تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 360 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 3594

نام تاپيک: ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    یه سوال برام پیش اومده دوست دارم عزیزان سازنده سایت و کسانی که دست اندر کار هستن پاسخ بدن . من وارد بخش نرم افزار شدم که نمایش اون فقط برای اعضا امکان پذیره متاسفانه با نکته ی بدی مواجه شدم . در نمایش افراد آنلاین نام من به همراه چهارده نفر مهمان نوشته شده بود ! اگر ورود تنها برای اعضا امکان پذیر است پس چهارده نفر مهمان در داخل این تاپیک چه می کنند ؟ اصلا چهارده برابر نشان دادن آمارها فایده ای هم دارد ؟ ممنونم
    منتظر پاسخ شما هستم .

دوستان جواب دادن .
    ورود کاربران به شکل مخفي يا ورود با استفاده از لينک در موتور هاي جستجو ( بدون امکان ديدن تاپيک ، بازديد کننده در حالي که داخل انجمن شده با لينک ثبت نام مواجه ميشه اما آمارش در تاپيک لحاظ ميشه )

درباره مشکلات کاربري تون هم عرض کنم ، بايد منتظر بمونيد تا بطور خود کار امکانات کاربري براي شما ايجاد بشه . اين محدوديت ها قبلا وجود نداشت . اما کاربراني خيلي محترم که فقط به قصد سو استفاده از امکانت تشريف ميارن اينجا ، مديريت رو مجبور به لحاظ کردن اين محدوديت ها کردن .

و

منظورتون از اين جمله قرمز چيه ؟
    به نظرم اومد که داريد مديريت انجمن رو به آمار سازي متهم ميکنيد .
    اگر مديريت ميخواست آمارش رو بالا ببره خيلي ساده چند تا انجمن پر طرفدار ايجاد ميکرد . گفتگوي دختران و پسران + دوست يابي و غير .
    و به شما توصيه ميکنم اگر به تيم اجرايي انجمن بي اعتماد هستيد 1 دقيقه هم وقتتون رو اينجا هدر نديد .

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان جواب دادن .
    ورود کاربران به شکل مخفي يا ورود با استفاده از لينک در موتور هاي جستجو ( بدون امکان ديدن تاپيک ، بازديد کننده در حالي که داخل انجمن شده با لينک ثبت نام مواجه ميشه اما آمارش در تاپيک لحاظ ميشه )

درباره مشکلات کاربري تون هم عرض کنم ، بايد منتظر بمونيد تا بطور خود کار امکانات کاربري براي شما ايجاد بشه . اين محدوديت ها قبلا وجود نداشت . اما کاربراني خيلي محترم که فقط به قصد سو استفاده از امکانت تشريف ميارن اينجا ، مديريت رو مجبور به لحاظ کردن اين محدوديت ها کردن .

و

منظورتون از اين جمله قرمز چيه ؟
    به نظرم اومد که داريد مديريت انجمن رو به آمار سازي متهم ميکنيد .
    اگر مديريت ميخواست آمارش رو بالا ببره خيلي ساده چند تا انجمن پر طرفدار ايجاد ميکرد . گفتگوي دختران و پسران + دوست يابي و غير .
    و به شما توصيه ميکنم اگر به تيم اجرايي انجمن بي اعتماد هستيد 1 دقيقه هم وقتتون رو اينجا هدر نديد .

دوست گرامی !‌
    نوع صحبت شما به نظر من نوعی اخراج محترمانه است ! من آخرین جمله ی شما را اصلا دوستانه ندیدم . البته دفاع شما از مدیریت در نوع خود بجاست اما جمله ی من اصلا قرمز نیست . واژه ای که من به کار بردم بسیار محتاطانه و مودبانه بود . ! تیم مدیریت انجمن برای من بسیار عزیز است و به کار آن اعتقاد دارم و در جریانم که مدیریت بر این سیستم سنگین و پرکاربر چقدر می تواند سخت باشد . ضمنا شما همیشه بعد از جملات من شروع به مثال زدن می کنید . فکر می کنم به خوبی انجمن را شناخته ام و ساختار آن را درک کرده ام بنابراین لازم نیست از مسائلی مثل گفتگو و چت و . . اینها بنویسید . البته نمی شود همان مثالها را نفی کرد ، در جای خود استفاده ی درست هم دارند . مجددا می گویم به انجمن بی اعتماد نیستم و به آن اعتقاد دارم ! مطمئن باشید انتقادات دوستانه من را دشمنان پی سی ورلد می توانستند جور دیگری بیان کنند ! همانهایی که به قول شما فقط برای خرابکاری وارد می شوند !

من همچنان سر حرف خودم هستم . مشکلی که من با آن مواجه شدم ( دقت کنید کلمه ی مشکل را بکار بردم ، می توانستم بنویسم حقه ! اما اعتقاد من این نیست ) به این شکل بود که مهمانان انجمن 14 نفر و کابران حاظر در انجمن 1 نفر ( که خودم باشم نشان داده شد ) من احتمال می دهم اشکالی در سیستم محاسبه وجود دارد . امکان ندارد 14 نفر همزمان با آن ترتیبی که شما گفته اید وارد شده باشند . اصلا دلیلی ندارد کابر انجمن از سرچ موتور جستجو وارد بخش مربوطه شود . این بحث بر بسیاری از بخش هایی که فقط برای کابران قابل نمایش است وجود دارد .

پیشنهاد می کنم مانند دیگر دوستان کمی صمیمی تر باشید . همانطور که می دانید دور هم جمع می شویم تا یاد بگیریم و اشکالات هم را به یکدیگر گوشزد کنیم . برای موضعگیری و متهم کردن یکدیگر ساخته نشده ایم !

خدانگهدار

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

سلام
    یه سوال برام پیش اومده دوست دارم عزیزان سازنده سایت و کسانی که دست اندر کار هستن پاسخ بدن . من وارد بخش نرم افزار شدم که نمایش اون فقط برای اعضا امکان پذیره متاسفانه با نکته ی بدی مواجه شدم . در نمایش افراد آنلاین نام من به همراه چهارده نفر مهمان نوشته شده بود ! اگر ورود تنها برای اعضا امکان پذیر است پس چهارده نفر مهمان در داخل این تاپیک چه می کنند ؟ اصلا چهارده برابر نشان دادن آمارها فایده ای هم دارد ؟ ممنونم
    منتظر پاسخ شما هستم .
    همونطور که دوستان اشاره کردن احتمالا 14 کاربر بصورت مخفی بودن که برای شما میهمان نمایش داده شدن
    یا اینکه از سایتی مثل موتور جستجو یا ... به اون بخش لینک داده شده بوده
    ضمن اینکه فکر میکنم این موضوع آنقدر ها هم مهم نیست که شما ذهنتون رو متوجه اون کرده اید و به این نتایج رسیده اید ! 14 تا کابر بیشتر یا کمتر ؟!
    اگر به فکر توسعه این اسکریپت هستید و فکر میکنید اشکال سیستمی وجود داره میتونید موضوع رو در انجمن های سازنده این اسکریپت مطرح بفرمایید و اونجا پیگیری بفرمایید ...
    vBulletin.com

پیشنهاد می کنم مانند دیگر دوستان کمی صمیمی تر باشید . همانطور که می دانید دور هم جمع می شویم تا یاد بگیریم و اشکالات هم را به یکدیگر گوشزد کنیم . برای موضعگیری و متهم کردن یکدیگر ساخته نشده ایم !
    بنده نیز برای شما همین پیشنهاد رو دارم

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده نیز برای شما همین پیشنهاد رو دارم
    ممنونم - خیلی خوب است که همه برای هم چنین پیشنهاداتی داشته باشیم .
    گفتگوی من در همین جا به پایان رسید . البته خیلی دوست داشتم درباره ی مسائل فنی موضوع مطرح شده با هم بحث کنیم اما متاسفانه امکانش فراهم نشد . لازم به یادآوری است که من در بسیاری از انجمن های وب عضو هستم و معمولا بخشی از وقتم را به گرفتن ایرادات موجود در این سایتها صرف می کنم تا شاید نقش کوچکی در ارتقای فضای سالم و مفید فارسی در وب داشته باشم .
    امیدوارم موفق باشید
    خدانگهدار
    Last edited by farsweb; 29-04-2008 at 15:11.

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

سلام.
    این اولین پست منه. چند وقته که مهمون میومدم ولی بالاخره تصمیم گرفتم عضو بشم.
    امیدوارم عضو مفیدی باشم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

این مشکل جدیداخیلی پیش میاد ( وقتی میخوام انجمن یا تاپیکی رو باز کنم این میاد )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

آقا من تا نیومده دچار مشکل شدم نمیتونم پروفایلمو ببینم
    وقتی رو اسمم کلیک میکنم تا پروفایلمو ببینم اخطار میده به من!!!!!

آرسـام, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد
    1. نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

1. نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
    سلام
    عضویتت رو هم تبریک میگم.
    شما تازه عضو شدی و زود نمیتونی پروفایلت رو نگاه کنی.
    باید یکم وقت بگذره و پستات هم یکم زیاد بشه میتونی پروفیلت رو نگاه کنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام آرســـــام....
    برای اینه که باید 40 روز از عضوویتت بگزره .....

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

40 روز دیگه انشاالله - ضمنا هیچ راه دیگه ای هم نداره !
    Last edited by farsweb; 29-04-2008 at 17:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •