Theme یا قالب برای صفحه اصلی کانتر 1،6
طریقه نصب: فقط فایل را Unzip کنید و فایل های داخل آنرا در پوشه cstrike/resource→ کپی کنید.
Theme یا قالب برای صفحه اصلی کانتر 1،6
طریقه نصب: فقط فایل را Unzip کنید و فایل های داخل آنرا در پوشه cstrike/resource→ کپی کنید.
سلام من کانتر سورس رو دارم و چندی پیش می خواستم که فایلهای یه کانتر دیگه رو بریزم روش(بازیکن ها و زمین گاراژ)ولی از کار افتاد....
یعنی جای بازیکن ها یه ارور بزرگ می نوشت و بعد از چند لحظه هم می رفت از بازی بیرون!
من از کانتر فارسی استفاده کردم و همینجوری چون قبلا با بازی کشتی کج یه صدا از روی بازی ها ورداشته بودم و با اسم یه صدای دیگه کپی کرده بودم و کار می داد فک کردم شاید اینجوری کار کنه!
ولی اینجا دیگه کار نداد...شاید باید چیزی رو تغییر داد!!!!
من از همون پوشه ای که فایل های بازیکنا بود کپیشون گرفتم(همه رو نه،فقط اسم دار ها رو!)و ریختمشون تو پوشه ی همنامشون توی سورس......ولی نه نقشه و نه بازیکن ها اضافه نشدن.....ایا توی فرمت بندی ها مشکلی وجود داشته یا.....
Last edited by senaps; 08-05-2009 at 22:41.
مشکل تکسچرهاست که ممکنه کانتر سورس شما نداشته باشه!(یا هم کانترتون مثل کانتر سورس من کامل نیست،من از شرکت hitak دارم که چند بازی دیگه هم با نصب کانتر سورس نصب میشه) و به همین خاطر کم داشتن بعضی از تکسچرها میره از بازی بیرون.
شما از کانتر فارسی فایل mdl یا همون فایل های بازیکن ها یا اسلحه ها رو روی کانتر سورس میریزید؟خب اگه اینطور باشه که باید هم کار نکنه!یا هم برعکس چه از سورس بریزید.اصلاً فایل های کانتر 1،6 یا فارسی یا هم Condition Zero با سورس کاملاً فرق داره.چون کانتر سورس material داره ولی 1،6 اصلاً همچین چیزی نداره.
صدا هم مشکلی ایجاد نمیکنه.
فقط بعضی اسکین ها خرابن که باعث میشن کانتر 1،6 یا کانترهای شبیه به 1،6 آخرای لود از بازی بیان بیرون یا هم ارور بدن.
خوب من به اون 8 بازیکان های ترور و پلیس(همونایی که پیشفرض رو بازی بقیه نسخ میان)و همینطور مپ گاراژ(نشونیی ازش ندارم که بدم متاسفانه....)خیلی احتیاج دارم و بقیه ی کانتر ها هم روی سیستم من چپ دست هستن و هرچی تنظیمات رو دستکاری می کنم درست نمی شه.......
راستی این کانتری که همیشه شبکه کره ای ای ها نشون میده که بازی می کنن چه نسخه ایه؟!
خب این همه من و دوستان بازیکن و مپ گذاشتیم اینا رو امتحان کن عزیز.
گفتم که بازیکن های سورس به 1،6 نمیخورن!
مشکل دست چپی هم اینه که باید برین تو --> تنضیمات --> تنظیمات تصویر --> پردازشگر رو از حالت نرم افزار به حالت Open GL تغییر بدید درست میشه.
من از این کانتر کره ایی خبر ندارم.
ببخشید بازم مزاحم شدم ولی اینجا مپ های زیادی گزاشتین الان معروفترین مپی که استفاده میشه کدومه؟
من دو تا پلیر دانلود کردم ایا فط بایر بریزمشون تو پوشه مربوطه و برم تو بازی؟کار دیگه ای نمی خواد؟
خواهش میکنم ، فروم دیگه واسه سوال کردن و جواب گرفتن هست.
فقط من دقیقاً نفهمیدم کدوم کانتر رو بازی میکنید شما؟
هر مپی رو که خواستین دانلود کنین.فرقی نداره.
اره همونجور که آموزش دادم پیش برید هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه اسکین مشکلی نداشته باشه. نه نمیخواد کار دیگه ایی بکنید.
موفق باشید.![]()
Last edited by R.P.G; 09-05-2009 at 00:37.
من از سورس استفاده می کنم البته نمی دونم مال کیه!!!!!
راستی این گفته سی پی یو پنتیوم 3 ولی من پسیستمی رو که برا بازی دارم سی پی یوش هست 1.3!!!!!!!
رم رو گفته 64 و مل من 256!!!!!
گرافیک رو گفته 64 و مال من 128 البته این سیستم خیلی قدیمیه ولی خوب از چیزی که خودش گفته خیلی بیشتره!!!!!!
ولی باز نمی تونم از 8 نفر بیشتر بیارم تو بازی و گرنه بازی به لرزه می اوفته و اذیت می کنه......
من چجوری می تونم درجه سختی بازی رو تغییر بدم؟!اصلا این امکان هست؟!!!اینجوری بازی خیلی ضعیف میشه برا موقع گیم نت و اینا....
من می تونم نسخه جدیدش رو دانلود کنم؟یعنی اینکه از کجا؟!!!!!البته مسلما رایگان........
Last edited by senaps; 09-05-2009 at 00:48.
رو پوش بازی همیشه سیستم مورد نیاز رو خیلی خیلی کمتر از اونی که بازی هست می نویسند که خریدار بازی رو که دستش گرفته نزاره و نخره.پس به نوشته هایی که رو پوش بازی ها نوشته زیاد توجه نکنین.
سیستم شما واسه این بازی یه کم ضعیفه.همه قطعات ضعیف هستن.مخصوصاً cpu.
بله شما میتونین در اینجا درخواست بدید و دانلود کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by R.P.G; 09-05-2009 at 00:54.
منظورم تاریخش بود!!!!!!!!!!!!!!
شاید اخرین سوالات!!!!!!:
من با یه ای دی اس ال 64 یا 128 می تونم سورس رو انلاین بازی کنم؟!(هنوز ای دی اس ال ندارم ولی می خوام یه مناسب بازیش رو بخرم!)
مشخصات سیستمی که بتونه بازی رو خومب اجرا کنه چی باید باشه؟!
من هنوزم تم مورد علاقم رو پیدا نکردم یه کمکی می دین؟!سبک پر بازی مثل داس 2 که همه ازش استفاده کردن یا می کنن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)