این قطع و وصل ها انگاری یه جورایی فراگیره
بچه ها تو بقیه isp ها هم مشکل دارن...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
این قطع و وصل ها انگاری یه جورایی فراگیره
بچه ها تو بقیه isp ها هم مشکل دارن...
این سرویس 1M آسیا کی میخواد راه بیفته پس؟
مگه اصلا قرار هست همچين سرويسي هم راه اندازي كنه؟! .. اصلا تو ايران مگه مي تونن؟ ...![]()
سلام.....بچه ها حجم من از سری های قبل خیلی تند تند تموم میشه.با اینکه استفاده ام فرقی نکرده....من 3 ماهه 9 گیگ دارم...قبلا مثلا با 1 گیگ اضافه میرسیدم به تاریخ...اما این سری تا الان 13 گیگ مصرف کردم....تا 28 ام هم هنوز تاریخ ام مونده...بازم باید شارژ کنم....بهشون هم گفتم یارو گفت آقا اینجا پرینت اش هست یه فلان حجم دانلود کردی یه فلان حجم میخوای بیا بگیر..اما خوب به درد من نمیخوره که........از مودم ام هم مطمئنم...وایرلس هست اما پسورد داره....به نظرتون چی شده.؟؟؟
چهار تا احتمال وجود داره
1- وایرلست -- شده باشه و داره ازت سواستفاده میشه حتما wpa2 استفاده کن
2- چیزی روی سیستمت درحال آپدیت هستش مثل خود ویندوز یا آنتی ویروس و ....
3- یوز و پسورد به دست کسی افتاده و اون داره استفاده میمنه که با بررسی ریز مصرفت میتونی بفهمی تو او ساعتا خودت آنلاین بودی یا نه
4- ویروس داشته باشی و حجمت به دلیل آپلود اون ویروس زود تموم میشه که با استفاده از نرم افزار هایی شبیه
D U METER میتونی دانلود و آپلودت رو چک کنی
این نرم افزار برای بررسی مورد دوم و چهارمی که گفتم میتونه کمکت کنه
وقتی تو سایتشون اطلاع رسانی کردن باید ارائه بدن
کاملا تایید میشه
حجم آسیاتک خیلی سریع تموم میشه
ظاهرا اینم تنش خورده به صبانت!
خیلی ممنون از توضیحات کاملت....شماره 1و3 رو که مطمئنم نیست.....خودم شک ام به شماره 2 بود.......ولی ممنون...نرمافزار رو نصب میکنم یه چکی میکنم...چهار تا احتمال وجود داره
1- وایرلست -- شده باشه و داره ازت سواستفاده میشه حتما wpa2 استفاده کن
2- چیزی روی سیستمت درحال آپدیت هستش مثل خود ویندوز یا آنتی ویروس و ....
3- یوز و پسورد به دست کسی افتاده و اون داره استفاده میمنه که با بررسی ریز مصرفت میتونی بفهمی تو او ساعتا خودت آنلاین بودی یا نه
4- ویروس داشته باشی و حجمت به دلیل آپلود اون ویروس زود تموم میشه که با استفاده از نرم افزار هایی شبیه
D U METER میتونی دانلود و آپلودت رو چک کنی
این نرم افزار برای بررسی مورد دوم و چهارمی که گفتم میتونه کمکت کنه![]()
شما هم با همون برنامه ای پیشنهاد دادم میتونی پهنای باندت رو مدیریت کنی
میتونی براش محدودیت بزاری که اگه حجم مصرفی روزانت مثلا بیشتر از 100MG شد بهت Alarm بده و میتونی یه گراف هفتگی یا ماهیانه از مصرفت ببینی ...
سلام.
بعد از قطع و وصل شدنهاي پياپي امروز صبح زنگ زدم آسياتک يه DNS گفت نوشتم خدا رو شکر ديگه قطع و وصل نشد.
ولي خب سرعت تو همون حدوداي سرعت قرارداد (128) هست هنوز.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)