آپدیت نیستی به احتمال زیاد....
گوشیت چیه؟
در کلوپ خودش ادامه بده...
موفق باشی.
آپدیت نیستی به احتمال زیاد....
گوشیت چیه؟
در کلوپ خودش ادامه بده...
موفق باشی.
سلام مهندس...از این همه زحمتت ممنونم.باشه جبران کنیم.درمورد هک دوربین p990 من دستورات شما را انجام دادم.ولی نتیجه نگرفتم.چرا؟...مشکل کجاست؟
من كه نفهميدم منظورت با كي بود ! اينجا همه واسه خودشون مهندسن
از من ميشنوي زياد تو مايه هاي هك دوربين نداره ، چون فايده ي چنداني نداره برات بنظر هم مياد كه يه ذره تازه كاري پس تا به مشكل نخوردي هك دوربين رو به حالت اول برگردون چون من تجربه كردم اينو
سلام
من در مورد هک صدا اصلا نفهمیدم'Z:\private\10200B19\' چیه؟ وآیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باید بریزم رو گوشی؟؟
بي خود چرا مايوس ميكني بچه مردم رو....؟؟
كجاي هك دوربين مشكل داره؟
تازه اگه مشكل داشته باشه مثل هك صدا نيست كه بزنه بتركونه گوشي ديگه روشن نشه....
من ريختم خيلي هم باحاله.
موفق باشي.
ميشه بگي چيش باحاله ؟
حالا خوبه اولين نفر من اونو اينجا معرفي كردم و اول هم خودم رو گوشيم نصب كردم ، ولي 1 ماه دوربين گوشيم از كار افتاده بود ، زياد تاثيري در عكس نداره . كيفيتش فكر كنم 1 يا 2 % بهتر شده
آقایون مهندس سلام
من وقتی مدیاپلیر گوشیم )p1) هک کردم دیگه مدیا پلیرش باز نشد چیکار کنم؟
سلام
دوستان من یه مشکل داشتم گفتم بپرسم که لال از دنیا نرم
بعد از این هک بازی ها و نصب هک صدا و غیره
مشکلی تو صدای گوشی پیش اومده و اونم اینکه موقع مکالمه صدا خیلی ضعیفه و تقریبا نمیشه شنید اونور خط چی میگه
حالا مشکل من کجاس ؟
سلام مهندس ... من تازه کار نیستم.بعدش هم من حرفتون گوش کردم واین کارونکردم.درمورد نرم افزارSlick_v0.21 بایدبگم که خیلی خوب داشت کارمیکرد.ولی وقتی گوشیم آپدیت کردم نصب شد ولی از اینترنت دیگه نمیتونه خودش ورجیستر بکنه.منم کارم لنگ...اگه نرم افزاربهتری سراغ داری به ماعنایت کن.قربان شمامتین...
سعي كن زياد هر چي به دستت رسيد از هك ها نريزي تو گوشيت ، يه هك صداي ديگه بريز ببين مشكلت حل ميشه يا نه ؟ در ضمن با يه سيم كارت ديگه امتحان كن مثلا اگه ايرانسلي با داءمي امتحان كن
منظورت چيه كه نميتونه خودش رو رجيستر كنه ، يه كم واضح تر بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)