نظرتون در مورد پونتیاک ونچورا چیه؟؟اولین بار که سالها پیش دیدم با نوا کوپه اشتباه گرفتم اما فرم زیبای دماغه اون به من نشون داد که با یه پونتیاک طرف هستم!!تعدادشون خیلی کمه..احتمالا از این تعداد کم اوراق و از رده خارج هم شدن...
![]()
حیف که عکسه..من کلیپ این فیلم را توی youtube دیدم..خیلی جالبه..البته آخرش چپ میشه..!!!
![]()
احتمالا این آقا این عکس را دیده و جو گیر شده سقف کامارو را برداره..اما این کار خیلی باید با دقت و محاسبه انجام شده و همراه با تقویت شاسی برای جلوگیری از تا خوردن کف ماشین انجام بشه..که البته در نهایت حتی بعد از این کارها بازهم چیز جالبی از آب در نمیاد و بنظر من اصلا زیبا نیست...
![]()
من یه کامارو 76 سراغ داشتم که کروکش کردن و چند بار هم بعدا مشاهده شده
این مدل یعنی نسل دو اف بادی هیچوقت کروک نداشت چون طرح بدنه این اجازه رو نمیداد
حتی اگه کسی با دقت سقف ر در بیاره ساختن سقف برزنی متناسب با بدنه خیلی مشکلی هستش چون یه سقف قوسی شکل لازم داره
اینم که شما عکسش رو گذاشتین یه ماکت هستش
خود من روی یه ماکت فراری انزو که خودم ساخته بودم همین کار رو انجام دادم یعنی یه اسپید استر ازش میخواستم بسازم که متاسفانه متاکت روش آب ریخت و خراب شد .
جنس ماکت مقوایی بود .
سلام
والا من ازش پرسيدم بابا ميخواد سقفشو بزنه همينطوري باز باز باشه كه نميخواد برزنتيش كنه
همانطوری که خر فهمش کردی تا با بتونه ماشین را خراب نکنه حالیش بکن که به قیمت خوبی داری میخریدش و اگر از این کارها سر ماشین بیاره دیگه همان 1.5 هم کسی نمیخره..حتی اگر اوراقی تحویل بده...
ببین دردش چیه اینقدر بچه بازی در میاره؟؟؟
سلام
آره بايد برم رو مخش به زبوني ببينم بهم ميدش يا نه حالا برا من خوبه كه اولين باره ميخوام تجربه كنم
هر چي خدا بخواد
اگه یکی از اینا رو وارد کنیم چقدر هزینهداره
توسایت واسه فروش گذاشتنش فقط20000 دلار (درست فهمیدم)
من این سایتو دیدم و کلی به خودم فهش دادم که چرا تو ایران به دنیا اومدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by scope82; 23-05-2010 at 18:03.
سلام
آقا طوري كه ميگن ماشين هاي بالاي 2000 كارت سوختشون ميسوزه و بايد ليتري 1000 تومن بنزين بزنن اگه اينطور باشه كه ديگه از 100 ا ماشين امريكايي سوار 10 تا سوار ميشن يعني 60 ليتر بزني 60 هزار تومن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)