اگه منظورت ايــــــنــــــــجـــــــ ـــــــــــــــوريـــــــ ــــــــه بايد گفت كه در صفحه كليدهاي مختلف ممكنه فرق بكنه
من خودم با Shift+J ميزنم
اگه منظورت ايــــــنــــــــجـــــــ ـــــــــــــــوريـــــــ ــــــــه بايد گفت كه در صفحه كليدهاي مختلف ممكنه فرق بكنه
من خودم با Shift+J ميزنم
سلام خیلی ممنون کارم خیلی راه افتاد
اگر بخواهم کاری بکنم که همیشه این حالت توی ورد بمونه و نخواهد که هر دفعه این کار رو بکنم راه حلی هست
با سلام خدمت دوستان عزيز
اخيرا به يه مشكل حاد وحشتناك در office 2007 برخورد كردم كه تا حالا همچين مشكل ناجوري برام پيش نيومده بوده .
مشكل اينه كه اخيرا هر سند وردي رو كه باز و يا ايجاد ميكنم و ميخوام در اون تغييراتي رو اعمال كنم وقتني گزينه save رو ميزنم به جاي اينكه save كنه گزينه save as مياد در حاليكه همزمان بطرز عجيبي فايل در محلش ناپديد ميشه و اگر اسم براي save as دادم كه هيچ والا حتي نوشته هاي قبلي هم ناپديد ميشه و يه فايل با فرمت tmp ايجاد ميشه . اين عكس رو هم براي توضيح بيشتر ميذارم ؛ زماني كه من كليد save رو ميزنم و در عوض ميخواد فايل رو save as كنه
متاسفانه نميدونم چرا عكس رو كه در تگش قرار ميدم ديده نميشه اما اين آدرس عكس آپلود شده خطا هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by رعد; 01-11-2008 at 16:42.
عكسي كه مشخص نيست
تغيير در خط جداكننده پاورقيمطالب آدرس بالا را دیدم ولی سوال من برخورد دیگری با footnote است.فرض کنید در صفحه اول از متنی که نوشته ام ، چندfootnote یا پاورقی وجود دارد که همگی انگلیسی هستند و در صفحه دوم این متن هم یک سری footnote وجود دارد که همگی فارسی هستند.حالا می خواهم ، خط جداکننده برای پاورقی های انگلیسی ، به سمت چپ و برای پاورقی های فارسی به سمت راست باشد.من می توانم این خط را جا به جا کنم.فقط مشکل اینجاست که برای هر نوع از پاورقی ، بتوانم این خط جداکننده را به دلخواه کنترل کنم.ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چنين كاري امكان پذير نيست
سلامممنونم که اینقدر سریع پاسخ دادیدحالا که این کار امکان پذیر نیست، در پایان نامه ام ، این خط به سمت راست باشد یا چپ؟و یا این که در تایپ کتاب و پایان نامه و یا مقاله ، این امر مهم نیست؟ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمایید
سلام
ايني كه مهم هست يا نيست رو من نميتونم نظر بدم
فقط ميتونم بگم به نظر مياد اگر كتاب يا پاياننامه اي بصورت فارسي باشه ولي پاورقي هاي انگيلسي هم داشته باشه خط پاورقي سمت را ست باشه به استاندارد نزديكتره تااينكه سمت چپ
آيا اين متن رو ميشه با ورد زد ؟
فونتش چيه ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)