه که چیزی پاک شه اگه ماه رمضون نبود یک هفتهای که نمایندگی گفته بود رو صبر نمی کردم میرفتم تهران نمایندگی پاری میکروتل...
این کارو هم کردم ولی فایده ای نداره اصلا cpu کار نمیکنه که چیزی پاک شه اگه ماه رمضون نبود یک هفتهای که نمایندگی گفته بود رو صبر نمی کردم میرفتم تهران نمایندگی پاری میکروتل...
به نظرم ربطی به سی پی یو نداره . . . چون اگه سی پی یو سوخته بود یا یه چیزیش شده بود که اصلا نباید روشن بشه گوشی . . .
![]()
آخه اون علامت دایرهای که وقتی منو یا هر جای دیگه ای از گوشی رو باز میکنیمیاد ومیچرخه درست کار نمیکنه میچرخه یکدفعه قطع میشه دیگم نمیاد...
اگه گوشی رو فلش کنن کیفیتش میاد پایین؟
نه ... مثل اینه که ویندوز کامپیوتر و عوض کنی
یه سوال: شما از چه نرم افزاری برا ضبط مکالمه استفاده میکنید.من هر کدومو میریزم یا کار نمیکنه یا اگه کار کنه صدای من نمیره و از اون طرف هم صدا نمیاد....
سلام
قبلا یه اموزشی بود برای بالاتر بردن صدا
می خواستم ببینم به بلند گو صدمه می زنه؟
یا فقط کیفیتو پایین میاره
دوست عزیز این مشکل از کی پیش اومده ؟
با ریست فکتوری حل نمیشه ؟
فلش ؟
اکثر مشکل ها با ریست فکتوری درست میشن.![]()
نت با ریست فکتوری هم درست نشد . . . اینترنت ایرانسلم هم مشکل نداره چون رو یه گوشی دیگه امتحان کردممیگم نمیدونم چرا از وقتی فریمور جدید XXIB2 رو ریختم توو گوشیم دیگه به اینترنت ایرانسل وصل نمیشه و میگه اینترنت غیر فعال هست ( در صورتی که وقتی سیم کارت رو میذارم توو گوشیای دیگه راحت وصل اینترنت میشه ) .
توو برنامه های مختلف هم امتحان کردم ولی توو هیچ کدوم از برنامه ها به اینترنت وصل نمیشه و اونجایی که باید انتخاب کنی که از لن استفاده میکنی یا اینترنت جی پی آر اس حالا دیگه فقط میاره سرچ فور لن در صورت اینکه تنظیماتش و اینا کامله
قبلا توو فریمور قبلی هم وقتی توو یه برنامه میرفتم و میخواستم به اینترنت وصل بشم . اونجاییش که باید انتخاب کنیم سرچ فور لن یا جی پی آر اس ایرانسل . بعضی وقتا دوتاش میومد و من جی پی آر اس رو میزدم و راحت وصل میشدم به نت ولی بعضی وقتا فقط اون سرچ فور لن میومد و گزینه جی پی آر اس نداشت اون وقت باید یه بار گوشیو خاموش روشن کنم تا دوباره اونجا جی پی آر اس بیاد که من انتخابش کنم . . . ( این مشکل توو فریمور قبلیم یعنی XXHK1 بود )
مشکل از کجاست ؟؟؟
اصلا به جی پی آر اس وصل نمیشه
![]()
گوشی رو وصل کن به کامپیوتر و با سیم کارت و سامسونگ استودیو امتحان کن ببین با کامپیوتر وصل میشه یا نه.
احتمالا مودم گوشیت یه ایرادی پیدا کرده ؟!؟!؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)