دیروز تیم زیر 20 ساله های آلمان 0-5 ایتالیا رو له لورده کرد![]()
دیروز تیم زیر 20 ساله های آلمان 0-5 ایتالیا رو له لورده کرد![]()
دمشون گرم![]()
ایول بابا!
این بزرگسالا هم باید ازشون یاد بگیرن!
در ضمن تیم زیر 19 ساله های آلمان هم قهرمان اروپا شده بود با بردن ایتالیا.
دوستان این ویدئوی بسیار زیبا از اولی کان رو ببینید:
منکه دیونه شدم وقتی دیدمش!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی خیلی قشنگ بود.
در ضمن با سایتمیتونید لینکش رو وارد کنید و دانلودش کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصدومیت ستاره هامبورگ
هامبورگ ملادن پتریچ را به دلیل مصدومیت برای مدتی در اختیار نخواهد داشت...
سایت گل : هامبورگ بعد از شکست شب گذشته مقابل وردربرمن در ضربات پنالتی در مرحله نیمه نهایی جام حذفی آلمان ملادن پتریچ ستاره کروات خود را به دلیل مصدومیت برای مدتی از دست خواهد داد.
پتریچ مهاجم کروات هامبورگ به دلیل مصدومیت از ناحیه ساق پا برای مدتی از میادین دور خواهد بود.پتریچ بعد از برخورد با نالدو، هافبک برمن در دقیقه 70 بازی مصدوم شد و از بازی خارج شد.او بلافاصله به بیمارستان منتقل شد تا تحت درمان قرار بگیرد.پزشکان اعلام کردند او حداقل 20 روز باید از میادین به دور باشد.
این خبر برای هامبورگی که برای قهرمانی در بوندسلیگا و همچنین صعود به فینال جام یوفا تلاش می کند خبری نگران کننده است.به احتمال فراوان پائولو گوئررو مهاجم پرویی هامبورگ در بازی های آینده جانشین پترچ در خط حمله خواهد شد.
================================================== =======
شالکه:رافینیا فروشی نیست
با وجود اخباری مبنی بر علاقه باشگاه بایرن مونیخ به رافینیا مدافع برزیلی شاکه، مسئولان شالکه شایعات اخیر را تکذیب کرده و اعلام کردند مدافع خود را نخواهند فروخت...
سایت گل : کلمنس تونیس مدیر اجرایی شالکه امروز اعلام کرد رافینیا مدافع برزیلی این تیم در تابستان به بایرن نخواهد رفت و در شالکه می ماند.تونیس در گفتگو با خبرنگاران گفت :"شایعات انتقال رافینیا به بایرن کاملا بی پایه و اساس است.ما هیچ پیشنهادی از بایرن نداشتیم.ما بازیکن کلیدی نظیر رافینیا را به راحتی از دست نخواهیم داد."
روز گذشته اخباری مبنی بر توافق رافینیا با باشگاه بایرن در مطبوعات آلمان منتشر شده بود اما این خبر امروز از سوی مسئولان شالکه تکذیب شد.بایرن به دنبال تقویت خط دفاعی خود است، فیلیپ لام جایگاه ثابتی در این تیم دارد اما ویلی سانیول بازنشسته شده و کریستین لل و ماسیمو ادو هم نتوانستند انتظارات را برآورده کنند.بنابراین بایرن در مهلت نقل و انتقالات تابستانی مطمئنا خط دفعی خود را تقویت خواهد کرد.
گفت وگو با سرمربى تيم صدرنشين بوندس ليگا
ماگات: بايرن مونيخ قهرمان مى شود
![]()
بدون شك فيليكس ماگات را مى توانيم موفق ترين مربى اين فصل فوتبال آلمان بناميم. اين مربى كهنه كار يك بار ديگر توانايى هاى خود را به عنوان يكى مربى تأثيرگذار به اثبات رساند. نتايج خوب و قابل ستايش گرگ ها با هدايت اين مربى باعث شده تا همگان منتظر اولين قهرمانى ولفسبورگ در رقابت هاى بوندس ليگا باشند. خيلى ها تيم ماگات را كه اين روزها بسيار آماده است مدعى نخست كسب عنوان قهرمانى مى دانند اما خود اين مربى يك بار ديگر در مصاحبه اى جنجالى خبر از قهرمانى بايرن مونيخ در پايان فصل جارى رقابت هاى بوندس ليگا داده است. ماگات مثل هر مربى ديگرى دوست دارد شاهد قهرمانى تيمش باشد اما دوست ندارد بدون در نظر گرفتن منطق ،چيزى را پيش بينى كند. در ادامه شما را به خواندن آخرين مصاحبه اين مربى باتجربه دعوت مى كنيم:
• اين هفته بازى بسيار سختى مقابل لوركوزن داشتيد. بازى تيمتان مقابل لوركوزن را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- بازى فوق العاده سختى بود. بازى در طول ۹۰ دقيقه خيلى نزديك دنبال مى شد و به نظر من هر ۲ تيم مستحق پيروزى و كسب ۳ امتياز بودند. حتى به نظر من در مقاطعى از بازى، لوركوزن تيم برتر ميدان بود. بايد اعتراف كنم كه با خوش شانسى اين بازى را با پيروزى پشت سر گذاشتيم.
• به نظر مى رسيد تيم شما مقابل لوركوزن آن شادابى و طراوات هميشگى را نداشت.
- درست است. بازى مقابل لوركوزن يكى از بازى هاى ضعيف ما در اين فصل بود. تيم من اين هفته نشان داد كه با صدرنشينى در جدول چندان آشنا نيست و نمى تواند فشار اين صدرنشينى را تحمل كند.
• تيم شما حداقل يك هفته ديگر صدرنشين بوندس ليگا خواهد بود. فكر مى كنيد در اين يك هفته بتواند به صدرنشينى و شرايط يك تيم صدرنشين عادت كند؟
- بايد روزهاى سختى را پشت سر بگذاريم. فشار روى بازيكنان ولفسبورگ بسيار زياد است و ما هر هفته كارمان دشوارتر از هفته گذشته مى شود.
• اين بدين معناست كه هنوز هم به قهرمانى محتمل ولفسبورگ در بوندس ليگا اعتقاد نداريد؟
- همين طور است. به نظر من ولفسبورگ قهرمان نمى شود. اين بايرن مونيخ است كه در پايان فصل مى تواند يك قهرمانى ديگر را به افتخارات خود اضافه كند.
• چه چيزى باعث مى شود كه مربى يك تيم صدرنشين چنين نظرى داشته باشد؟
- منطق! من دوست ندارم بدون در نظر گرفتن منطق ،چيزى را پيش بينى كنم. با مقايسه بازى بايرن مقابل بيله فلد بازى ما مقابل لوركوزن با من هم عقيده
خواهيد شد. بايرن در بيله فلد توانست با يك گل به راحتى از سد ميزبان خود عبور كند. آنها خيلى راحت اين پيروزى را به دست آوردند. بعد از اينكه يك گل از حريف جلو افتاده اند، بازيكنان باتجربه اين تيم توانستند به خوبى بازى را اداره كنند و اين دقيقاً همان چيزى است كه بايرن را از ديگر تيم هاى آلمانى متمايز كرده است. بايرنى ها به راحتى توانستند از برترى خود در خانه حريف دفاع كنند اما ما براى اين كار دقايق بسيار سختى را پشت سر گذاشتيم. در بازى مقابل لوركوزن هر لحظه مى توانستيم شاهد گل تساوى حريف باشيم اما همان طور كه گفتم با خوش شانسى توانستيم ۳ امتياز بازى را كسب كنيم. هر هفته نبايد انتظار داشته باشيم كه شانس تيم ما را همراهى كند! به هرحال بايرن بازيكنانى مثل ريبرى، تونى، شوآينى، لام و زى روبرتو را دارد و ما از داشتن چنين بازيكنان باتجربه اى محروم هستيم.
• از اينكه تيمتان توانسته با دهمين برد متوالى خود ركورد جديدى را در فوتبال آلمان ثبت كند خوشحال نيستيد؟
- ثبت چنين ركوردهايى، من را خوشحال نمى كند در پايان فصل اين ركوردها فراموش مى شوند و همه از تيم قهرمان صحبت مى كنند.
• صحبت هاى شما نمى تواند باعث شود تا بازيكنان ولفسبورگ در هفته هاى آتى آن انگيزه لازم براى تداوم صدرنشينى را نداشته باشند؟
- خير. ما تمام تلاشمان را مى كنيم تا به اين صدرنشينى ادامه دهيم اما به هر حال نبايد انتظار داشته باشيم كه تا پايان فصل درصدر جدول باقى بمانيم. من هم مثل هر مربى ديگرى دوست دارم در پايان فصل شاهد قهرمانى تيم خود باشم و براى رسيدن به اين مهم مثل بازيكنانم از هيچ تلاشى دريغ نخواهم كرد.
بایرن به دنبال فان در فارت
سران باواریایی ها تمایل فراوانی دارند تا ستاره هلندی رئال را به عنوان جایگزینی احتمالی برای ریبری به خدمت بگیرند.
![]()
سایت گل: رافائل فان در فارت، ستاره هلندی باشگاه مادریدی از شرایط کنونی اش در رختکن این تیم چندان راضی نیست و در این میان شایعات متعددی در مورد جدایی او از رئال به گوش می رسد. به نقل از DSF ، شرایط فان در فارت به گوش سران بایرن رسیده است و آنها آماده اند تا اورا از برنابئو خارج کنند.
مسئولان باشگاه بایرن می ترسند تا نتوانند فرانک ریبری را در ترکیب تیمشان حفظ کرده و از جدایی او در فصل نقل و انتقالات تابستانی جلوگیری نمایند و به همین دلیل به دنبال جایگزین مناسبی برای ستاره هلندی شان هستند.گزارشها حاکی از آن است که سران رئال تلاشهایی را برای جذب ریبری آغاز کرده اند و البته بارسلونا و منچستر یونایتد نیز از دیگر تیمهایی هستند که تمایل فراوانی برای دراختیار گرفتن این ستاره فرانسوی دارند.
البته پذیرش حضور در رختکن آریانس آرنا برای ستاره 26 ساله هلندی تاحدود زیادی سخت خواهد بود، چرا که او پیش از این در تیم هامبورگ توپ می زده و در صحبتهایی اعلام کرده که در صورتی که بخواهد به آلمان بازگردد، هامبورگ تنها انتخاب او خواهد بود.
اشتوتگارت به دنبال نواکوویچ
تیم آلمانی به دنبال این بازیکن اهل اسلوونی است.
سایت گل: به نوشته کیکر، اشتوتگارت از نزدیک وضعیت میلیوویه نواکوویچ را زیر نظر دارد. این ملیپوش اهل اسلوونی در حال حاضر برای تیم کلن بازی میکند. نواکوویچ در سال 2006 از تیم لیتک لووخ جدا شد و به کلن آمد و به سرعت تبدیل به بازیکنی مهم برای این تیم شد.
او در 85 دیداری که برای کلن بازی کرده 44 گل به ثمر رسانده است. اشتوتگارت به دنبال یک مهاجم است، زیرا ماریو گومز مهاجم فعلی این تیم در انتهای فصل به باشگاه دیگری خواهد رفت. این مهاجم آلمانی وضعیتی عالی دارد و بارسلونا و منچستر یونایتد او را میخواهند.
البته کلن دوست ندارد مهاجم 29 ساله خود را از دست دهد. آنها قیمت او را 5 میلیون یورو تعیین کردهاند. گفته میشود اشتوتگارت تنها تیمی نیست که نواکوویچ را میخواهد و شالکه هم خواهان اوست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
رم به آلمانیها فروخته نمیشود
جلوروسی شایعات مربوط به فروش این باشگاه به سرمایهگذاران آلمانی را تکذیب کرده اند.
سایت گل: در حالی که شایعه شده بود خانواده فریک، مالکان سابق مرسدس به دنبال خرید رم هستند رم این خبر را تکذیب کرده است. شایعه شده ایتالپترولی که مالکیت غیرمستقیم رم را در اختیار دارد و شرکت هلدینگ خانواده سنسی است قصد دارد برای پرداخت 370 میلیون یورو به بانک اونکردیت باشگاه رم را به فروش برساند.
بعد از این خبر شایعات بسیاری درباره آینده رم شکل گرفته است. در هر حال باشگاه رم در بیانیهای رسمی که در سایت باشگاه منتشر شده این خبر را تکذیب کرده است. آنها گفتهاند با شرکتهایی که علاقهای جدی به خرید باشگاه دارند مذاکره خواهند کرد ولی با آلمانیها حرفی نزدهاند: «ایتالپترولی تایید میکند که هیچ علاقهای به صورت مستقیم از خانواده فریک ابراز نشده است. تماس با شرکتهایی گرفته شده که علاقه خود را ابراز داشتهاند. نتیجه هر چه باشد، ایتالپترولی همیشه منافع رم و شرکا را در نظر خواهد گرفت. در هر حال جدایی رم و خانواده سنسی مشخص نیست.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)