بچه ها این چطوری مثل 4 هست ، یعنی همونجوری خوش تیپ و خوشگل و خوشهیکله ؟
میخوام بخرمش اگه اینطوریه برم تو کارش !
ترینر هم داره ؟
بچه ها این چطوری مثل 4 هست ، یعنی همونجوری خوش تیپ و خوشگل و خوشهیکله ؟
ترینر هم داره ؟
دوستان نمیدونم جاش شاید اینجا نباشه...ولی من رفتم دوتا دسته ازین طرح دسته های xbox هست!! usb port خریدم...توی بازی گزینه vibration رو on میکنم اما موقع تیر زدن دسته نمیلرزه گفتم شاید ویبره نداره بازش کردم داره....چرا اینطوریه؟؟ چی کار کنم؟؟
با سلام
چطور میتونم اسلحه دختره را عوض کنم اون فقط از کلت استفاده میکنه من براش اسلحه های دیگه خریدم اا نمیتونم مال اون را عوض کنم
کسی برنامه ی games for windows رو نداره؟
چه جوری می تونم دسته ها رو تنظیم کنم
منظورم واسه بازی به صورت دو نفره هست
می خوام دو نفره با دسته بازی کنم
هرکاری می کنم نمیشه
وقتی Settings ---> GamePad Settings رو میزنم , هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ صفحه ای به نمایش درنمیاد . اما وقتی دسته ها رو کامل جدا می کنم صفحه تنظیمات اجرا میشه . من فکر کنم که مشکل از کامل نبودن کرکش باشه . اینم بگم که بازی رو 4 روز پیش از همین سایت p30world خریدم. خواهش می کنم کمکم کنید.
اول باید پروفایل گیم فو ویندوز لایو رو کپی کنی که پروفایلت رو هم داشته باشی.سلام دوستان
اگه بخوام ویندوز عوض کنم سیو های بازی قابل انتقال به ویندوز جدید هست ؟
اخه شنیدم games for windows خیلی اذیت میکنه
حالا اگه راهی هست بگین که من سیو هام رو بعد از نصب ویندوز از همون جا ادامه بدم
ممنون
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
شما باید بری این آدرس و کل فولدر XLive رو از ش یه کپی برداری بعد بری توی داکیومنت و سیو اصلی بازی که دورون یه فولدر هست رو کپی کنی.
با این یه فایل مشکلت حل نمیشهآقا يكي فايل s313 رو ميتونه يه جا ديگه up كنه؟ترجيحا لينك مستقيم باشه...البته هنوز به جايي نرسيدم كه مشكلي پيش بياد ولي بازيم مثل اينكه مال شركت boys team هستش.
این شرکت مزخرف یه 1 گیگی از بازی رو توی هاردش جا گذاشته و به شما و من نداده.گویا این پچ توسط فروشنده ها داره الان عرضه میشه.به جایی که خریدی مراجعه کن یا برو بازی رو پس بده نسخه 2 دی وی دی رو پیدا کن
آره همه جوره خوبه!چه ها این چطوری مثل 4 هست ، یعنی همونجوری خوش تیپ و خوشگل و خوشهیکله ؟
ترینر هم داره ؟
منم از این دسته ها دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم و ویبره هم میده.تنظیمات پروفایلت رو هم به غیر از منو آپشن و گزینه ویبریشن چک کن شاید میبره رو خاموش کردی.دوستان نمیدونم جاش شاید اینجا نباشه...ولی من رفتم دوتا دسته ازین طرح دسته های xbox هست!! usb port خریدم...توی بازی گزینه vibration رو on میکنم اما موقع تیر زدن دسته نمیلرزه گفتم شاید ویبره نداره بازش کردم داره....چرا اینطوریه؟؟ چی کار کنم؟؟
توی سایت ماکروسافت بصورت رایگان و سرعت خیلی خوب موجوده.البته توی اکثر دی وی دی های بازی های جدید مثل بتمن و همین بازی وجود دارهکسی برنامه ی games for windows رو نداره؟
دوستان چرا پست ها بلند سریع ثبت نمی شه؟این دیگه چه جورشه؟!!!!!!!!!!!
3 روز بعد تازه پست من اینجا ثبت می شه!!
از اینجا میتونی دانلود کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنم خیلی سعی کردم بهش بفهمونم !
ولی تنها راهش اینه که کلت رو ازش بگیری !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)