تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 416 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خب البته این رو بگم که قبلا مادارا رو با اوبیتو مقایسه میکردن و یه صد سالی اونجا وجود داشت ولی اینجوری سخت تره... الان باید توبی رو با اوبیتو مقایسه کنیم
    حالا 100 رو ولش دلایلی که توبی اوبیتو نیست:
    خب اول از همه این که موقعی که توبی- مادارا به ده حمله کرد اوبیتو هنوز بچه بود ولی توبی مادارا میتونست کیوبی رو کنترل کنه با شارینگانش دوما منبع عظیمی از اطلاعاته که شامل ریکودو و بچه هاش میشه تا زمان حاضر و البته حقایق مربوط به ایتاچی رو میدونست که هیچ موقع اوبیتو نمیتونسته بهفمه و توبی قبل از اکاتسوکی تو ده اب بوده بعدش چه دلیلی داره اوبیتو اینطوری بشه؟!
    اگر قرار باشه یه اوچیهای بی صاحاب رو الکی بگیم توبی میتونه اوچیها کاگامی باشه که همرده ساروتوبی هیروزن و دانزو و 2 تا مرجع عظمای کونوها بوده!
    نمیدونم مانگا رو دیدی یا نه

محتوای مخفی: خطر لو رفتن 
    توی مانگا اون یارو که مومیایی است و توسط کابوتو کنترل میشه میاد و آخرین آس کابوتو را, روو میکنه و آخرین نفری که در تابوت مونده بود میاد بیرون که کسی نیست جز اوچیها مادارا.
    پس این نشون میده اون شخص ماسکدار بر خلاف گفته های خودش مادارا نیست

پس با دلایل بالا میشه نتیجه گرفت که این شخص ربطی به مادارا و حمله کیوبی به دهکده نداره

اوبیتو قسمت راست بدنش زیر آوار میمونه و چشم چپ شارینگان خودش رو به کاکاشی میده
    توی یک قسمت از انیمه توبی رو نشون میده که لباسش رو داده پایین و سمت راست بدنش مثل این بود که پیوند زده شده باشه.
    حالا هم که توبی یک شارینگان در چشم چپش داره و چشم راستش ریننگانه.

حالا ما رو نزنید...اینها نظرات شخصیه

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نمیدونم مانگا رو دیدی یا نه

محتوای مخفی: خطر لو رفتن 
    توی مانگا اون یارو که مومیایی است و توسط کابوتو کنترل میشه میاد و آخرین آس کابوتو را, روو میکنه و آخرین نفری که در تابوت مونده بود میاد بیرون که کسی نیست جز اوچیها مادارا.
    پس این نشون میده اون شخص ماسکدار بر خلاف گفته های خودش مادارا نیست

پس با دلایل بالا میشه نتیجه گرفت که این شخص ربطی به مادارا و حمله کیوبی به دهکده نداره

اوبیتو قسمت راست بدنش زیر آوار میمونه و چشم چپ شارینگان خودش رو به کاکاشی میده
    توی یک قسمت از انیمه توبی رو نشون میده که لباسش رو داده پایین و سمت راست بدنش مثل این بود که پیوند زده شده باشه.
    حالا هم که توبی یک شارینگان در چشم چپش داره و چشم راستش ریننگانه.

حالا ما رو نزنید...اینها نظرات شخصیه
    یجور گفتی محتوای مخفی باتری های قلبم نیم سوز شدن
    هم مانگا رو میخونم هم انیمه میبینم که البته فعلا دچار فیلتر زدگی شده و اوچیها مادارا رو هم دیدم و به همین دلیل گفتم دیگه نمیشه مثل قبل توبی رو با مادارا مقایسه کنیم چون از تابوت درومد بیرون ولی خداییش اینکه چشم راست توبی بیرونه و اوبیتو چشم چپش رو داده به کاکاشی دلیل نمیشه مگه نه این که توبی تو جنگ با کونان از چشم چپش به عنوان فدایی ایزاناگی استفاده کرد؟ اونم شارینگان بود دیگه... ولی یه چیز رو قبول دارم اونم این که بدن توبی با بدن هاشیراما یجورایی پیوند خورده و ترکیب شده چون بدون بدن ریکودو ایزاناگی رو نمیشه اجرا کرد ولی یادم نیست تو کدوم قسمت (احتمالا شما قسمتی رو میگی که توبی با ساسکه درباره ایتاچی صحبت میکرد) بدنش معلوم بوده پیوند خورده... جالب اینجاست که بدن این توبی اصلا عجیبه تو جنگ با دانزو یه دستش رو مثل شیر برنج قطع کرد و الان دوباره دارتش

و یه چیز دیگه قبلا میگفتن مادارا چش چپش بیرون بود این توبی راستش پس روح مادارا نصف شده و توبی میخواسته با رینگان پین اون نصفه رو احیا کنه و خودشو کامل کنه (بعد از جنگ ایتاچی-ساسکه میگه که پین قرار بود اون فن رو برای من اجرا کنه ولی خیانت کرده...)

ببخشید قاطی پاتی شد

4. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

مانگای جدید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قدرت واقعی اوچیها را ببینید!

6. 4 کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

جااااان؟؟؟! چه خبر شده من که هیچی نفهمیدم... راز های بدن مادارا؟ تبلت؟ ریننگان؟ فراتر از شارینگان رفتن؟ مادارا چی رو فعال کرده؟ .......

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

رینگان رو که مادارا بدست اورده.ظاهرا بعد از اون هم مرده اما قبلش رینگان رو دادن به ناگاتو.
    همه این رازها تو کتیبه اوچیها نوشته شده که کابوتو و اوروچی سالها روش تحقیق میکردن.
    از قرار معلوم برای بدست اوردن رینگان علاوه بر شارینگان به چاکرای زیادی نیاز داشتن.
    به همین خاطر از سلولهای سنجو هاشیراما استفاده کردن.
    اگه تو این کره هم جووبی (10 دم) باشه دیگه کار اتحاد رسماً تمومه.
    آخرش هم نفهمیدیم توبی واقعا کیه؟

9. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

توبی رو ولش !!
    مادارا رو یکی بگیره !!
    دمش گرم چه حالی میده همه بمیرن

11. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

خوشم میاد کابوتو مادارا رو کنترل نمیکنه و خودش با رضایت باطن همه رو میترکونه

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

خوشم میاد کابوتو مادارا رو کنترل نمیکنه و خودش با رضایت باطن همه رو میترکونه
    اگه اینطور باشه ایتاچی الکی رفته سراغ کابوتو.

14. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اگه اینطور باشه ایتاچی الکی رفته سراغ کابوتو.
    یه موقع دیدی یه گنجتسوی خاص رو کابوتو استفاده کرد مجبورش کرد کنترلش کنه تا بتونن مادارا رو جمع کنن وگرنه بعید میدونم کسی بتونه
    حقیقتا کسی نمیتونه...

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

جالب اینجاست که بدن این توبی اصلا عجیبه تو جنگ با دانزو یه دستش رو مثل شیر برنج قطع کرد و الان دوباره دارتش
    اگه این مانگای آخر رو خونده باشید مادارا با خودش میگه چرا من اینجوری به دنیای زنده ها احضار شدم ... نکنه نقشه ها و برنامه ها درست از آب در نیومده ...بعدش هم یه نگاه به این مومیایی می کنه و می پرسه که کی داره مارو کنترل می کنه و ادامه داستان ...
    به نظر من این توبی و مادارا هر دوتاشون یه نفر هستند و در واقع یه تقسیم سلولی یا یه همچین چیزی رو اجرا کردند برای اینکه این توبی فقط در مقابل کونان مبارزه کرد و توی بقیه قسمت ها بدن حالت مادی نداشت ...یه جا هم ساسوکه رو که نیمه مرده بود با اون دختره برد به یه دنیای موازی دیگه ....
    در واقع همه اینها برنامه است که توبی بتونه بدن واقعی خودش رو احیا کنه تا به 10 دم برسه...حتی یه جا هم که دوستان اشاره کرده بودند توی مبارزه با دانزو دستش رو به راحتی قطع کرد و دستش یه حالت خمیری داشت .... یه جورایی مثل بدن این زتسوها بود ....
    این مادارا هم یه جا توی همین مانگای آخر گفت که من توی اخرین روز های زندگیم رینگان رو بدست آوردم و یه جا توبی به کونان میگه من برای محافظت از رینگان اون رو به ناگاتو (پین ) دادم...به نظر جور در میاد ... تازه اونجایی که کابوتو تابوت رو جلوی مادارا احضار می کنه میکه که کابوتوی لعنتی این رو از کجا پیدا کردی ؟؟؟ و اون هم میگه من در مورد تو به کسی چیزی نمی گم ....من که فکر می کنم این دو نفر یکی باشن ...چون این توبی خیلی اطلاعات داره که حتی ایتاچی هم نمی دونست ...یه جا هم توبی می گه که من ساسوکه رو به خاطر چشم هاش می خوام چشم هایی که سوسانو و آماتراسو اجرا کنه خیلی کمه .... گویا برای چشم های خودش می خواد که تکمیلشون کنه ... شاید مانگیکو هم یه ایرادی داشته باشه و نیاز به پیوند با یه مانگیگکو دیگه داشته باشه تا خیلی خیلی تکمیل بشه ...

بی خیال مادارا رو بچسبید.... قدرت افسانه ای اوچیها رو رو کرد ... .... تکنیک آتش زد اول کار ...یه دفعه اومد شارینگان زد بعدش گنجوستو زد.... آخرش سوسانو زد ....یه دفعه کلا قاطی کرد رفت تو حالت خدایی .. جو کرفتتش .. یه تیکه به کابوتو گفت فکر نکن تو این تکنیک ها رو خلق کردی اینها همش مال جونی هام بوده ..... ببینید این هوکاگه اول چی بوده که مادارا رو شکست داده !!!!!!!!!!!! !!!!

فکر کنم این هاچیبی بیاد سراغش... ناروتو هم که بخارش تموم شد .... کاکاشی هم که نیست ..گارا نمی میره ...از تیم خوب ها خیلی کم یکی یا دو نفر شاید شاید شاید بمیرن ...

17. 4 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •