ممنون دیگه کسی نظری نداره ؟
ممنون دیگه کسی نظری نداره ؟
سناتور جان اين مطلبي که در مورد نورسنج گذاشتي واسه ديجيتاله يا دوربيني مث زنيط هم که نورسنج داره شاملش ميشه ؟؟؟
سلامم.. آقاي سناتور-اف بهتر نيست يه تاپيك مجزا بزني واسه آموزشهاي تخصصي؟؟ واسه اين ميگم كه اينجور مطالب كه گذاشتي لاي صفحات گم ميشه و كمتر كسي ميبينيه![]()
میدونم.
دو سه روز بود تاپیک مثل روزای گذشته نبود.خواستم به خودش بیاد.همین.
چشم.اونجا هم میذارم.
تا اونجا که من میدونم یه شرکت المانیه که از بزرگترین تولید کننده های لنزه و این که گوشی های lg سری جدید همه از این لنز استفاده میکنن و به نظر من از کارل زایس پایین تره
نور سنجی زنیط براساس متوسط گیری مرکزی هستش و دوربینای یاشیکا وکنون قدیمی(که الان دیگه تولید نمیشن) نور سنجی چند نقطه ای رو هم داشتند.
دوستان دوتا سوال ازتون دارم یکی این که دوربین عکاسی از دستم افتاد ولی مثله اینکه چیزیش نشده از کجا بفهمم که مشکلی واسش پیش نیومده ودومی اینکه در بعضی از عکسایی که گرفتم مثله اینکه عکسم لک داره البته من دور بین و برده بودم جایی که بخار زیاد بود (بازم میگم در بعضی از عکسا که در معرض نور افتابن)لنزو با دسمال پاک کردم ولی عکسی در معرض نور نگرفتم به نظرتون مشکل چی بوده؟مدل دوربینم sx1 هست
بازم از کمکاتون ممنون
عکس ها مقایسه ای SX1 کنون.با نمونه فیلم هاش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سناور جان این چه ربطی به سوال من داشت؟
سوال شما رو الان دیدم.
اگه عکس می گیره،احتمال 80 درصد مشکلی نداره.شانس آوردین.
کدوم عکس ها؟آخه ممکنه از علت های دیگه ای جز عرق کردن باشه.اگه بتونین یه نمونه عکس بذارین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)