ســلام
لینکی که در تاپیک آپدیت آفلاین معرفی شده از سایت رسمی Avira هستش و تایید شده است.
ابتدا یک برنامه کم حجم دانلود میشه که پس از اجرا بسته آپدیت را دریافت میکنه.
ســلام
لینکی که در تاپیک آپدیت آفلاین معرفی شده از سایت رسمی Avira هستش و تایید شده است.
ابتدا یک برنامه کم حجم دانلود میشه که پس از اجرا بسته آپدیت را دریافت میکنه.
طبق عکس پایین عمل کنید فقط تو قسمت آخر که شماره 3 میشه وقتی که برنامه رو add کردین باید گزینه deny رو بزنید تا برنامه مسدود بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
ولی این که اد اپلیکیشن هست
من میخوام پورت باز کنم
صبر کنید مشکل اصلی رو بگم
ما یک سرور مجازی داریم که چند نفری ازش استفاده میکنیم
دوستم ازش ساکس استفاده میکنه
برنامه ------ فیر رو نصب میکنه
برنامه هم درست کار میکنه
ولی فقط ترافیک برنامه هایی مثل مسنجر و تیم ویوور از پروکســی سرور عبور میکنه و مرورگرها هیچکدوم نمیتونند از پروکــسی سرور استفاده کنند
اکانت و سرویس ساکس که مشکلی ندارند و رو یه سیستم دیگه جواب میده
پس میمونه فقط آویرا
منم خودم proxyfire دارم آنتی ویروس خودم آویرا این مشکل ندارم تو سایت آویرا به این مورد اشاره شده که فایروال خودتون بهمراه Avira's Guard باید disable کنید بعدش تست کنید یا یک قسمت دیگش به این مورد اشاره کرده که به این مسیر پایین برین
Configure Antivir > tick "Expert Mode" > General > Security > Uncheck "Protect processes from unwanted termination" and "Protect files and registry entries from manipulation" > Apply > OK. Reboot
بعد از اتمام کار همونطور که نوشته سیستم ریستارت کنید بعد از اینکه دو تا تیک مورد نظر حذف کردین
یک قسمت دیگه هم از یک راه دیگه گفته طبق لینک پایین پست آخرش ببینید مسیرش مشخص کرده
سلام بچه ها خسته نباشید
من امروز اویرا نصب کردم نسخه ی free
خواستم ببینم با نسخه ی پولی چه فرقی دارن ؟ ایا خوب حفاظت میکنه از کامپیوتر ؟
اینترنت سیکیورتیم نصب کنم؟
Last edited by mr.dengo; 15-03-2012 at 18:09.
تو عکس پایین فرق بین نسخه پریمیوم با سکیوریتی معلومه همینطور که میبینید عکس دوم که مال نسخه سکیوریتی چند تا گزینه بیشتر داخل خودش داره من خودم استفاده میکنم تابحال به موردی نخوردم
احساس میکنم آویرا روی سرعت نتم تاثیر گذاشته.من اشتباه میکنم یا واقعا اینطوریه؟
خیلی کم تاثیر میزاره برای وبگردی میتونید روی آیکن برنامه پایین تسکبار کلیک راست کنید طبق شکل تیک گزینه مورد نظر بردارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)