دوستان بهتره دیگه کم کم بازی با بارسلونا رو فراموش کنیم ولی چیزی که مهمه اینه که همه دنیا فهمیدن کی برتره و مهم نیست یه تیم چه قدر شایسته صعود و قهرمانی باشه مهم اینه که چی منفعت بیشتری برای همه داره ! در هر صورت سر ما رو بریدن , یه آبم روش !! برو تا فصل بعد تا ببینیم چی میشه !
در ضمن پیشبینی من برای بازی آرسنال : 3 - 0 چلسی

در مورد مربی هم اصلاً با آنجلوتی حال نمی کنم . مگه الان میلان کجا داره بازی میکنه ؟! هیچ جا . حتی از جام یوفا هم حذف شدن . به خاطر همین اصلاً دوست ندارم همین بالا سر ما هم بیاد .
من هنوز دوست دارم خوزه برگرده چون اگه بیاد یه شوک بسیار مثبت به تیم وارد میشه . در ضمن از تمام بازیکنا و وضعیت و خواسته های باشگاه هم کاملاً اطلاع داره . لیگ هم به خوبی میشناسه . اما اگه یه مربی دیگه بیاد باز دوباره همه جمع میشن تا ببینن این یکی چطوری کار میکنه . اصلاً می تونه خودشو با لیگ انگلیس تطبیق بده یا نه و هزار کوفت و زهرمار دیگه... !! . درست مثل قضیه اسکولاری ! خود خوزه هم بارها گفته سرنوشتش با چلسی گره خورده و دوست داره برگرده . به نظر من که بهترین گزینس . الان باز یه عده می خوان بگن با آبراموویچ مشکل داره و نمی یاد ولی من اعتقاد دارم اگه باشگاه بخواد بدون معطلی هم میاد .
من که امیدارم . پس بهتره ببینیم چی پیش میاد