مزدا من شنیدم 106 اسب قدرت داره و 145 نیوتون بر متر گشتاور و زانتیای 1800 هم 112 اسب قدرت
چند تا مقایسه بین زانتیا و مزدا 323 دیدم که همه مزدا 323 رو ترجیح داده بودن (چون گفته بودن به روز تره)
ولی زانتیای 2000 بحثش جداست![]()
مزدا من شنیدم 106 اسب قدرت داره و 145 نیوتون بر متر گشتاور و زانتیای 1800 هم 112 اسب قدرت
چند تا مقایسه بین زانتیا و مزدا 323 دیدم که همه مزدا 323 رو ترجیح داده بودن (چون گفته بودن به روز تره)
ولی زانتیای 2000 بحثش جداست![]()
با ماشین کاری نکردیم. وقتی خواستیم بفروشیمش 175000 تا کار کرده بود. فقط خواستم بهت بگم که اگه به خرج بیفته هر روز یه چیزیش خراب میشه و پدر آدمو در میاره.
در مورد مقایسه ی موتوری نمیتونم نظر بدم. من از یکی از بچه ها که نشسته بود پشتش شنیدم که پرایدو به زور گرفت!
ولی اگه اهل گاز دادن نباشی و برای رانندگی شهری میخوای خوبه.
اگه من جاتون باشم احتمالا پارس elx ورمیداشتم. مزدا 323 fl هم تیپ 5 اگه گیرت بیاد با این قیمت خوبه.
میشه تقویتش کرد ولی هزینه و مشکلات تقویتش از تقویت 405 و پارس بیشتره.
موتور خودش چي(323تقويت نشده) از 405 & pars بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟میشه تقویتش کرد ولی هزینه و مشکلات تقویتش از تقویت 405 و پارس بیشتره.
323 تيپ 5 تو اين قيمت نيست.حالا تيپ 5 با بقيه چه تفاوتي داره؟؟؟؟؟اگه من جاتون باشم احتمالا پارس elx ورمیداشتم. مزدا 323 fl هم تیپ 5 اگه گیرت بیاد با این قیمت خوبه
به نظر من مهمتر از این که موتورش چه شتابی داره کیفیت ماشینه که کلا هر چیزی اسمش 405 باشه و یا در باطن 405 باشه کیفیت نداره.
موتورش فکر نکنم بهتر باشه.
من تندر 90 دارم ماشین خوبیه ولی از قیافش خوشم نمیاد حالا میخوام اینو بدم بخ داداشم به جاش یه ماشینه دیگه بگیرم تو رنج 13-14 به نظرتون چی بگیرم؟
1)همینو نگه دارم
2)ریو
3)405
4)206
همینو نگه دار. اگر نه ریو بگیر.
به نظر من مشکل اصلی تندر قیافه ش نیست. مشکلش قیمت قطعات یدکی شه که خیلی بالاست.
من ميگم اگه ساكن تهراني 1 سر برو خيابون سورنا اونا خوب بلدن قيافه ماشينو عوض كنن.من با اين كه حالم از قيافۀ ال90 بهم ميخوره(منو ياد مينيبوس ايوكو ميندازه) جديدن كاراي قشنگي رو ال 90 ميكنن كه خوشكل ميشه.
فكر نكنم خيلي هم خرج كرده باشن.
برو اونجا مغازه ها البوم عكس بهت ميدن نمونه كاراشونو نگا كني.
بنظر منم برو يك ارتفاع خفن بزن خيلي خوشكل ميشه
مشکل من اینه که من دخترم! بابام نمیزاره دست به ترکیبش بزنم!اصلا هم تحمل قیافشو ندارم،جدی لوازمش بالاس؟من هنوز کارم به اونجاها نکشیده،قبل اینکه بگیرم میگفتن مصرفش کمه 100 ای 5 هست ولی الان که گرفتم میبینم مثل خرس بنزین میخوره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)