تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 905 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    کلا وظیفه فشنگی آب در ماشین چیست؟
    سلام
    با تشکر از دوست بزرگوار محمد داود برایِ توضیح خوبشون
    بنده هم یه توضیح مختصری مینویسم :
    فشنگی ها در حقیقت یک نوع سنسور هستند .
    سنسور sensor یعنی حسگر
    سنسورها یا به حرارت حساسند یا به فشار یا به ضربه یا به نور یا به صدا یا حرکت یا به رطوبت یا به یک نوع ماده مثل گاز و دود یا به اشعه مثل اشعه ی رادیو اکتیو و غیره

=====================================
    سنسور آب یا همون فشنگی آب به حرارت حساس هست و این حساسیتش رو با مقدار برقی که از خودش عبور میده نشون میده
    مثال :
    اگر در حرارت 25 درجه 4 ولت از خودش عبور میده , در حرارت 80 درجه 6 ولت عبور میده یعنی با زیاد شدن حرارت , مقاومتش کمتر میشه و ولتا بیشتری از خودش عبور میده .
    این برق دو جا میره :
    1- میره برایِ آمپر حرارت آب و با بالا پائین کردن عقربه یا تغییر عدد در نشانگر دیجیتالی به راننده میگه حرارت آب چقدر هست .
    2- میره برای کامپیوتر ماشین یا همون واحد کنترل الکترونیکی
    electronic control unit ( ECU )
    و کامپیوتر از حرارت موتور مطلع میشه و دستورات لازم برایِ انژکتورها و دیگر قطعات رو صادر میکنه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    معمولاً در ماشینهای انژکتوری دو تا سنسور آب وجود داره
    یکیش برای آمپر آب پیام میفرسته كه سيمش معمولاً تك سیمه هست .
    دومی برای کامپیوتر ماشین ecu که سیمش فیش داره و دو سیمه هست .

=============================
    فشنگی روغن به فشار حساس هست و با کم و زیاد شدن فشار روغن , برق رو قطع و وصل ميكنه.
    سنسور مپ manifold air pressure به فشار هوای داخل منیفولد هوا حساس هست .
    داخل دلکوی بعضی از ماشینها یک حسگر نوری هست .
    سنسور روی سپرها به حرکت و فاصله ی اشیاء حساس هست .
    سنسورهای دزدگیرها به صدا یا لرزش یا حرکت حساس هست .
    سنسور اكسيژن به گاز اکسیژن حساس هست .
    در ماشینهایی که دلکو نداره سنسور میل لنگ و میل سوپاپ به حرکت حساس هست .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-04-2013 at 02:44.

2. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام بر اساتید خودم.
    یه درخواست دارم راجب نحوه تعویض واشر سرسیلندر موتور پراید.اگه درپراید های انژکتوری و کاربراتوری تفاوت میکنه لطفا اونم توضیح بدید.
    توضیح خیلی مفصل نیازی نیست فقط مراحل رو از اول یعنی باز کردن درب قالپاق حالا به ترتیب حلزونی مهره هاش باید باز شه یا طور دیگه اینارو هم بگید چون با پژو و سمند کار کردم و مراحل رو میدونم میخوام پرایدو هم یاد بگیرم.

داره خودمونی میشه amino-danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

دوستان موقعی که با هاچبکم دنده عقب می گیرم بعد از اینکه ترمز می کنم یه صدای "تق" بلند می شه. اینجور که احساس می کنم ایراد از جلوبندی باید باشه. درسته؟ سوال ـه دیگه ـم اینه که روی پرایدم فقط یه بوقه مادگی(زیر) وصله، اگه بخوام یه نری(بم) هم براش بخرم باید باطری ساز وصل کنه یا خودمم می تونم وصل ـش کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بر اساتید خودم.
    یه درخواست دارم راجب نحوه تعویض واشر سرسیلندر موتور پراید.اگه درپراید های انژکتوری و کاربراتوری تفاوت میکنه لطفا اونم توضیح بدید.
    توضیح خیلی مفصل نیازی نیست فقط مراحل رو از اول یعنی باز کردن درب قالپاق حالا به ترتیب حلزونی مهره هاش باید باز شه یا طور دیگه اینارو هم بگید چون با پژو و سمند کار کردم و مراحل رو میدونم میخوام پرایدو هم یاد بگیرم.
    سلام
    این سایتها اطلاعات خوبی داره

مهمترين چیزها :
    هرگز سرسیلندر داغ نباید باز بشه
    در روزی که گرد و غبار زیاده نباید موتور یا کولر باز بشه .
    قبل از نصب واشر جدید باید جاش خوب تمیز و براق بشه
    پیچهای سرسیلندر فقط باید به اندازه ای که توسط کارخونه تعیین شده محکم بشه وگرنه سرسیلندر تاب برمیداره و واشر سرسیلندر هی میسوزه
    اگر کاتالوگ ندارین از مکانیک وارد یا دو سه مکانیک سوال کنین که درجه ی سفتی پیچهای واشر سرسیلندر ماشینتون چقدر باید باشه .
    یک آچار مخصوص درجه دار برای سفت کردم پیچهای سرسیلندر به اندازه ی تعیین شده لازم دارین

از همه چیز با موبایل عکس یا فیلم بگیرین تا بعداً در بیتن لوله ها و سیمها و پیچها و غیره دچار سردرگمی یا اشتباه نشین
    جای دقیق تسمه تایم نباید تغییر کنه ( هم زمان بودن میل لنگ با میل سوپاپ ها )
    قبل از باز کردن تسمه تایم حتماً از وضعیت میل لنگ و میل سوپاپ فیلم بگیرین
    اگر تسمه تایم کهنه هست بهترین وقت برای عوض کردنش هست
    همه ی قطعاتی که در حالت عادی در دسترس نیست بهتره چک بشه تا اگر فرسوده هست تعویض بشه مثل شیلنگ بخاری و تسمه تایم و کاسه نمد میل سوپاپ و تسمه دینام و کولر و واشر قالپاق سرسیلندر و غیره .

خصوصاً واشر يا همون كاسه نمد سوپاپها که نمیدونم تو ایران چی بهش میگن
    عکسش
    اگر کولانت تو رادیاتور هست بکشینش در یک ظرف تمیز و بعداً دوباره بریزینش توی رادیاتور
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 06-04-2013 at 23:19.

6. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان موقعی که با هاچبکم دنده عقب می گیرم بعد از اینکه ترمز می کنم یه صدای "تق" بلند می شه. اینجور که احساس می کنم ایراد از جلوبندی باید باشه. درسته؟ سوال ـه دیگه ـم اینه که روی پرایدم فقط یه بوقه مادگی(زیر) وصله، اگه بخوام یه نری(بم) هم براش بخرم باید باطری ساز وصل کنه یا خودمم می تونم وصل ـش کنم؟
    سلام
    با سرعت دنده عقب برین و بعدش خلاص کنین و بعدش ترمز کنین .
    اگه صدا میده یا از جلوبندی هست یا از صندوق عقب یعنی ممکنه یه چیزی تو صندوق عقب تکون میخوره
    اما اگر با خلاص کردن و ترمز کردن صدا نمیده پس گیربکس یه مشکلی داره

8. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یک تقی که اون موقع میاد بیشتر از گیربکس هست که من روی بیشتر ماشینها دیدم و روی ماشین خودم هم این وضعیت هست
    از ضربه به اتاق هم داره یکی از ساختار خود گیربکس میتونه باشه که به خاطر چرخدنده های اضافی دنده عقب و خلاص شدن گیربکس در حین کلاچ و ترمز گرفتن بهشون ضربه وارد میشه
    این موردی که که میگید با سرعت زیاد و ترمز ناگهانی رو توی خیلی از ماشینا دیدم که اتفاق می افته و مطمئنم که از سیستم انتقال قدرت هستش در برخی موارد از صفحه کلاچ هم میتونه باشه

10. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    اون صدا بیشتر میتونه از لنت ترمزتون باشه که معمولا فنر روی اونها رو یا بر می دارند و یا میوفته و ضعیف میشه که لنت کمی لق می خوره
    برای امتحان پیشنهاد می کنم در یک جا که کمی شیب داره به سمت پایین شیب باستید و سر بالایی رو با دنده عقب طی کنید (شیب کم ) حالا کلاچ بگیرید تا ماشین باسته اگه صدا نداد و فقط با ترمز این صدا رو شنیدید احتمال خیلی زیاد از لنت شماست
    که هم جلو و هم عقب ممکنه این مشکل رو داشته باشند و چیز خیلی مهمی نیست
    در مورد بوق هم کاری بسیار ساده هست فقط جای مناسبی در ماشین پیدا کنید مثل جلو رادیاتور و مواظب باشید اتصالی پیش نیاد دیگه از این ساده تر نمی شه
    موفق باشید

12. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان و سال نو مبارک
    دوست من یه 206 صندوق دار داره که اتوماتیکه
    الان کاملا ماشینش قاطی کرده و
    1 - فن با دور تند روشن میشه
    2 - دنده ها کاملا قفل هستند
    3 - نمایشگر دنده چیزی نشون نمیده
    4 - وقتی دنده رو آزاد می کنیم دنده عوض نمی کنه
    5 - یکم وقتی ماشین گرم شه بهتر می شه
    توضیح اینکه وقتی احتمال دادم مشکل از روغن باشه
    این پاسخ رو داد که روغن رو با توجه دفترچه ماشین به قیمت لیتری 110000 (جمعا 330000 )عوض کرده و بعد از اون اینجوری شده
    که احتمال میدم با توجه به تجربه ای که دارم از این باشه مشکلش
    شما چی فکر می کنید؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام خدمت اساتید عزیز، آقا یه چند وقتیه که موقع حرکت آینه وسط ماشین من به شدت ارتعاش داره به طوریکه ماشین عقبی رو به خوبی نمی شه دید. توی جاده واقعاً اذیت می کرد. ضمنا ماشین درجا هم یکمی لرزش داره مخصوصا وقتی که تازه روشن میشه، درجا فرمونش می لرزه و کلا ماشین یکمی لرزش دارهف توی سرعت 40-50 و کلا دنده 3 اینا خوبه و آینه زیاد لرزش نداره ولی سرعت بالاتر آینه وسط خیلی لرزش داره. ضمنا ماشینم هم سمنده، شمع و وایرها هم نو هستندف جلوبندی هم یه هفته ای هست که چک شده و میل موجگیرها و بوش ها و کمک هم تعویض شده (هر چند فرمان به یه طرف یکمی می کشه) و دسته موتور پایینی هم عوض شده (دسته موتور بالای سمت شاگرد انگار کمی له شده و دسته موتور روی گیربکس هم نمی دونم چطوریه). راستی یه چیزه دیگه، هیچ وقت آمپر آب از وسط رد نمی شه و اکثر اوقات روی یگ چهارم و یکمی بیشتر است، مشکلی نداره؟

داره خودمونی میشه amino-danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

سلام
    با سرعت دنده عقب برین و بعدش خلاص کنین و بعدش ترمز کنین .
    اگه صدا میده یا از جلوبندی هست یا از صندوق عقب یعنی ممکنه یه چیزی تو صندوق عقب تکون میخوره
    اما اگر با خلاص کردن و ترمز کردن صدا نمیده پس گیربکس یه مشکلی داره
    یک تقی که اون موقع میاد بیشتر از گیربکس هست که من روی بیشتر ماشینها دیدم و روی ماشین خودم هم این وضعیت هست
    از ضربه به اتاق هم داره یکی از ساختار خود گیربکس میتونه باشه که به خاطر چرخدنده های اضافی دنده عقب و خلاص شدن گیربکس در حین کلاچ و ترمز گرفتن بهشون ضربه وارد میشه
    این موردی که که میگید با سرعت زیاد و ترمز ناگهانی رو توی خیلی از ماشینا دیدم که اتفاق می افته و مطمئنم که از سیستم انتقال قدرت هستش در برخی موارد از صفحه کلاچ هم میتونه باشه
    دوست عزیز
    اون صدا بیشتر میتونه از لنت ترمزتون باشه که معمولا فنر روی اونها رو یا بر می دارند و یا میوفته و ضعیف میشه که لنت کمی لق می خوره
    برای امتحان پیشنهاد می کنم در یک جا که کمی شیب داره به سمت پایین شیب باستید و سر بالایی رو با دنده عقب طی کنید (شیب کم ) حالا کلاچ بگیرید تا ماشین باسته اگه صدا نداد و فقط با ترمز این صدا رو شنیدید احتمال خیلی زیاد از لنت شماست
    که هم جلو و هم عقب ممکنه این مشکل رو داشته باشند و چیز خیلی مهمی نیست
    در مورد بوق هم کاری بسیار ساده هست فقط جای مناسبی در ماشین پیدا کنید مثل جلو رادیاتور و مواظب باشید اتصالی پیش نیاد دیگه از این ساده تر نمی شه
    موفق باشید
    مرسی از همه ی دوستان بابت ـه جواب ـاشون.
    حتما فردا تست می کنم کارایی رو که گفتین. صدای لنت رو می تونم تشخیص بدم چون اگه از لنت باشه باید مثله وقتایی که لنت ها خیسن یه صدای زیر ـی شنیده بشه، اما این صدای تق داره. چون کلاً آدم حساس به هر صدایی ـم توی جعبه عقب ماشینم هیچوقت وسیله ی اضافی و خورده ریز نمیزارم؛ پس اونم نمیتونه باشه. اما بیشترین احتمالی که می دم روی جلوبندی ـه. اگه فردا یا پسفردا وقت کنم حتماً یه سر به جلوبندی ساز می زنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •