اپدیت کردم بازم نمیشه!
اپدیت کردم بازم نمیشه!
از این استفاده کنین . فکر کنم مشکلتون حل بشه . فقط باید بصورت دستی اون رو به مرورگر اضافه کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،
دوستان عزیز با دانلودر IDM یه مشکلی دارم، همانطور که میدونید تو سایتهایی که ویدیو یا موزیک دارن یه نوار کوچیک از آی دی ام میاد که با زدن اون میشه اون ویدیو یا فایل رو دانلود کرد، من با یکی دو سایت مخصوص تقریبا هر روز سروکار دارم و اینا هم به شکلی هستن که یه صدای کوچیک مثل تیک دارن، که همین باعث میشه نوار آی دی ام فعال بشه بعضی موقعها چندین نوار فعال میشه و گاهی هم باعث کند شدن سرعت سیستم و هنگ موقت میشه، کلا مشکل سازه برام، به کل هم نمیخوام کلوزش کنم چون بعضی موقعها همزمان دانلود هم میکنم. می خواستم ببینم راهی هست که آی دی ام رو تنظیم کنم که تو سایتهای مد نظرم فعال نشه؟
با تشکر
علیک السلام عمو...
خوب و سلامت می باشی ؟
بفرما تشریف ببر تو downloads - options - general -(آخرین گزینه : customize idm download panels...) رو edit کن ... - تب دوم ( for selected files ) - سه تا گزینه تو قسمت زیری هست دومی رو انتخاب کن
تو باکس زیرش سایتایی که نمی خوای رو بنویس
همین !![]()
ساعت یک بامداد (صبح با هرچی که میگید) اینترنت قطع میشه و دو ثانیه طول میکشه وصل میشه(در اصل برای تغییر آی پی قطع و وصل میشه)
لیست دانلود ها رو تنظیم میکنم تا سر ساعت شروع به دانلود کند (ساعت 2)
مثلا من ساعت 12 می خوام برم بخوابم و سیستم رو روشن میزارم
اما دانلود شروع نمی شود سر موعد
چون ساعت 1 قطع شده و خود IDM به صورت خودکار کانکشن رو متصل نمیکند و باید دستی کانکت کنم!
باید چیکار کنم تا خودش اتوماتیک کانکت کنه؟
سلام دوستان گرامی
والا من چیز پی ان دارم ولی نمی تونم ویدوهای سایت یو.. ت یوب را دانلود کنم
از نرم افزار IDM هم استفاده می کنم که اخطار میده
میشه دوستان کمک کنن که چه جوری میشه
ممنون چون به چن تا فایل ویدیو.یی احتیاج دارم باید دانلود کنم
چه اخطاری میده ؟ پورت جیز پی ان رو در قسمت پراکسی IDM وارد کردید ؟
با این برنامه کانکشن بعد از قطع شدن دوباره وصل میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با خود IDM هم فکر کنم بشه، با این برنامه ولی دیگه راحت تره.
ممنون برادر،
این مراحلی که گفتی رو طی کردم فقط قسمت آخرش یخورده درست در نیومد، اونجا که آخر گفتی دومی رو انتخاب کن، گزینه دوم اینه:
don't show download panel for selected links
وقتی اینو میزنم گزینه add فعال نمیشه، به عبارت دیگه نمیشه لینک اضافه کرد. فقط تو گزینه سوم یعنی:
show download panel for selected links for the following sites only
وقتی انتخاب میکنم گزینه add , delete فعال میشن! چیکار کنم الان؟
نمیدونم درست انجام دادم یا نه، الان سومی رو زدم لینکها رو اضافه کردم بعد گذاشتم رو دومی، فقط امتحان کردم، کار نمیکنه! من فقط آدرس اصلی سایت رو دادم یعنی به صورت x.com ولی این صفحه ای که توش صدا داره و پنل فعال میشه جزو زیرشاخه های سایته یعنی x.com/x/x، نمیدونم به خاطر اینطور لینک دادنه کار نمیکنه یا اینکه مشکل از جای دیگست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)