بچه ها من این پک جدید رو خریدم راستی هیچکی مثل من سیمز بلد نیست الان همه اسکیل هام mastered هستن همه شغلا رو امتحان کردم و آماده آموزش به همه ام درزم اون چالنج ها رو پر کردم
بچه ها من این پک جدید رو خریدم راستی هیچکی مثل من سیمز بلد نیست الان همه اسکیل هام mastered هستن همه شغلا رو امتحان کردم و آماده آموزش به همه ام درزم اون چالنج ها رو پر کردم
LOL !!!
شما ميخواي زحمت نكش!اين كارارو من تابستون تو 4 روز كردم اونم براي 2 تا سيمز نه يكي!
يه جوان مردم كه پيدا نشد اين شهر دوم سيمز رو بزاره . امروزم احتمالا تموم ميشه اينترنت 5 گيگ شارجم هدر ميره!ولي حالا مهم نيست لطفا بزاريد شهر دوم رو.
![]()
ناراحت نشی ها اما من همه اکیلای بازی رو با همه چالنج ها تو 12 ساعت پر می کنم درزم به ما نمی خوری
او اگه منظورت پکش هست که 2 تا دی وی دی و من حال آپلودشو ندارم
باید این کار را کنی:
Go to Start
click Run and type in "regedit"
open HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
double click SKU
Now change the value to 2
برایWorld Adventure هم باید ورژن Razor1911 بازی و نه Reloaded و حداقل پچ 1.6.6 بازی را باید داشته باشی !
دانلود پچ سیمز ورژن 1.6.6.002002حجم فایل : 100 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بيا دوست من اين صفحه رو ببين:
خدايي ديروز نزديك يه ساعت واست گشتم پيداش نكردم ولي الآن 2 دقيقه ام طول نكشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
راستي يه skin باحال پيدا كردم خودم خيلي حال كردم دلم نيومد نذارم:
اينم لينك دانلودش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون. اين فايل رو بايد دقيقا كجا بريزيم؟
ايول! بازم از اينا بزار. اگر ميشه مدل مو هم بزار.![]()
Last edited by loomina; 21-11-2009 at 13:12.
چرا گدایی می کنید خوب برو یه سرج کن پیدا می کنی بیا اینم یک سایت توپ
برای همه سیمزهاست اول 3 رو انتخاب کن بعد مدهاش میاد که اونا هم دسته بندی دارن مدل مو مدل پیراهن لوازم خانه خود خونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای سیمز بلد پروفوسور انیشتین شما اینقدر علم سیمزتون بالاست ماشاءالله که نفهمیدید شهر جدید چی هست اصلا!!!!!
شهر جدید با پک جدید فرق داره
بیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جا برو خودم گذاشتم
227 مگه تمام پکیج های اولیه هم هست توضیحاتشم آسونه فقط بیت تورنت و داشته باش تازه شاید با یو تورنت هم بیاد
بعد که دانلود کردی میریزی اینجا:
C:\Documents and Settings\A & M\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads
launcher رو باز میکنی میری قسمت دانلود فکر کنم بعدش همه رو انتخاب میکنی میزنی install یا یه چی مثل این درست یادم نیست بعدش یه سری خط میاد پر میشه بعدشم همش به بازیت اضافه میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)