تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 521 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

یعنی شما میگید n82 ای که توسط فنلاند یا کارخونه ی اصلی نوکیا تولید میشه، هیچ فرقی با اینهایی که توی کارخونه ی چین نوکیا تولید میشه نداره؟
    اره دقیقا همینه هیچ فرقی نداره چون دقیقا زیر نظارت نوکیا ساخته میشن.....
    گوشی تقلبی که دقیقا مانند خود گوشی اصلی باشه و سخت افزار و نرم افزارش یکی باشه اصلا وجود خارجی نداشت
    اره اون که اصلا یه بحث دیگه ای داره بحث ما در مورد چینی بودن یا نبودنه والا که همه میدنن تقلبیشو اصلا مغازه دار جرات نمیکنه بده به کسی چون میگیرن بیچارش میکنن الان خوشبختانه اطلاع جکعی مرم ایران از طریق همین سایتا وفرومها داره میره بالا بنابراین تقلبی فروختن=مرگ...........
    تازه اون تقلبیاش که اگه تو تو ولیعصر باشی از اونجا میتونی تقلبی تو ونک رو تشخیص بدی چون اصلا لنز دوربین و مکان اسپیکراو100 چیزه دیگه... ضایعه.....

2. این کاربر از prince72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام گارمین روی گوشی من نصب می شه ولی هر کاری می کنم gps گوشی رو نمی شناسه
    با تشکر
    n82

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

یه روش هکی یا نرم افزاری وجود داشت که میتونست یه پوشه توی یه پوشه دیگه ایجاد کنه؟

من میخوام پوشه های Media و Office رو از توی Application در بیارم. باید چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بالاخره به این نتیجه رسیدم downgrade کنم !
    A) کسی نمیدونه آیا مثل سونی اریکسون میشه بوسیله نرم افزار های خاص و کابل usb گوشی n82 رو فلش کرد ؟
    مثلا بکمک نرم افزار nemesis server suit و کابل usb ????
    * اگر میشه کمی شرح دهید که فریمور n82 ورژن پاینتر از 30 که هک شدنیه ؛ رو از کجا میشه تهیه کرد !
    * اگر هم نه که بگید چقدر خرج داره که ببریم بدیم به ورژن پایینتر فلش اش کنن.
    -----------
    آخرین فریمور که هک شدنیه و روی n82 قابل نصبه چیه ؟ بگید بگم اونو واسم بریزن با باکس !
    واقعا که !!! خدا وکیلی پشیمون شدم از خریدن نوکیا n82 ایندفعه !
    1)اول که خیال کردیم cpuش دو هسته ایه ؛ بعدا فهمیدیم سایت gsm.ir لطف کردن و غلط اطلاعات دادن !
    2)کی پدش هم که اینقدر تعریف میکردن هنوز باهاش دردسر دارم اساسی !
    3) دلمون به سیسمبیان و ngage اش خوش بود که اونم نشد !
    4) همیشه عشق آخرین نسخه داشتیم حالا باید ÷ول بدیم downgrade کنیم تا قابل استفاده شه !
    5)انتخاب بعدی ام i900 samsung بود ! ای کاش اونو گرفته بودم 100 و خورده ای گرونتر ولی ویندوز موبایل و ... !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

)اول که خیال کردیم cpuش دو هسته ایه ؛ بعدا فهمیدیم سایت gsm.ir لطف کردن و غلط اطلاعات دادن !
    كي گفته اينو ؟
    2)کی پدش هم که اینقدر تعریف میکردن هنوز باهاش دردسر دارم اساسی !
    جالبه شما هر جا بگي ان 82 و توي هر سايتي بري عمده ترين مشكلاتش رو همين كي پدش دونستن و شما اينو ميگي!

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

)اول که خیال کردیم cpuش دو هسته ایه ؛ بعدا فهمیدیم سایت gsm.ir لطف کردن و غلط اطلاعات دادن !
    یا علی رفیق چرا الکی میبافی؟؟؟
    اتفاقا دو هسته ایش هم از نظر عملی وهم سخت افزاری ثابت شده....
    )کی پدش هم که اینقدر تعریف میکردن هنوز باهاش دردسر دارم اساسی !
    حاضرم قسم بخورم بی عیب ترین کیپدهاست تو نوکیا ومن وهرکس دیگه مطمئنان باش هیچ مشکلی ندارن(اکثر گوشیهای نوکیا رنگ کیپداشون میره به جز این گوشی سالار...)
    3) دلمون به سیسمبیان و ngage اش خوش بود که اونم نشد !
    ببین رفیق تو ایران اونی که اپ کرده نمیتونه ان گیج بزنه تو رگ ولی تو خارج که اینطور نیست اگه گفتی چرا؟؟...چون قانون کپی رایت رعایت شده است...پس میان یه مبلغی رو ازت میگیرن وکلاینتو ...میریزن با چند تابازی....
    پس عیب رو گوشی به این بی عیبی و کاملی تو دنیا نذار عزیز من که هنوزم اوله.....
    تازشم شما قبل از اینکه اپ کنی یه تحقیقی یه گردشی تو اینجا میزدی تا شیفم بشی در مورد ایراداتش...
    5)انتخاب بعدی ام i900 samsung بود ! ای کاش اونو گرفته بودم 100 و خورده ای گرونتر ولی ویندوز موبایل و ... !
    خیلی دوست داشتم این کارو میکردی بد الان 1000000000برابر از این ناراحت بودی.....(نمونشو 100نفر درام...)

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام گارمین روی گوشی من نصب می شه ولی هر کاری می کنم gps گوشی رو نمی شناسه
    با تشکر
    n82
    دوست من مشکل شما اینه که خوب برنامه رو کرک نکردی ... برای کرک باید اون 2 تا فایل رو دقیقاً به این اسم Save کنید چون اگه چه توی خود اسم و چه توی پسوند فایل اشتباه بشه برنامه خوب کرک نمیشه ....
    شما باید فایلهاتونو دقیقاً به این اسم Save کنید ...

SW.UNL : unlock code device
    map unlock code : GMAPSUPP.UNL

تاريخ عضويت
    Oct 2007

14

یا علی رفیق چرا الکی میبافی؟؟؟
    اتفاقا دو هسته ایش هم از نظر عملی وهم سخت افزاری ثابت شده....
    منکه از خدامه ولی تو یه انجمن یکی از اعضای خبره یه لینک داد توش n95 دارای کلمه dual بود ولی n82 نبود ! و طرف اینو بمن نشون داد ! شما اگه منبع معتبری دارید بگید حال کنیم!
    - ARM 11 332 MHz processor ===== N82
    Dual ARM 11 332 MHz CPU===N95
    منیع
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حاضرم قسم بخورم بی عیب ترین کیپدهاست تو نوکیا ومن وهرکس دیگه مطمئنان باش هیچ مشکلی ندارن(اکثر گوشیهای نوکیا رنگ کیپداشون میره به جز این گوشی سالار...)
    مشکی اش هم همینطوره ؟

ببین رفیق تو ایران اونی که اپ کرده نمیتونه ان گیج بزنه تو رگ ولی تو خارج که اینطور نیست اگه گفتی چرا؟؟...چون قانون کپی رایت رعایت شده است...پس میان یه مبلغی رو ازت میگیرن وکلاینتو ...میریزن با چند تابازی....
    پس عیب رو گوشی به این بی عیبی و کاملی تو دنیا نذار عزیز من که هنوزم اوله.....
    تازشم شما قبل از اینکه اپ کنی یه تحقیقی یه گردشی تو اینجا میزدی تا شیفم بشی در مورد ایراداتش...
    حرف شما متین ! ولی ما تو ایرانیم ! و اونچیزی بدرد ما میخوره که برای ما شدنیه ! اینطور نیست ؟
    نمیگم ایراد از گوشیه . میگم مشکلی است که ما تو ایران باهاش مواجهیم!

خیلی دوست داشتم این کارو میکردی بد الان 1000000000برابر از این ناراحت بودی.....(نمونشو 100نفر درام...)
    میشه بگی چرا ؟
    Last edited by R_M_1002; 29-11-2008 at 23:39.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

A) کسی نمیدونه آیا مثل سونی اریکسون میشه بوسیله نرم افزار های خاص و کابل usb گوشی n82 رو فلش کرد ؟
    * اگر میشه کمی شرح دهید که فریمور n82 ورژن پاینتر از 30 که هک شدنیه ؛ رو از کجا میشه تهیه کرد !

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

a) کسی نمیدونه آیا مثل سونی اریکسون میشه بوسیله نرم افزار های خاص و کابل usb گوشی n82 رو فلش کرد ؟
    با کابل نمیشه ...... باید بدی با باکس فلش کنن ......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •