سلام. این هم آدرس وبلاگی که یوک دوست خوبمون Toomy-2008 رو به فروش می رسونه:
قیمتش رو خیلی گرون نوشته: 210.000 تومان.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. این هم آدرس وبلاگی که یوک دوست خوبمون Toomy-2008 رو به فروش می رسونه:
قیمتش رو خیلی گرون نوشته: 210.000 تومان.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب تجهیزاتی توی این سایت به فروش میرسه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره. اما طرف چون تو کارش تقریباً تکه، هر قیمتی دوست داشته زده.
امشب (يعني از بعد از ظهر) جاتون خالي با علي جان LOWW TO OMDB پرواز کرديم که 5ساعت طول کشيد!
من طبق معمول با 800-737 بودم و علي هم با A300 ...
اميدوارم تو پرواز بعدي شما هم باشي.
پس حسابی حال کردین. آقا خوش به حالتون. اگه من هم کنکوری نبودم، حتماً باهاتون همسفر می شدم. داغ دلمو تازه کردین.
ولی عجب مسیری رو انتخاب کردین، از وین به دبی! خیلی حال میده.![]()
Last edited by mohsen_rkh; 27-03-2010 at 23:49.
سلام.
من عاشق این بازی هستم البته چند سال پیش فکر کنم 6 سال پیش نسخه ارجینالش رو گرفتم بازی کردم خیلی عالی بود و فوق العاده سخت و بیخیالش شدم!.
وقتی اتفاقی این تاپیک رو دیدم من رو برد اون دوران خوش.
میخواستم بپرسم شماها اینو تفریحی بازی میکنین ؟ الان جذابیتش چطوره؟آخه من اون موقعه بازی میکردم حوصلم سر میرفت! چیز خاصی نداشت!
ممنون میشم تو این زمینه کمک کنین.
راستی من ورژن 2004 رو دارم آیا ورژن جدید یا همون x بهتره یا 2004؟
Last edited by farhad_realmadrid; 28-03-2010 at 00:36.
شما کل 5ساعت رو پای سیستم بودی یا روی اتو پایلوت گذاشتی؟امشب (يعني از بعد از ظهر) جاتون خالي با علي جان LOWW TO OMDB پرواز کرديم که 5ساعت طول کشيد!
من طبق معمول با 800-737 بودم و علي هم با A300 ..
,ورژن شما 2004 هست ؟
سلام.
من عاشق این بازی هستم البته چند سال پیش فکر کنم 6 سال پیش نسخه ارجینالش رو گرفتم بازی کردم خیلی عالی بود و فوق العاده سخت و بیخیالش شدم!.
وقتی اتفاقی این تاپیک رو دیدم من رو برد اون دوران خوش.
میخواستم بپرسم شماها اینو تفریحی بازی میکنین ؟ الان جذابیتش چطوره؟آخه من اون موقعه بازی میکردم حوصلم سر میرفت! چیز خاصی نداشت!
ممنون میشم تو این زمینه کمک کنین.
راستی من ورژن 2004 رو دارم آیا ورژن جدید یا همون x بهتره یا 2004؟
سلام دوست عزیز...
علت این که شما از این شبیه ساز و نه بازی زده شدید دقیقا همین هست... خیلی ها به هاین تاپیک سر می زنن و می گن ما می خوایم این بازی رو دانلود کنیم یا بخریم یا چطوری می شه بازی کرد و ...
شما خودتون گفتید چیز خاصی نداشته و به همین دلیل شبیه ساز رو رها کردید... اگر دقت کنید و به صفحات قبل تر این تاپیک نگاهی بندازید می بینید که خیلی از بحث ها در مورد بازی نبودن این شبیه ساز هست و علت این که خیلی ها شبیه ساز رو جدی نمی گیرن چی هست...
بله ... با شبیه ساز می شه بازی کرد و لذت برد اما کاربرد اون چیزی ما ورای بازی کردن هست و برای تمرین هوانوردی و خلبانی هست... این که شما چطور بتونید در شرایط حساس یک فرود عالی رو به همراه داشته باشید. یا چطور بتونید هنگامی که برق هواپیما قطع می شه به پرواز ادامه بدید یا چه زمانی فرود اضطراری داشته باشید و... همه این ها وقتی برای شما لذت بخش می شه که به خلبانی علاقه داشته باشید و برای فهمیدن این موضوعات کنجکاوی کنید...
اگر قصد بازی کردن دارید که مثل سابق زود زده می شید چون چیز خاصی برای برانگیختن هیجان شما نداره و همه چیز تکراری هست اما اگر قصد دارید یاد بگیرید که چطور یک هواپیمای ایرباس آ 380 رو بدون نقص و به بهترین شکل روی باند فرودگان بنشونید بسم ا... .
فقط توصیه من به شما صبر و حوصله و یادگیری هست. چون این نرم افزار مثل بازی GTA نیست که یادگیری اون یک روزه انجام بشه . این شبیه ساز نیاز به وقت زیاد داره و برای بلند کردن و نشاندن یک هواپیمای ملخی 2 نفره به صورت اصولی حداقل چند هفته ای طول وقت لازمه...
یادتون باشه گرافیکی بودن این شبیه ساز دال بر بازی بودن اون نیست... حتی اگر میاکروسافت اون رو در قسمت بازی های خودش قرار داده باشه...
موفق باشید و سلامت..
ما که تو کف آنلاین موندیم.اینجا کسی نیست بگه چطوری میشه بازی کرد
ممنون از جواب شما.
من ورژن 2004 دارم این ورژن خوبه؟ یا اینکه باید برم x رو بگیرم. من یه نگاهی به سایت خارجی انداختم دیدم 2004 طرفدارانش بیشتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)